- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
değişikmiş aslında heeeee
ya hahhahaha Neslihan yaaaaaaBence güzel cnm hasret kaldığım renk
Pok sarısı mı demek istiyorsun NeslihanBence güzel cnm hasret kaldığım renk
en füzelisi olmasın?Anlaşıldı bu takımın en nadide bayanı benim
Hiç de bile sanki bir benim öyle. Mali de öyle hem vardır daha ölçüsü 93 olanen füzelisi olmasın?
ya hahhahaha Neslihan yaaaaaa
bu rengi görmeyi tüm gözlerimiz açık bekliyoruz
gel anasının kuzusu geeeel
içiyor musun mest çayını?
Pok sarısı mı demek istiyorsun Neslihan
Telefondan yazı şekilleri aynı görünüyor hepyazı şekli seçyorum da kusura bakmayın azcık kirletiyorum
Olsun azcık zerafet istiyom hapı mapı yok mu bunun
Ha ha ha aynen bu
Kuzum benim senin yüreğine de yük oldum kusuruma ama inan çok kötü oldum o hayal kırıklığını anlatamam Bi de dr un vurdumduymazlığı iyice gerdi beni. Neyse bugün başka Dr a gidicem hayırlısı bu Dr Bi de tüp bebek ve Araştırma hastanesinde çalışmış inşallah iyi olurMecburen canım çalışıyorum yetişmiyor iş evde annem kızıma ben de bakıyor ve akşam ailecek ben de yenilip
Onlar evlerine geçiyor mutfak topla çamaşır bulaşık o bu derken saat geçiyor kızla ilgilen uyumuyor zaten ben alıştım ama iyi değil biliyorum
Ohh çok şükür dün akşamdan beri sana yazacağım ne yazsam diye düşünüyorum
Canımsın kıyamam
Sana da cnm
Oyy oyy izin deyince takıma geleceğin aklıma geliyor beni de heyecan basiyyy
Yokcnmm sizler varken durulmaz
Aynı ben telefonda da f5 tuşu olsa keşke
Turuncu evett evett farklı hem
Kolay gelsin cnm
özge hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en hayırlı zamanda hayallerine kavuşursunKuzum benim senin yüreğine de yük oldum kusuruma ama inan çok kötü oldum o hayal kırıklığını anlatamam Bi de dr un vurdumduymazlığı iyice gerdi beni. Neyse bugün başka Dr a gidicem hayırlısı bu Dr Bi de tüp bebek ve Araştırma hastanesinde çalışmış inşallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?