Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olur tabi eksi biliyorsun beni

Canım hazır dondurmalar zaten ne ki krem şanti gibi, içlerinde neler var kim bilir.
Takviyeye gerek yok aslında, doğal sağlıklı beslenseler yeter.

Ben de evimi de burayi da cok ozledim.Ama sene de maksimum 2 kere gelebiliyorum o yuzden de uzun kaliyorum.Annemler torun ozlemis oluyolar zaten.Bi de 3sin menlekete yakin tayin isteyince tatilin cogunu buraya ayiriyorum artik

Sen bi meleksin
dön evine

Yalnız sen bir meleksin diyince

Bi laf vardı onu hatırladım
Inek minek diyordu, sen bana ne demek istiyorsuuunnnn

Tribimi de bernaya attim

neslihan165 kuzu yine olmadı yine adet oldum hemde 2 hafta erken çok sinirlerim bozuldu şimdi

Cnm hangi gün çatlaman olmuştu. Son adet tarihin bana söyler miasin? Ara kanama mı acaba? Eğer erken ise dr. sormalısın?

Adet isen de sakın üzülme her şeyde bir hayır var bunu unutma..
Onun da bir vakti var daha çok yolun başındasın. Rabbim zamanını biliyor sen üzerine düşeni yap gerisini o verir. Ama bu onun bildiği bir zamanda bizim değil bunu unutma lütfen. Ben ne yollardan geçtim çok ağladım çok nefsimle savaş ettim ama olduktan sonra da dedim ki iyiki bu zamanda olmuş benim için hayırlı zaman gerçekten buymuş dedim.. Sen de böyle düşün..

Kısmet kuzum üzülme daha zamanı değilmiş demekki en doğru en hayırlı zamanda gelecek o regli olduysan sıkı spor bol su istiyorum senden
Şuan stresten adapte olamıyorum canım neye üzüleyim bilmiyorum emeklerim mi iğneler olurken çektiğim acılara mı adet olunca çektiğim acıya mı daha 15 gün olmadı adet olalı ya ben zayıflamalıyım ama olmuyor o da olmuyor ben bişey beceremiyorum
Canım tam oldun mu? Leke mi geldi
Bilmiyorum canım benim ilk anda da az gelir ya ama adet oldum hissediyordum ((
Kuzum 24 ünde oldum 29 unda bitti daha ilaçları da salı kestik işte çarşamba perşembe cuma cumartesi gün verdi. Bugün de kanamam geldi zaten göğüslerim şiş çatlicam ister istemez kendime engel olamıyorum sinirden oturup ağlicam utanmasam

Bence regl değil bu

Bence de regl değil cnm sakin ol ve dr. ara o bilgilendirsin seni.. Sürekli geliyor mu..
Ara kanama olabilir lütfen sabret cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…