Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya hahhahaha Neslihan yaaaaaa

bu rengi görmeyi tüm gözlerimiz açık bekliyoruz

gel anasının kuzusu geeeel

içiyor musun mest çayını?

Mest içiyorum mate içiyorum hurma yiyorum sonra yedik çay sabah çörek otu yagi içtim yok anam gelmiyor akşam oturdum klozete bağlılar gibi gelmiyor da melet sevdiler içeriyi.. cuma geceden beri tik yok

Pok sarısı mı demek istiyorsun Neslihan

Kuzum benim senin yüreğine de yük oldum kusuruma ama inan çok kötü oldum o hayal kırıklığını anlatamam Bi de dr un vurdumduymazlığı iyice gerdi beni. Neyse bugün başka Dr a gidicem hayırlısı bu Dr Bi de tüp bebek ve Araştırma hastanesinde çalışmış inşallah iyi olur

Kızlar canlar çıtırlar çok acil yardimm

Sabah +200 geldim dune göre

Şimdi bana bir yol

Ben akşamları yemek saatini indiremiyorum o yüzden bir sure eve gitmeden ofiste bisiler yiyim diyorum
Ya da öğleni geç yiyip akşam niyetine hurma süt yoğurt vs neler yitebilirim alternatiflerinizi bekliyorum canlar

özge hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en hayırlı zamanda hayallerine kavuşursun

Günaydın

Bugün pattiş detoksu yapıcam pattişlerim haşlanana kadar ağzıma bir incir attım hem meta çalışmaya başlasın hemde wc ye iyi gelsin

Dünki ipten sonra sol ayağımın üstü bileğime kadar şişti spor yapmak istiyorum ama bu aralar vücut izin vermiyor sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…