Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız Adres sordu yaa... hurma sana feda olsun :))

Bende eşime 60 olacam diyom hayır kesinlikle diyor geçen gün elimden tuttu noldu böyle küçücük kalmış ellerin diyor

Benimki hiiic demedi . 98 kilo ve beni kıskanıyor tombik diyor düşün acizliği 50 olsam yok demez ama engel de oluyor deli galiba

Ooo hemde organik hmmmm bak canım çekti hac hurmasi
bana da öyle çok çok vermissin nasıl verdin yeter verme artık diyen cok
Ayy bir de zaafiyet gecireceksin diyorlar

Geçirmem merak etmeyin depodakiler ile bir 10 yıl daha yaşarım dedim dün kadın dövecek gibi baktı

Menü
Sabah 9.00
Bir dlm tb ekmeği
İki yumurta
Bir kupa çay
Bir domates

Öğle 14.30
Akşam için patlıcan dolması yapıyorum. Oyduğum Patlıcanların içini atmadım. Tuzlu suda haşlayıp yoğurtladım. Bir tabak onu yedim.

Akşam
Bir Patlıcan ve bir domates dolmasının içini değil sadece dışını yiyeceğim.
Salata
Ayran

Su 2.5 lt
Spor leslie 3 mile

@MiuLego

zeytin dalı menüsü mü bu

güzel menü kandırmıyorsun demi. gidip börek poğaça yemiceksin dimi

Puanın: 10

Taze börülce
Allahım bu kız nasıl ev hanımı olcak acaba

Böyle bazı şeyleri yüze çarpmak gerekiyor. Uslu uslu sevecenlikle söylemeyi herkes yapar. Ama burası öyle biyer değil. Tozpembe görünen şeylerde var tabi ama gerçekler üstü kapalı olmadan söylenmeli ki amacımıza ulaşalım. Bizim verdiğimiz kilolar en çok kendimizi mutlu eder. Takım olarak hepimiz birbirimize yardımcı olalım.
Bu mutluluğu hepimiz yaşayalım

sen daha iyi sar sarmala
oradan buraya fırlat beni
haşin sev beni kocacım

diye zayırlıyorum hep!

diyeydin
İçimden dedim de duymadı kaptanim yaa
Benimki hiiic demedi . 98 kilo ve beni kıskanıyor tombik diyor düşün acizliği 50 olsam yok demez ama engel de oluyor deli galiba
yok yok benimki Allah var hiç kilomla eglenmedi hep destek oldu fazla verme kemiklerin batar diyor spor yaptıkça memnun oluyor hatta başka sporda tavsiye ediyor ben kk okuyordum kendi dedi üye yapayimmi zayiflayinberaber diye

Benimki zaten eğlendiği için demiyor kız, dese 80 kiloyken derdi :) kıskandığı için diyor

Mataring cnm ne alemdesin seninle özel bir konuşalım diyorum
Bilmiyorum kuzu burda başka yerlere de yazdım belki mersinde dr önerecek birileri vardır diye inan moralim çok bozuk kafam kazan gibi ne yapacağımı bilemiyorum nasıl yapsam bilemiyorum
Tabiki görüşebiliriz kuzu ilgin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…