Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bnm kv de böyle yapıyor aynenn
Ayy canım çekti ben de yapıp atayım buzluğa. Bu fasülye daha ne zamana kadar vardr pazarda. Bugün pazar var ama benim hiç gidesim yok. Haftaya kalır mı?

Hergün menü vermek takım kuralı, aktif olmak da öyle.
bir menü şeklinde yemedimki hayatım ayak üstü çatalla aldım ,öğle yemeği yok mesela yemedim ara öğün çay kahve karmakarışık yarım yarım içip bıraktım birde regli olduum doğumdan sonraki 2. reglim ve inanki doğumda bu kadar kan kaybetmemişimdir tabiiki bahane değil bunlar ama ben netçiyim varsayım vermek istemiyorum o yüzden yanlış yazmayım diye veremiyorum her zaman olan bişey de değil @MiuLego affedildimmi?

Bnm kv de böyle yapıyor aynenn
Ayy canım çekti ben de yapıp atayım buzluğa. Bu fasülye daha ne zamana kadar vardr pazarda. Bugün pazar var ama benim hiç gidesim yok. Haftaya kalır mı?
Kalır kalır daha eylüle kadar

Ben cigden koyarim koyunca.. ayikla dogra yika..suyu gidibce posetle buzluga
Bı ara bende öyle yapıyordum
bastakini aynı bende öyle yapıyorum canım yalnız tek poşet yapıyordum 2 yapayım artık benimde bu hafta içi Çarşamba Perşembe yoğunum buranın da pazarı pazar gün oluyor bu hafta alayım sonrada menemenlik olacak daha bişey koymadım pek

Aaa yanlış yazmism 67 değil 68 olck o waytm
Cuma 68.7
Pazartesj 69.7
Fark 1

Kuzm yanlış olmus @MiuLego

Whiteblacklife açıklamaya göre yine haksızlık olur dersen kuzm büyük çantama tartımı koyarm tartılabilirsem tartılmaya calirsm banyoda ?
Sen fazlasyla odemliyim diyince bnde şimdiki kilomu bildirm dedm
Ama ne dersen o

8 kalktım 10 tartildim sabah ödemi değil regl ödemi ama bugün cuma ile sabittin eee dun artı 2 son yani şuan o kiloyu kabul edersem eksi 2 sin neyse biz başka bahara morti olalım balım

8 kalktım 10 tartildim sabah ödemi değil regl ödemi ama bugün cuma ile sabittin eee dun artı 2 son yani şuan o kiloyu kabul edersem eksi 2 sin neyse biz başka bahara morti olalım balım
Yanlış yazmism kuzm kilomu 67 degil 68.7ydim dün

Şimdi akşam tontriko yu yan odaya götürmeni söyledim ya:)Oda beni hemen sattın diye trip atıyor.Ben de dedim zaten beni beğenmezdi seni çok beğenmiş dedim
Valla bugun aksam bilgileri yazip yolliycam regl megl napim yani.. sabah tartida 51,2 ciktim. Yaptigim kekler baya yaramis olmali:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…