Amin inşallah, çok teşekkür ederimDinlen kuzucum yaaa. Zaten asılırsın iyice daha sonra. Ay ne bileyim Rabbim emeklerinizin zayii edilmesine izin vermesin. Yardımcınız olsun.
İnşallah kaptanım çok dikkat ediyorum, güzel bir eksiyle gelicem inşallahgayet güzel cumaya bu eksileri çoğaltalım
bu cuma süper yüzde ile bekleniyorsun
ilk adım haftaiçine eksi ile gelindi
ikinci adım: cumaya bu eksiyi kocaman yapmak
sporu aksatma kozacım
Geçmiş olsunCanım dr un demesine bile gerek yoktu, bir lokma bile yese anında döküntü oluyor. Kendi de biliyor oğlum idrakında. Yerse kaşınmaya acıya razı olacak.
Dr söz dinleyecek iyi anlaştık diyor :)
Dr baban bana hep şaka yapıyor sana abur cubur alıcam diyor, almasın diye şikayet ediyordr teyze amca demez direk dr der bizimki
Nerde yuzuyosn kuzm ne güzel hergunSelamlar Bugün kütüphaneye gittim, ordan dershane araştırmaya gittim.. Kafam allak bullak oldu çok kararsızım Hemen menümü yazayım..
@MiuLego
Sabah: 08.30
2 dilim tb ekmeği
Salatalık, peynir
Süt
Ara: 14.00
2 dilim karpuz
Akşam:
1 kepçe fasulyeli çorba
1 kase cacık
Su: 3 litre
Spor: 60 dk tempolu yüzme
nehirnil111
Leslie yapıyorumPek sessiz buralar
Cnm ben 3 tane 1 mil indirdim.. üstüste yapıyorumLeslie indirmiş olan var mo 3 mil bana WhatsApp dan atsın ya benim indirilmiş yok her defasında internetten yapıyorum bazen yetmiyor netim
Kız yoook. Ay çok güzeldi cacık kalp ben@MiuLego leeen cacığı yeyince mayıştınmı la naptın Hacı gelmedin..sızdınmı..
İndirilmişi bende de yok kuzumLeslie indirmiş olan var mo 3 mil bana WhatsApp dan atsın ya benim indirilmiş yok her defasında internetten yapıyorum bazen yetmiyor netim
Harikasın yan yağlar yaaaaanLeslie yapıyorum
Cnm yüksek lisans için dimi?? Bu sene ikinci senen...biticek sonra.. 2 yıllıktı dimi??Selam canlar
Gelemiyorum ama çalışıyorum. Başım ağrıdı accuk
Eve geldim hemen yemek yedim. Sonra çalışmaya başladım. Yarın Allahın izniyle tez ölçümlerim başlıyor. 4 gün sürecek. Ben akşam işten çıkınca katılabilicem. Artık gece kaçta biterseonun hazırlıkları hesabı kitabı çalışmasına bakıyorum. Çok heyecanlıyım
Epey yoğun ve yorgun günler beni bekliyor sanırım
2 yıllık kuzum aynenCnm yüksek lisans için dimi?? Bu sene ikinci senen...biticek sonra.. 2 yıllıktı dimi??
Bu sene okula gitmiceksin o zmn..2 yıllık kuzum aynen
Ders dönemim bitti 1 yıl
Bu yıl da tez dönemim işte
Uzamazsa bitecek 2 seneye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?