Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın
Emzikli bebeğim var yoksa ben deli miyim 5.30da kalkim bi saat yatakta debelenip döniym
Hayırlı sabahlar mali acaba bebiş varda bize mi soylemiyonda böyle erken kalkiyom git yat mübarek şimdi gözümden uyku akıyor
Çok sevinirim canım

Mali göndereyim mi gözümden uyku akıyor ben çocuk ile cebelleşiyorum
bende aynı durumdayim şuan

Günaydıııııınnnnnn
Psikolojisimi bozup en fazla bir gün bunalıma girebildim geçti gittiiii herşey güzel olacak hadi zayıflayalııımmm
Tabiki herşey çok güzel olacak inşaAllah canımm daha hayırlısı olacakki bekliyo minik inşaAllah sen sadece sabret
Gorumcem 5 sene sabretti şimdi 3 ayı kaldi doğuma

Al şu benim küçük oğlanı da bende uyuyum çocuk yokken bende erken uyanıyordum ah deli kafam
Yat uyu kız

Çok sevinirim canım

Mali göndereyim mi gözümden uyku akıyor ben çocuk ile cebelleşiyorum

Hayırlı sabahlar mali acaba bebiş varda bize mi soylemiyonda böyle erken kalkiyom git yat mübarek şimdi gözümden uyku akıyor
Bebeli grup toplandı
Beşikte debeleniyo benimki de bi uyusaydi

Günaydın kuzum, hee iki gün oldu doğuralı çaktırmıyom
Valla gözümden uyku akıyo benim de ama yatağa girince kaçıyo ben de anlamadım. Kahve içiyom şimdi yapcak bişe yok

Bebeli grup toplandı
Beşikte debeleniyo benimki de bi uyusaydi
Seninki beşikte benimki salonda kurduklanmaya yer arar
Günaydın kuzum, hee iki gün oldu doğuralı çaktırmıyom
Valla gözümden uyku akıyo benim de ama yatağa girince kaçıyo ben de anlamadım. Kahve içiyom şimdi yapcak bişe yok
afiyet olsun canım aynen yaa yatakta o kadar tatlı olmuyor uyku benim kızlar uyanıkken bı uykum olur uyusalar birden kaçar

afiyet olsun canım aynen yaa yatakta o kadar tatlı olmuyor uyku benim kızlar uyanıkken bı uykum olur uyusalar birden kaçar
Sütünü içti acıkmış yavrum
Ay kendi kendine uyucak gibi ben en iyisi uyuyum

Dünyada engüzel an gün bitince yatağa uzandığın an, hiçbişeye değişmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…