Bnm kv de böyle yapıyor aynennCanım doğruyorum mesela 2 kilo fasulye ye 1 kilo domates, birlikte tencerede rengi biraz dönene kadar kavuruyorum, 10 dk falan . Sonra soğuyunca poşetliyorum. Poşetlerken içindeki havayı pipetle çekip vakumluyorum daha az yer kaplıyor ve çift poşet kullanıyorum ben koku sinmesin dolaptan diye.
Birfe böyle minik minik parmak ucu kadar doğrayıp 3 dk sıcak suda haşlayıp soğuk suya alıyorum, sonra bir örtü üstüne alıp suyunu emdiriyorum. Birfe böyle koyuyorum, bunu da yoğurtlu salata için kullanıyorum.
bir menü şeklinde yemedimki hayatım ayak üstü çatalla aldım ,öğle yemeği yok mesela yemedim ara öğün çay kahve karmakarışık yarım yarım içip bıraktım birde regli olduum doğumdan sonraki 2. reglim ve inanki doğumda bu kadar kan kaybetmemişimdir tabiiki bahane değil bunlar ama ben netçiyim varsayım vermek istemiyorum o yüzden yanlış yazmayım diye veremiyorum her zaman olan bişey de değil @MiuLego affedildimmi?Hergün menü vermek takım kuralı, aktif olmak da öyle.
Kalır kalır daha eylüle kadarBnm kv de böyle yapıyor aynenn
Ayy canım çekti ben de yapıp atayım buzluğa. Bu fasülye daha ne zamana kadar vardr pazarda. Bugün pazar var ama benim hiç gidesim yok. Haftaya kalır mı?
YokKim? Kaptanmi:)) ee sen yemek topicindesin:) buraya gelmiyonki ondandir:)) az caba harca diyedir:))))
Aaa yanlış yazmism 67 değil 68 olck o waytmFark 1 değil melek 2 kilo eksi 2 başlamış oluyorsun
Ooo iyi iyi ozmn. Çnkü aklıma geldi haftaya pzrt de bayram. Pazar ozman da yok. Anca 2 hafta sonrasna gideblrm.Kalır kalır daha eylüle kadar
Bı ara bende öyle yapıyordumBen cigden koyarim koyunca.. ayikla dogra yika..suyu gidibce posetle buzluga
bastakini aynı bende öyle yapıyorum canım yalnız tek poşet yapıyordum 2 yapayım artık benimde bu hafta içi Çarşamba Perşembe yoğunum buranın da pazarı pazar gün oluyor bu hafta alayım sonrada menemenlik olacak daha bişey koymadım pekCanım doğruyorum mesela 2 kilo fasulye ye 1 kilo domates, birlikte tencerede rengi biraz dönene kadar kavuruyorum, 10 dk falan . Sonra soğuyunca poşetliyorum. Poşetlerken içindeki havayı pipetle çekip vakumluyorum daha az yer kaplıyor ve çift poşet kullanıyorum ben koku sinmesin dolaptan diye.
Birfe böyle minik minik parmak ucu kadar doğrayıp 3 dk sıcak suda haşlayıp soğuk suya alıyorum, sonra bir örtü üstüne alıp suyunu emdiriyorum. Birfe böyle koyuyorum, bunu da yoğurtlu salata için kullanıyorum.
Ben de evimi de burayi da cok ozledim.Ama sene de maksimum 2 kere gelebiliyorum o yuzden de uzun kaliyorum.Annemler torun ozlemis oluyolar zaten.Bi de 3sin menlekete yakin tayin isteyince tatilin cogunu buraya ayiriyorum artik
Sen bi meleksinBen topluyom kuzu
Naptım ben
Sabah uyanınca hemenmi tartıldın waytm?
Kac saat sonra tartıldın?
Sabah ödemin gitmismiydi tartilirken?
Çok haksızlık olacağını düşünmüyorum çünkü sabah 10da uyandım odemim gitti öyle tartildim
Ve sahur olarak 3 hurma 1 bardak süt içtim ve su
Ve dünkü kilom o
Oruçlu olduğum icin ödem tutmusmdur diye dedim
Dün başladım oruca çünkü
Bugun artı gelecem %90
Sende çok odwmliyim diyosun çünkü o yuzden dedim
Aaa yanlış yazmism 67 değil 68 olck o waytm
Cuma 68.7
Pazartesj 69.7
Fark 1
Kuzm yanlış olmus @MiuLego
8 kalktım 10 tartildim sabah ödemi değil regl ödemi ama bugün cuma ile sabittin eee dun artı 2 son yani şuan o kiloyu kabul edersem eksi 2 sin neyse biz başka bahara morti olalım balımSabah uyanınca hemenmi tartıldın waytm?
Kac saat sonra tartıldın?
Sabah ödemin gitmismiydi tartilirken?
Çok haksızlık olacağını düşünmüyorum çünkü sabah 10da uyandım odemim gitti öyle tartildim
Ve sahur olarak 3 hurma 1 bardak süt içtim ve su
Ve dünkü kilom o
Oruçlu olduğum icin ödem tutmusmdur diye dedim
Dün başladım oruca çünkü
Bugun artı gelecem %90
Sende çok odwmliyim diyosun çünkü o yuzden dedim
Yanlış yazmism kuzm kilomu 67 degil 68.7ydim dün8 kalktım 10 tartildim sabah ödemi değil regl ödemi ama bugün cuma ile sabittin eee dun artı 2 son yani şuan o kiloyu kabul edersem eksi 2 sin neyse biz başka bahara morti olalım balım
Şimdi akşamNaptım ben
Melek cuma 67 7Hem nasil - 2 oluyorum ki?
Kiz bi alintilarinin hepsine bi baksanaaaaMelek cuma 67 7
Pazar 69.7
Bugün 67.7
Biz pazarı kabul edersek yani eksi 2 şuan
Valla bugun aksam bilgileri yazip yolliycam regl megl napim yani.. sabah tartida 51,2 ciktim. Yaptigim kekler baya yaramis olmali:))Şimdi akşamtontriko yu yan odaya götürmeni söyledim ya:)Oda beni hemen sattın diye trip atıyor.Ben de dedim zaten beni beğenmezdi seni çok beğenmiş dedim
Hadi bakalım hayırlısı olsun:)Valla bugun aksam bilgileri yazip yolliycam regl megl napim yani.. sabah tartida 51,2 ciktim. Yaptigim kekler baya yaramis olmali:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?