- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Sevindim ki
30 günlük yapılan foto indirdim canımIyiymis ben de ipe başlayacağım10 kilo gitti nasılsa cumartesi de köye gidiyorum orada zaten müstakil sporum anasını ağlatacağım
Bu plank için nasıl bisi indirdin nereden
Haklısın cnm ben de öyleyim aslında olucak dedim mi bitmiştir ama yaş ilerledikçe insan bazen salıyor. Ben çok şükür kendim e geldim de fırsat bulup birde tam spor yapabilsem yürüyerek olmuyor sıkı sıkı yapmak lazım yaptıkça da sonucu görünce hepten hirs yapıyor insan
Ben kaç gün çektim o ağrıya rağmen yaptım canım
Leslie indirmiş olan var mo 3 mil bana WhatsApp dan atsın ya benim indirilmiş yok her defasında internetten yapıyorum bazen yetmiyor netim
Dün son vakte denk geldi canım bugün ekledim merak etmeGüzel menü kuzum ama sahur az geldi salatalık domates falan da eklesen keşke, sporun güzel, cardio fazla gelmesin oruç oruç halsiz düşme
amin amin kaptanimÖperim her birinizi
Yarın tartı güzel eksiler göstersin mutlu etsn hepimizi inşallah
Oooyy niye geç kalıyor canım ben dayanamam yaaIyi geceler kızlar
Şimdi oturdum partim
Kız da daha uyumadı sabah ta 7 de kalkmam lazim
Ben indirdim canim atabilirimLeslie indirmiş olan var mo 3 mil bana WhatsApp dan atsın ya benim indirilmiş yok her defasında internetten yapıyorum bazen yetmiyor netim
Allah kolaylık versin kuzum sen herşeyi en güzelini yaparsın ben inanıyorumSelam canlar
Gelemiyorum ama çalışıyorum. Başım ağrıdı accuk
Eve geldim hemen yemek yedim. Sonra çalışmaya başladım. Yarın Allahın izniyle tez ölçümlerim başlıyor. 4 gün sürecek. Ben akşam işten çıkınca katılabilicem. Artık gece kaçta biterseonun hazırlıkları hesabı kitabı çalışmasına bakıyorum. Çok heyecanlıyım
Epey yoğun ve yorgun günler beni bekliyor sanırım
Sağol canımGeçmiş olsun
Allah kolaylık versin canımSelam canlar
Gelemiyorum ama çalışıyorum. Başım ağrıdı accuk
Eve geldim hemen yemek yedim. Sonra çalışmaya başladım. Yarın Allahın izniyle tez ölçümlerim başlıyor. 4 gün sürecek. Ben akşam işten çıkınca katılabilicem. Artık gece kaçta biterseonun hazırlıkları hesabı kitabı çalışmasına bakıyorum. Çok heyecanlıyım
Epey yoğun ve yorgun günler beni bekliyor sanırım
Evet canım inşaallah güzel olacakGünaydıııııınnnnnn
Psikolojisimi bozup en fazla bir gün bunalıma girebildimgeçti gittiiii herşey güzel olacak hadi zayıflayalııımmm
Al şu benim küçük oğlanı da bende uyuyumGünaydın
Emzikli bebeğim var yoksa ben deli miyim 5.30da kalkim bi saat yatakta debelenip döniym
Ver küçüğü bana git uyu, accık oynarık biz de teselli olurumAl şu benim küçük oğlanı da bende uyuyumçocuk yokken bende erken uyanıyordum ah deli kafam
Yat uyu kız
Anka bir iki cevap
30 günlük yapılan foto indirdim canım
Ben kaç gün çektim o ağrıya rağmen yaptım canım
GuLce_ tele indirip yapıyor canim
Dün son vakte denk geldi canım bugün ekledim merak etme
amin amin kaptanimanladin sen
Çok sevinirim canımBen indirdim canim atabilirim
Mali göndereyim mi gözümden uyku akıyor ben çocuk ile cebelleşiyorumGünaydın
Emzikli bebeğim var yoksa ben deli miyim 5.30da kalkim bi saat yatakta debelenip döniym
Seyyar bakıcı geldi haanııııımÇok sevinirim canım
Mali göndereyim mi gözümden uyku akıyor ben çocuk ile cebelleşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?