Valla mı kızYaaa bu neeee
Mona rezil tam ben sbah uyanıncaki halim. Kendimden korkuyorum sabah ya
Kuzum sitenin havuzu var orada yüzüyorumNerde yuzuyosn kuzm ne güzel hergun
Valla benziyor
İyi bee ne yapayım aglayayimmi zaten uykusuzumGülme gız
sormaya esimde ikiz çok isterdi hatta büyük kizimda kese göründüğünde doktora çift mi tekmi diye sormustuİçime doğduikiz doguranlar anormal mi kız benim koca çok isterdi ikiz olsun diye, şimdi sor salakmışım der
Aman boş ver herkes öyle olmak zorunda mı, fabrikadan çıkmış gibi bir ayarNie şöyle narin nazenin olamıyorum ben yaa, nerde haldır huldur höttür hüttür orda ben, azcık kadın gibi ol mali ya içindeki mahmut enişteye bi dur de
Oooyy niye geç kalıyor canım ben dayanamam yaa
Günaydıııııınnnnnn
Psikolojisimi bozup en fazla bir gün bunalıma girebildimgeçti gittiiii herşey güzel olacak hadi zayıflayalııımmm
Hayırlı sabahlar
Gunaydiiinnnişte son iki günüm, izin heyecanı bastı
Gunaydiiinn
çıtır yılıçıtır yılında herkes çıtır oluyo durmak yok
Bagimlilikmisnz nesiniz sayfamı güncelleyip duruyorum yeni mesaj varmi diye
Halbuki cocum geri uyudu benimde uyumam lazmken
Günaydın maliiiiimmmmm
Günaydın kuzu can hayırlı işler hayırlı günler olsun
Günaydın canımıniçisiiiiii
RenkrRenkrenrebkteefgy7yyyyuiopouyggghuuyttrtgghuugfffyuhggfg7uygffghiiijgfuuhghhuyyghuuiihgghuyggguuiyyguiiuuuiiiouugffguuygguuyyyuiijgyyuuiii
Renk deneme yaptim en cok turuncu hoşuma gitti
Buda fena degil aslında
Menüleri toplayacağım müsait olduğumda .. bana dağ gibi geçmiş bıraktınız demi yineçıldır miu çıldır
şaka yapıyorsunValla mı kızhayallerimi yıktın
Ben sabah cidden çok güzel oluyorum, hatta en güzel sabah oluyorumsonrasını boş ver
şaka yapıyorsunnasıl güzel olabilir ya bir insan sabah sabah.. sen uyurken salya da mı akıtmıyorsun ne bileyim ağzının kenarına iz yapmıyor mu kuruyup ya da saç baş dağılmıyor mu yastık kılıfı izi falan da mı çıkmıyor yüzünde
ben çok ciddiyim saç baş aynı o görseldeki gibi işte düşün
ay korkunç ya..
hep derim zaten evlensem ertesi sabah adam beni boşardı.. evlenmeme kararım çok yerinde bence. sonuçta 1 gün için evlenmeye ne gerek var
Kız ciddiyim hayır salyam akmazşaka yapıyorsunnasıl güzel olabilir ya bir insan sabah sabah.. sen uyurken salya da mı akıtmıyorsun ne bileyim ağzının kenarına iz yapmıyor mu kuruyup ya da saç baş dağılmıyor mu yastık kılıfı izi falan da mı çıkmıyor yüzünde
ay korkunç ya..
hep derim zaten evlensem ertesi sabah adam beni boşardı.. evlenmeme kararım çok yerinde bence. sonuçta 1 gün için evlenmeye ne gerek var
Olsun azcık zerafet istiyom hapı mapı yok mu bununAman boş ver herkes öyle olmak zorunda mı, fabrikadan çıkmış gibi bir ayar
Bende morun bu tonunu istiyorum ama nerdeeeben de değişik renk yazmak istiyorum
misal bu
ya da bu
bu renkleri kimse kullanmıyor
Çalışan olduktan sonra iş bitmez canimda kızın geç kaliyorMecburen canım çalışıyorum yetişmiyor iş evde annem kızıma ben de bakıyor ve akşam ailecek ben de yenilip
Onlar evlerine geçiyor mutfak topla çamaşır bulaşık o bu derken saat geçiyor kızla ilgilen uyumuyor zaten ben alıştım ama iyi değil biliyorum
Ohh çok şükür dün akşamdan beri sana yazacağım ne yazsam diye düşünüyorum
Canımsın kıyamam
Sana da cnm
Oyy oyy izin deyince takıma geleceğin aklıma geliyor beni de heyecan basiyyy
Yokcnmm sizler varken durulmaz
Aynı ben telefonda da f5 tuşu olsa keşke
Turuncu evett evett farklı hem
Kolay gelsin cnm
güncel yazı rengi daha güzel kaptan hem alıştık boşver aynı devam etben de değişik renk yazmak istiyorum
misal bu
ya da bu
bu renkleri kimse kullanmıyor
Ben öyleyim de işe yaramıyor boş verOlsun azcık zerafet istiyom hapı mapı yok mu bunun
şaka yapıyorsunnasıl güzel olabilir ya bir insan sabah sabah.. sen uyurken salya da mı akıtmıyorsun ne bileyim ağzının kenarına iz yapmıyor mu kuruyup ya da saç baş dağılmıyor mu yastık kılıfı izi falan da mı çıkmıyor yüzünde
ay korkunç ya..
begum75 Canım sabah sabah yüzüm güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?