Bu ne kızz :))2 metre adamları yerden bitme boyumla nasıl ölçücem ben acabaaaaa1 metre topuklu giyersem o iş olur
Güzel menü kuzum ama sahur az geldi salatalık domates falan da eklesen keşke, sporun güzel, cardio fazla gelmesin oruç oruç halsiz düşme
Benim tel ıphone ya olmuyor apple store da beğenmedim ondan şeyttimCnm ben 3 tane 1 mil indirdim.. üstüste yapıyorumyoutube dan indir..
Selam canlar
Gelemiyorum ama çalışıyorum. Başım ağrıdı accuk
Eve geldim hemen yemek yedim. Sonra çalışmaya başladım. Yarın Allahın izniyle tez ölçümlerim başlıyor. 4 gün sürecek. Ben akşam işten çıkınca katılabilicem. Artık gece kaçta biterseonun hazırlıkları hesabı kitabı çalışmasına bakıyorum. Çok heyecanlıyım
Epey yoğun ve yorgun günler beni bekliyor sanırım
benim de sen deAklım sizde
İşine bak kuZuSelam canlar
Gelemiyorum ama çalışıyorum. Başım ağrıdı accuk
Eve geldim hemen yemek yedim. Sonra çalışmaya başladım. Yarın Allahın izniyle tez ölçümlerim başlıyor. 4 gün sürecek. Ben akşam işten çıkınca katılabilicem. Artık gece kaçta biterseonun hazırlıkları hesabı kitabı çalışmasına bakıyorum. Çok heyecanlıyım
Epey yoğun ve yorgun günler beni bekliyor sanırım
Aklını yerim seninAklım sizde
Tele değil yaa.. bilgisayara indirdim annemgilde.. ordan usb e attım.. tv nin arkasına taktımBenim tel ıphone ya olmuyor apple store da beğenmedim ondan şeyttim
Bilgisayar Bakayım ama eşim içine etti çok yavaşladı bilgisyarım ama tv ye takıp yapmak daha güzel olurTele değil yaa.. bilgisayara indirdim annemgilde.. ordan usb e attım.. tv nin arkasına taktım
Bİzim bilgisayarda pert. . yaptırmak astarı yüzünden pahalı..bacımın bil indirdim bende.. en iyisi yeni leptop almak ama sıra gelmedi.. şimdi de yayladayız bi yapamadım o yüzden bu ara..Bilgisayar Bakayım ama eşim içine etti çok yavaşladı bilgisyarım ama tv ye takıp yapmak daha güzel olur
Ara ara gidicem canımBu sene okula gitmiceksin o zmn..
Sağol cankm teşekkür ederim kalp kalpAllah yardımcın olsun cnm hic zorlanmadan bitsin gitsin insallah cnm
benim de sen de
Tişikkirlir gilbiiişİşine bak kuZu
Yi beni anaaaaamAklını yerim senin
12 de geldik eve
Evi topladm yarın temizlik yapacam inşaAllah
Perşembeye de eltimler burda ya cümbür cemaaat yemeğe alcam
Kızımı daha yeni uyutuyorum daha leslie yapacam
Kizim uyumadi daha yaaaAra ara gidicem canım
Nadiren o da danışman hocamla tez ile ilgili görüşmeye sadece
Sağol cankm teşekkür ederim kalp kalp
Tişikkirlir gilbiiiş
Yi beni anaaaaam
Anaaaaaammmm okurken yoruldum
Kalk kuzu başlayınca bitiveriyor
İnsan başlamaya üşeniyor
Iyi geceler balımUyuyayım ben de pertim çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?