Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah kimsenin başına vermesin diyecem zor ama işte herşeyde insanlar için Allah sabredenlerin yanındadır inşallah

Tabi ki tek değilsin, hepimiz uzaktan bakıcaz cislara
Yiyenin elimden dilimden çekeceği var, ben yemiyorsam kimse yemeyecek

Oyy ben de inşallah ben de böyle disiplinin dibine vurmak istiyorum...

Bu gun abimin nikahı vardi ve ben orda olamadm
Batsın gurbet

Canım düğün varsa gidersin sağlık olsun herşey e çare var ki hem di mi..

Aynen canım diyomki ineyimde olmazsa çıkarım tekrar hem 3. İstiyon ya hemen zaten cikacam ister istemez diye hemen yumuşuyor

Oyy benimki de kilo ver bak yıllardır dikkat etsen şimdi eskisi gibi tığ gibi olursun diyor neyseki şimdi istikrarlı gidiyorsun sakın bırakma diyor tebrik ediyor..

Ipi nasıl atlıyorsunuz sekerek mi zıplayarak mi ve alt komşular şey etmiyor mu?

Ahh Bonus ahh .. Ben yola geldiysem sen de gel ne olur yapmayalım kendimize burada olmazsa zaten hiç olmaz di mi bunu hepimiz iyi biliyoruz canim

Aynen berbat duruyor her yerim düzgün kıvama geldi ora öyle çıkıntı sarkık birde

Deme cnm ya en korktugum

Yok ki sokaklarda yürüyorum park bile yok
Maşallah cnm yürümek isteyene her yer müsait aslında cnm

Nesli huyum pis huyum birşeyi kafaya takayım yeterki oluncaya kadar canımı okurum sokak dağ bayır farketmiyor herşey beyinde başlıyor spor yapacağım dediysem yapacağım diyet yapacağım dediysem yapacağım ha istemezsem yapmayı heryer müsait olsun olmuyor bende tersim işte

Çok az sürüyor canım 30 sn ile başlıyor sanırım
Programı indirdim canım bu hafta geçsin baslayacam inşallah
zıplayarak atliyom canım ben 2.katta oturuyorum altta bı bekar kız var girişler farklı bende salonun merdiven boşluğunda atliyom hem benim salon alt katın yatak odası üstünde ustte de bugün yeni komşu geldi yaşlı biri tek kadın var yine duymaz hem pat pat diye atlamiyom parmak ucunda yapiyom

Tabi öyle canım sağlık olsun
Düğünede 2 gün kala gidiyorum

Menü
Sahur 3 hurma 1 bardak süt

Iftar
1 tavuk pirzola
Bol salata
Yogurt

Su 2.5 olur tekrar sahura kadar
Şimdiden 1.5 ictim

Spor henüz yok eve geçince yapıp bildirirm insaAllah

@MiuLego
Whiteblacklife
Melek sana bı kızarım aklını şaşar 7 hurma ye 3 hurma ne ya oruç tutuyorsun oruç

Egzersiz
90 dk bisiklet 270 puan
1250 bolgesel 240 puan
Toplam 510 puan begum75

Menu vermekle basla kuzum

Sen hamilesin? Ee diyet mi yapiyosun bu halde peki?
Yok canım buraya hamile olmadan önce başladım zayıf başlamamda çok emekleri oldu.. şimdi de kopmayıp kontrollü kilo almaya çalışıyorum menü vermiyorum ama en azından kilo takibi :)

Sevindim ki

Yok canım buraya hamile olmadan önce başladım zayıf başlamamda çok emekleri oldu.. şimdi de kopmayıp kontrollü kilo almaya çalışıyorum menü vermiyorum ama en azından kilo takibi :)
En guzeli :) ama gebelik ole birseyki alacaksan aliyosun:) almiycaksan almiyosun:) ha saglikli besleniyosanda zaten aldiklarini veriyosun kisa surede:) gebeligin tadini cikarmaya bak simdi

Iyiymis ben de ipe başlayacağım10 kilo gitti nasılsa cumartesi de köye gidiyorum orada zaten müstakil sporum anasını ağlatacağım

Bu plank için nasıl bisi indirdin nereden

Haklısın cnm ben de öyleyim aslında olucak dedim mi bitmiştir ama yaş ilerledikçe insan bazen salıyor. Ben çok şükür kendim e geldim de fırsat bulup birde tam spor yapabilsem yürüyerek olmuyor sıkı sıkı yapmak lazım yaptıkça da sonucu görünce hepten hirs yapıyor insan

Bugunki menüm pazartesi
Sabah 9.30
Küçük tam buğdaylı beyaz peynirli yeşillikli domatesli sandiviç

10.30
Şekersiztürk kahvesi

12.00 yeşil çay

13.30 öğlen
Izgara köfte salata
Ayran
Aci biber

Ara 17.00
2 hurma mate çayı

Akşam 19.30
Az ispanak
Cacık
Az fırın patlıcan yemeği

Şu 3 olmuştur

Spor
60 dakika normal yürüyüş
30 dakika tempolu yürüyüş
3 mil leslie

@MiuLego begum75

Cnm diğer sporları yazacağım bir ara sana da cuma cumatrsi pazarı begum75

Selamlar Bugün kütüphaneye gittim, ordan dershane araştırmaya gittim.. Kafam allak bullak oldu çok kararsızım Hemen menümü yazayım..

@MiuLego

Sabah: 08.30
2 dilim tb ekmeği
Salatalık, peynir
Süt

Ara: 14.00
2 dilim karpuz

Akşam:
1 kepçe fasulyeli çorba
1 kase cacık

Su: 3 litre
Spor: 60 dk tempolu yüzme
nehirnil111

minnak kiloda sabit kalmak iyidir zaten cumaya eksisi gelir kuzu

kolay gelsin nilişkom

ne dersi çalışıyorsun kozacım?
Tekrar üniversite sınava gireceğim ya kaptanım ufaktan çalışmaya başladım... Dershane açılana kadar alışmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…