- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Dedim tabi senin ballı corekli günaydın mesajinin hemen altında
Sagol balımm
GunaydiiinnGünaydın çıtır ve çıtır yılında ilerleyen hatunlar
İnşallah kuzucum inşallah Allah hiç bir kadını annelikten mahrum etmesin inşallah canım benim bakalım ben zayıflamaya odaklanacağım deli gibi spor yapayım ki ben sporsuz veremiyorum o kesin aksine alıyorum Bi de manyak bünyeTabiki herşey çok güzel olacak inşaAllah canımmdaha hayırlısı olacakki bekliyo minik inşaAllah sen sadece sabret
Gorumcem 5 sene sabretti şimdi 3 ayı kaldi doğuma
Çabuk gel noluurrrr ben beklerim bebekiiimmmYatıyorum ben ama üzülmeyin 11 gibi gelirim
(Sanki cok bekleyenim varda)
(sanki bir miulegouumdaa)
Günaydın bal kıızzzzGunaydiiinnnişte son iki günüm, izin heyecanı bastı
Amiiinn kuzmm Rabb'im hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle sanada taddirsin InsaAllahİnşallah kuzucum inşallah Allah hiç bir kadını annelikten mahrum etmesin inşallah canım benim bakalım ben zayıflamaya odaklanacağım deli gibi spor yapayım ki ben sporsuz veremiyorum o kesin aksine alıyorum Bi de manyak bünye
Çabuk gel noluurrrr ben beklerim bebekiiimmm
Ohh ne güzel hemen uyu artık benim buyukte uyandı uyumak hayal olduYatıyorum ben ama üzülmeyin 11 gibi gelirim
(Sanki cok bekleyenim varda)
(sanki bir miulegouumdaa)
Günaydın maliiiiimmmmmGünaydın kuzum, hee iki gün oldu doğuralı çaktırmıyom
Valla gözümden uyku akıyo benim de ama yatağa girince kaçıyo ben de anlamadım. Kahve içiyom şimdi yapcak bişe yok
Günaydın kuzu can hayırlı işler hayırlı günler olsunGünaydııınnnnnn
Sade kahvemi yaptım yola çıktım. Bekle beni servis
Günaydın canımıniçisiiiiiiGünaydın çıtır ve çıtır yılında ilerleyen hatunlar
Amiiinn kuzmm Rabb'im hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle sanada taddirsin InsaAllah
Regl bittikten yumurtlama zamanına kadar yap sporunu ama yinede çok ağır sporlar yapma kuzm
Ayyy kırmızı sinyaller aldım
Ohh ne güzel hemen uyu artık benim buyukte uyandı uyumak hayal oldu
Yatıyorum hadi görüşürüzhadi kız accık git uyu da gel bünyen yorgun düşecek yoksa
kilo aldığım içinNeden mutsuzsun kuzum sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?