Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi bee ne yapayım aglayayimmi zaten uykusuzum

İyi uykusuzluğun acısını malide aldim
İçime doğdu ikiz doguranlar anormal mi kız benim koca çok isterdi ikiz olsun diye, şimdi sor salakmışım der
sormaya esimde ikiz çok isterdi hatta büyük kizimda kese göründüğünde doktora çift mi tekmi diye sormustu

Nie şöyle narin nazenin olamıyorum ben yaa, nerde haldır huldur höttür hüttür orda ben, azcık kadın gibi ol mali ya içindeki mahmut enişteye bi dur de
Aman boş ver herkes öyle olmak zorunda mı, fabrikadan çıkmış gibi bir ayar

Oooyy niye geç kalıyor canım ben dayanamam yaa

Mecburen canım çalışıyorum yetişmiyor iş evde annem kızıma ben de bakıyor ve akşam ailecek ben de yenilip
Onlar evlerine geçiyor mutfak topla çamaşır bulaşık o bu derken saat geçiyor kızla ilgilen uyumuyor zaten ben alıştım ama iyi değil biliyorum
Günaydıııııınnnnnn
Psikolojisimi bozup en fazla bir gün bunalıma girebildim geçti gittiiii herşey güzel olacak hadi zayıflayalııımmm

Ohh çok şükür dün akşamdan beri sana yazacağım ne yazsam diye düşünüyorum
Canımsın kıyamam

Hayırlı sabahlar

Sana da cnm

Gunaydiiinnn işte son iki günüm, izin heyecanı bastı

Oyy oyy izin deyince takıma geleceğin aklıma geliyor beni de heyecan basiyyy

Gunaydiiinn
çıtır yılı çıtır yılında herkes çıtır oluyo durmak yok

Yokcnmm sizler varken durulmaz

Bagimlilikmisnz nesiniz sayfamı güncelleyip duruyorum yeni mesaj varmi diye
Halbuki cocum geri uyudu benimde uyumam lazmken

Aynı ben telefonda da f5 tuşu olsa keşke

Günaydın maliiiiimmmmm

Günaydın kuzu can hayırlı işler hayırlı günler olsun

Günaydın canımıniçisiiiiii

RenkrRenkrenrebkteefgy7yyyyuiopouyggghuuyttrtgghuugfffyuhggfg7uygffghiiijgfuuhghhuyyghuuiihgghuyggguuiyyguiiuuuiiiouugffguuygguuyyyuiijgyyuuiii

Renk deneme yaptim en cok turuncu hoşuma gitti
Buda fena degil aslında

Turuncu evett evett farklı hem

Menüleri toplayacağım müsait olduğumda .. bana dağ gibi geçmiş bıraktınız demi yine çıldır miu çıldır

Kolay gelsin cnm

Valla mı kız hayallerimi yıktın

Ben sabah cidden çok güzel oluyorum, hatta en güzel sabah oluyorum sonrasını boş ver
şaka yapıyorsun nasıl güzel olabilir ya bir insan sabah sabah.. sen uyurken salya da mı akıtmıyorsunne bileyim ağzının kenarına iz yapmıyor mu kuruyupya da saç baş dağılmıyor muyastık kılıfı izi falan da mı çıkmıyor yüzünde

ben çok ciddiyim saç baş aynı o görseldeki gibi işte düşün
ay korkunç ya..
hep derim zaten evlensem ertesi sabah adam beni boşardı.. evlenmeme kararım çok yerinde bence. sonuçta 1 gün için evlenmeye ne gerek var

1 ay sonra kuzenim 2 ay sonra da kardeşim evleniyor ayakkabılarının altına ilk senin ismin yazılacak haberin olsunnn

Kız ciddiyim hayır salyam akmaz saçım da dağılmıyor, gerçekten sabah kalkınca yüzümde bir nur oluyor niye oluyor bilmiyorum sonra gidiyor yattığım şekil kalkıyorum kocam otursun beni izlesin bence ama odun

Laaaan koptum bir gün için evli kalmak evlenince geçer belki

Çalışan olduktan sonra iş bitmez canimda kızın geç kaliyor
ben de değişik renk yazmak istiyorum

misal bu
ya da bu

bu renkleri kimse kullanmıyor
güncel yazı rengi daha güzel kaptan hem alıştık boşver aynı devam et

aynı ben

begum75 Canım sabah sabah yüzüm güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…