- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Aç aç aç aç aç aaaççççAçım aciz açlar açım açım açım açım açım açım açım açım açım açım
Annaaaa aşırı benziyor Begüş
Şu anki tipimi görsen umudu kesersin begüşsen çalışmalara başla mali,elbet birgün başarırsın
Annaaaa aşırı benziyor BegüşŞıp demiş bizim burnumuzdan düşmüş Yerim seni bugün daha da yoğunum hep depodayım gelemiyorum kadınlar molaya geçti ya geldim 2 dakika
Kuzu Aktivia bana iyi gelir hepEvet waytım sen ne önerirsin bu gariban şişko wc sorunu yaşayan hatun için
sen beni görmediğin için bu kadar rahat konuşabiliyosunŞu anki tipimi görsen umudu kesersin begüş
Balım ben akşamı hafif geçirmen taraftarıyim öğle yemek yersen akşam süt hurma ton balıklı salata cacik gibi yada su 3 gun kabak yapsan WC için şahane olurEvet waytım sen ne önerirsin bu gariban şişko wc sorunu yaşayan hatun için
dün taze incir yedimKuzu Aktivia bana iyi gelir hep
Balım ben akşamı hafif geçirmen taraftarıyim öğle yemek yersen akşam süt hurma ton balıklı salata cacik gibi yada su 3 gun kabak yapsan WC için şahane olurEvet waytım sen ne önerirsin bu gariban şişko wc sorunu yaşayan hatun için
Eneeeee 2 dk da dolmıiuş ya laaa Günaydın diyemedim gaptanıma goçumaaaaAnnaaaa aşırı benziyor BegüşŞıp demiş bizim burnumuzdan düşmüş Yerim seni bugün daha da yoğunum hep depodayım gelemiyorum kadınlar molaya geçti ya geldim 2 dakika
Kuzu beni ev yapımı kek ve pattisli börek bildiğin cırcır yapıo ne hikmetse ilaç içmek zorunda kalıyorum kessin die ama incir kayısı tık yok bünye manyak bünyedün taze incir yedim
bugün durum feciat
enee ne kadan denişik bağırsakların varKuzu beni ev yapımı kek ve pattisli börek bildiğin cırcır yapıo ne hikmetse ilaç içmek zorunda kalıyorum kessin die ama incir kayısı tık yok bünye manyak bünye
Ne güzel yaaaa moktan muhabbet edeceğim Bi takımım var
Bana demi bana demio mali kesin sana dio ben asla ve kat-aaaaa aaaaa +18 olamam olsam olsam - 18 olurum)(espri yeteneğime tüküreyimGünaydınlar güzel, mutlu, fit, neşeli ve +18 muhabbetli () takımım
enee ne kadan denişik bağırsakların var
bazen muhabbet çok moktan oluyo gerçekten
Günaydın minnoş anniiişşşşGünaydınlar güzel, mutlu, fit, neşeli ve +18 muhabbetli () takımım
hiç utanmadan öyle ağzını yayıp yayıp güldün dimi vayyyy beee
Çıkmıyorum dışarı hiç dün mecbur çıktım otoparkı kullanmaya başladık az merdiven vardı sanki -2 den çıktım bide eve
Elif uyumuştu birazında kucağımdaydı bi yerde durdum ayakkabısını giydirdim her yerim beyaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?