Günaydın ballı kurabiyemGunaydiiinnnişte son iki günüm, izin heyecanı bastı
Hayırlı sabahlar mali acaba bebiş varda bize mi soylemiyonda böyle erken kalkiyom git yat mübarek şimdi gözümden uyku akıyorGünaydın
Emzikli bebeğim var yoksa ben deli miyim 5.30da kalkim bi saat yatakta debelenip döniym
bende aynı durumdayim şuanÇok sevinirim canım
Mali göndereyim mi gözümden uyku akıyor ben çocuk ile cebelleşiyorum
Tabiki herşey çok güzel olacak inşaAllah canımmGünaydıııııınnnnnn
Psikolojisimi bozup en fazla bir gün bunalıma girebildimgeçti gittiiii herşey güzel olacak hadi zayıflayalııımmm
Al şu benim küçük oğlanı da bende uyuyumçocuk yokken bende erken uyanıyordum ah deli kafam
Yat uyu kız
Çok sevinirim canım
Mali göndereyim mi gözümden uyku akıyor ben çocuk ile cebelleşiyorum
Bebeli grup toplandıHayırlı sabahlar mali acaba bebiş varda bize mi soylemiyonda böyle erken kalkiyom git yat mübarek şimdi gözümden uyku akıyor
bende aynı durumdayim şuan
Günaydın kuzum, hee iki gün oldu doğuralı çaktırmıyomHayırlı sabahlar mali acaba bebiş varda bize mi soylemiyonda böyle erken kalkiyom git yat mübarek şimdi gözümden uyku akıyor
bende aynı durumdayim şuan
Seninki beşikte benimki salonda kurduklanmaya yer ararBebeli grup toplandı
Beşikte debeleniyo benimki de bi uyusaydi
afiyet olsun canım aynen yaa yatakta o kadar tatlı olmuyor uyku benim kızlar uyanıkken bı uykum olur uyusalar birden kaçarGünaydın kuzum, hee iki gün oldu doğuralı çaktırmıyom
Valla gözümden uyku akıyo benim de ama yatağa girince kaçıyo ben de anlamadım. Kahve içiyom şimdi yapcak bişe yok
Sütünü içti acıkmış yavrumSeninki beşikte benimki salonda kurduklanmaya yer arar
afiyet olsun canım aynen yaa yatakta o kadar tatlı olmuyor uyku benim kızlar uyanıkken bı uykum olur uyusalar birden kaçar
Uyurda sende uyursun inşallah canım benimkinin uyumaya niyeti yokSütünü içti acıkmış yavrum
Ay kendi kendine uyucak gibi ben en iyisi uyuyum
Ay inşaAllah yaUyurda sende uyursun inşallah canım benimkinin uyumaya niyeti yok
Benimki uyusa ablasi uyanır birazdanAy inşaAllah ya
Seninkidr uyur inşaAllah
Dünyada engüzel an gün bitince yatağa uzandığın an, hiçbişeye değişmemSeninki beşikte benimki salonda kurduklanmaya yer arar
afiyet olsun canım aynen yaa yatakta o kadar tatlı olmuyor uyku benim kızlar uyanıkken bı uykum olur uyusalar birden kaçar
Dedim tabi senin ballı corekli günaydın mesajinin hemen altındaSen günaydın dedin mi
Günaydın kuzum
Başın nasıl ağrın var mı iki gözümün mor çiçeğiiiiHayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?