Allah kimsenin başına vermesin diyecem zor ama işte herşeyde insanlar için Allah sabredenlerin yanındadır inşallahmesajlarını okuyorum sonra böyle yüreğim kabarıyor ne diyeceğimi bilemedigimden yazamıyorum Allah sabır versin canım
+1
Hoş geldin canım
Adını okurken aklıma bir zamanların saçma şarkısı peşine de bir gülme geliyor töbee
Sen hamilesin? Ee diyet mi yapiyosun bu halde peki?Bende.. hareketlerini de yapmaya çalışıyordum hatta
Tabi ki tek değilsin, hepimiz uzaktan bakıcaz cislara
Yiyenin elimden dilimden çekeceği var, ben yemiyorsam kimse yemeyecek
Bu gun abimin nikahı vardi ve ben orda olamadm
Batsın gurbet
Aynen canım diyomki ineyimde olmazsa çıkarım tekrar hem 3. İstiyon ya hemen zaten cikacam ister istemez diye hemen yumuşuyor
Ben diyete devam edemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorumkafamı yerin dibine gömmek istiyorum sadece.
Ya şimdi bana el atarsınız yada sonsuza kadar şişman kalırım
Şirekteki fiyona gibi tv deki ümit usta gibi olurum
Müzik bile dinlemiyorum anlıyomusunuz
O kadar aşırı depresyonlara girdim ben
Tansiyonumda düşüyor halsiz cansızım bakın gözümün feride yok
Aynen berbat duruyor her yerim düzgün kıvama geldi ora öyle çıkıntı sarkık birde
Maşallah cnm yürümek isteyene her yer müsait aslında cnmYok ki sokaklarda yürüyorum park bile yok
Nesli huyum pis huyum birşeyi kafaya takayım yeterki oluncaya kadar canımı okurum sokak dağ bayır farketmiyor herşey beyinde başlıyor spor yapacağım dediysem yapacağım diyet yapacağım dediysem yapacağım ha istemezsem yapmayı heryer müsait olsun olmuyor bende tersim işteOyy ben de inşallah ben de böyle disiplinin dibine vurmak istiyorum...
Canım düğün varsa gidersin sağlık olsun herşey e çare var ki hem di mi..
Oyy benimki de kilo ver bak yıllardır dikkat etsen şimdi eskisi gibi tığ gibi olursun diyor neyseki şimdi istikrarlı gidiyorsun sakın bırakma diyor tebrik ediyor..
Ipi nasıl atlıyorsunuz sekerek mi zıplayarak mi ve alt komşular şey etmiyor mu?
Ahh Bonus ahh .. Ben yola geldiysem sen de gel ne olur yapmayalım kendimize burada olmazsa zaten hiç olmaz di mi bunu hepimiz iyi biliyoruz canim
Deme cnm ya en korktugum
Maşallah cnm yürümek isteyene her yer müsait aslında cnm
Programı indirdim canım bu hafta geçsin baslayacam inşallahÇok az sürüyor canım 30 sn ile başlıyor sanırım
zıplayarak atliyom canım ben 2.katta oturuyorum altta bı bekar kız var girişler farklı bende salonun merdiven boşluğunda atliyom hem benim salon alt katın yatak odası üstünde ustte de bugün yeni komşu geldi yaşlı biri tek kadın var yine duymaz hem pat pat diye atlamiyom parmak ucunda yapiyomOyy ben de inşallah ben de böyle disiplinin dibine vurmak istiyorum...
Oyy benimki de kilo ver bak yıllardır dikkat etsen şimdi eskisi gibi tığ gibi olursun diyor neyseki şimdi istikrarlı gidiyorsun sakın bırakma diyor tebrik ediyor..
Ahh Bonus ahh .. Ben yola geldiysem sen de gel ne olur yapmayalım kendimize burada olmazsa zaten hiç olmaz di mi bunu hepimiz iyi biliyoruz canim
Deme cnm ya en korktugum
Tabi öyle canım sağlık olsunOyy ben de inşallah ben de böyle disiplinin dibine vurmak istiyorum...
Deme cnm ya en korktugum
Melek sana bı kızarım aklını şaşar 7 hurma ye 3 hurma ne ya oruç tutuyorsun oruçMenü
Sahur 3 hurma 1 bardak süt
Iftar
1 tavuk pirzola
Bol salata
Yogurt
Su 2.5 olur tekrar sahura kadar
Şimdiden 1.5 ictim
Spor henüz yok eve geçince yapıp bildirirm insaAllah
@MiuLego
Whiteblacklife
Menu vermekle basla kuzumBen diyete devam edemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorumkafamı yerin dibine gömmek istiyorum sadece.
Ya şimdi bana el atarsınız yada sonsuza kadar şişman kalırım
Şirekteki fiyona gibi tv deki ümit usta gibi olurum
Müzik bile dinlemiyorum anlıyomusunuz
O kadar aşırı depresyonlara girdim ben
Tansiyonumda düşüyor halsiz cansızım bakın gözümün feride yok
Yok canım buraya hamile olmadan önce başladım zayıf başlamamda çok emekleri oldu.. şimdi de kopmayıp kontrollü kilo almaya çalışıyorum menü vermiyorum ama en azından kilo takibi :)Sen hamilesin? Ee diyet mi yapiyosun bu halde peki?
Sevindim kiProgramı indirdim canım bu hafta geçsin baslayacam inşallah
zıplayarak atliyom canım ben 2.katta oturuyorum altta bı bekar kız var girişler farklı bende salonun merdiven boşluğunda atliyom hem benim salon alt katın yatak odası üstünde ustte de bugün yeni komşu geldi yaşlı biri tek kadın var yine duymaz hem pat pat diye atlamiyom parmak ucunda yapiyom
En guzeli :) ama gebelik ole birseyki alacaksan aliyosun:) almiycaksan almiyosun:) ha saglikli besleniyosanda zaten aldiklarini veriyosun kisa surede:) gebeligin tadini cikarmaya bak simdiYok canım buraya hamile olmadan önce başladım zayıf başlamamda çok emekleri oldu.. şimdi de kopmayıp kontrollü kilo almaya çalışıyorum menü vermiyorum ama en azından kilo takibi :)
Programı indirdim canım bu hafta geçsin baslayacam inşallah
zıplayarak atliyom canım ben 2.katta oturuyorum altta bı bekar kız var girişler farklı bende salonun merdiven boşluğunda atliyom hem benim salon alt katın yatak odası üstünde ustte de bugün yeni komşu geldi yaşlı biri tek kadın var yine duymaz hem pat pat diye atlamiyom parmak ucunda yapiyom
Nesli huyum pis huyum birşeyi kafaya takayım yeterki oluncaya kadar canımı okurum sokak dağ bayır farketmiyor herşey beyinde başlıyor spor yapacağım dediysem yapacağım diyet yapacağım dediysem yapacağım ha istemezsem yapmayı heryer müsait olsun olmuyor bende tersim işte
Ne kiziyon kizMelek sana bı kızarım aklını şaşar 7 hurma ye 3 hurma ne ya oruç tutuyorsun oruç
Tekrar üniversite sınava gireceğim ya kaptanım ufaktan çalışmaya başladım... Dershane açılana kadar alışmak içinminnak kiloda sabit kalmak iyidir zaten cumaya eksisi gelir kuzu
kolay gelsin nilişkom
ne dersi çalışıyorsun kozacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?