- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
Canım saatleri de yazarsan kaptanımız yorumlarken kolaylık olur
neti yokmuş canim
Sana tüm çaylar feda günaydın ballı çörekcik
Seni yirimmmm
tamam canım iyi saatleri de uygun
geçen bu adamın şakasını izledim ,sunucuya diyorki beşikteki bebek tanır beni diyor koptum gülmekten zira bizim bebeğe ben tanıtmayı düşünmüyorumSabah sabah beni özledin zaaar
Nie şöyle narin nazenin olamıyorum ben yaa, nerde haldır huldur höttür hüttür orda ben, azcık kadın gibi ol mali ya içindeki mahmut enişteye bi dur de
Bebek babasını tanımaz mı tanır tabi adam haklı büyüksün nuri babageçen bu adamın şakasını izledim ,sunucuya diyorki beşikteki bebek tanır beni diyor koptum gülmekten zira bizim bebeğe ben tanıtmayı düşünmüyorum
Gülme gız
nuri alçıBebek babasını tanımaz mı tanır tabi adam haklı büyüksün nuri baba
Yeme o mandalina ilaçlınuri alçı
buradan izlerken kendim yemiş gibi hissediyorum napıyım anacımYeme o mandalina ilaçlı
İyi canım pazar ağrıdı sadece. Kalçam sıkıntı yapar diye korktum ama yapabildim dün spor.Başın nasıl ağrın var mı iki gözümün mor çiçeğiiii
Seni de görücem yakında birde ikiz olursaVer küçüğü bana git uyu, accık oynarık biz de teselli olurum
Kış gelsin yersin şimdilik karpuzla idare ediverburadan izlerken kendim yemiş gibi hissediyorum napıyım anacım
Nie ikiz arkadaş ben de normal karılar gibi tek tek doğursam olmuyo muSeni de görücem yakında birde ikiz olursa
İçime doğduNie ikiz arkadaş ben de normal karılar gibi tek tek doğursam olmuyo mu
KesinlikleeeeeDünyada engüzel an gün bitince yatağa uzandığın an, hiçbişeye değişmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?