- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bence de öğleni geç yiyip akşam yoğurt, muz+süt, yada küçük porsiyon meyve ile kapatırsın günü.. süper olur bence.. güzel eksi gelirKızlar canlar çıtırlar çok acil yardimm
Sabah +200 geldim dune göre
Şimdi bana bir yol
Ben akşamları yemek saatini indiremiyorum o yüzden bir sure eve gitmeden ofiste bisiler yiyim diyorum
Ya da öğleni geç yiyip akşam niyetine hurma süt yoğurt vs neler yitebilirim alternatiflerinizi bekliyorum canlar
Kuzum benim senin yüreğine de yük oldum kusuruma ama inan çok kötü oldum o hayal kırıklığını anlatamam Bi de dr un vurdumduymazlığı iyice gerdi beni. Neyse bugün başka Dr a gidicem hayırlısı bu Dr Bi de tüp bebek ve Araştırma hastanesinde çalışmış inşallah iyi olur
Günaydın zayifgillerden portiHayırlı sabahlarEki Görüntüle 2179235
Gel pattiş haşladım beraber yiyelim :))Açım aciz açlar açım açım açım açım açım açım açım açım açım açım
Yogurtta verirsen olurGel pattiş haşladım beraber yiyelim :))
Bence de öğleni geç yiyip akşam yoğurt, muz+süt, yada küçük porsiyon meyve ile kapatırsın günü.. süper olur bence.. güzel eksi gelir
Günaydın günaydın t
Hayırlı sabahlarEki Görüntüle 2179235
Vermem mi :)) pattiş detoksu yoğurtsuz olur muYogurtta verirsen olur
Günaydın istikrarlı nesli günaydınAynı şeyleri düşünüyorum çünkü akşamı geç kapatmak wc çıkmamak beni artıya götürüyor.
Bu hafta dediğin gibi yapmayı düşünüyorum cnm. @MiuLego cnm kaptaniçem fikrin nedir?
Gnüaydın cnm..
Sana da cnm..
Ayyy yakın olaydık iyiydi arada kahvaltıya gelir giderdikVermem mi :)) pattiş detoksu yoğurtsuz olur mugel fazladan haşlamıştım 2 tane.. senin kısmetinmiş :))
Sen vericen de öğrencide iş yok elime yüzüme bulaştırırım kesinBen öyleyim de işe yaramıyor boş ver
Sen malisin mali kal
İstersen ders vereyim
Günaydın istikrarlı nesli günaydın
napıyoz memikleri mi açıyozHiç de bile sanki bir benim öyle. Mali de öyle hem vardır daha ölçüsü 93 olan
Ben dönyanın en gözel garısıyam
Bu bile benden daha kadınsı yeminle
sen çalışmalara başla mali,elbet birgün başarırsınBu bile benden daha kadınsı yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?