Buda gayet guzel canim tartildinmi peki vee tarti aldinmi
Evettttt,Dukan diyeti tam gaz başlamıştır.Kaçamaksız bu saate geldim,şimdiden 1.5 litre suyumu bitirdim,yarım saat sporumu yaptım yarım saat de akşam yapıcam.Gitsin kilolarrrr :124: Ve bugünkü menüm:
SABAH:
*Aç karnına 500 ml ılık su
*2 yumurta,2 kaşık light süt ve 2 kaşık yulaf kepeği ile yapılmış krep
*1 kibrit kutusu light peynir
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 büyük kase light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light süt
AKŞAM YEMEĞİHenüz yemedim ama menü belli)
*Közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurtla yapılmış ayran
*Yatmadan önce ödem sökücü kaynatılmış kiraz sapı
Hayirli ugurlu olsun:) bende spor yaptim insallah hergun yapariz:) amaa simdi atak yapmiyomusun neden 2kasik yulaf?Evettttt,Dukan diyeti tam gaz başlamıştır.Kaçamaksız bu saate geldim,şimdiden 1.5 litre suyumu bitirdim,yarım saat sporumu yaptım yarım saat de akşam yapıcam.Gitsin kilolarrrr :124: Ve bugünkü menüm:
SABAH:
ARA ÖĞÜN:
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light süt
*Közlenmiş tavuk göğsü
Bide nevcim ben yogurtlu yapiyorum krebi o zaman daha bol oluyo:)Evettttt,Dukan diyeti tam gaz başlamıştır.Kaçamaksız bu saate geldim,şimdiden 1.5 litre suyumu bitirdim,yarım saat sporumu yaptım yarım saat de akşam yapıcam.Gitsin kilolarrrr :124: Ve bugünkü menüm:
SABAH:
ARA ÖĞÜN:
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light süt
*Közlenmiş tavuk göğsü
Canim bu programlada verirsin orasi kesin takma kafana ya 1.5ay dedigin nedirki:) bide lesli yap aksamlari dukana oyle bi hazirlikli girersin daha motive olursun gbisinden dusun canim:)yok canım tartılmadım bu akşam da tartılamicam :18: yarın akşam gidebilicem eczaneye.. tartıyı eve çıkınca alırım beneve çıkınca daha ilk günden dukan'a da balicam.. ya dukan'a o kadar hazırladım ki kendimi hatta bloguma yazı bile hazırlamıştım pazartesi bayram dönüşü yoğunluğu yüzünden girememiştim iyi ki girememişim.. şimdi 1 hafta oldu kötü bocaladım b de başlamışken bıraktırdı ya çok kötü bocaladım ben nefret ediyorum her yediğimden şu an ama yiyorum da.. bir ay kesin çıkmıyoruz eve 1,5 aya kadar da kesin çıkarız.. yarın oruçlarıma başlayayım bi dediğim buraya yazdığım programı uygulamaya başlamış olucam bakalım bir ayda kaç kilo verdirecek kocamın iddiası büyük :44:
ben de
Canım 2 şeker kaşığı koydum,çorban kaşığından oldukça küçüktüHayirli ugurlu olsun:) bende spor yaptim insallah hergun yapariz:) amaa simdi atak yapmiyomusun neden 2kasik yulaf?
Deneyim canım,teşekkür ederim.Yarın da yulaf kepeği ile ton balığı köftesi yapıyım diyorum.Tam gaz başladımBide nevcim ben yogurtlu yapiyorum krebi o zaman daha bol oluyo:)
Canım 2 şeker kaşığı koydum,çorban kaşığından oldukça küçüktü
Deneyim canım,teşekkür ederim.Yarın da yulaf kepeği ile ton balığı köftesi yapıyım diyorum.Tam gaz başladım
Bide nevcim ben yogurtlu yapiyorum krebi o zaman daha bol oluyo:)
Canim bu programlada verirsin orasi kesin takma kafana ya 1.5ay dedigin nedirki:) bide lesli yap aksamlari dukana oyle bi hazirlikli girersin daha motive olursun gbisinden dusun canim:)
ya ben kayınvalidemde kaldığım için leslie ye alanım yok bu akşamda düğün var ama akşam iş çıkışı yarım saat yürüyüp eczaneye gidicem salı akşamından itibarende öyle yer işgal etmeyen küçük temek egzersiz hareketleri yapıcam sabah akşam bi de yürüyüşevde bile yer kamadı bizim eşyalardan odamızda bi tek yatağın üstü boş o derece :26:
Canim sigortaniz yokmuydu peki?
yok malesef.. hiç aklına gelmiyo ki insanın.. şimdi eşya için kredi çekilecek arabanın kredisi var.. ya ben eve çıkayım da borç harç ödenir yine.. canımız sağ ya buna da şükür :106:
Aynen canim caninizdan onemli degil..ben zorunlu oldugunu biliyodum ondan sordum
Ay cok sevindimmmm:) canim gercekten sansliymissin ya ama iyi gelmis aklina ciddende :) bol bol ziplarsin artik insallah:) kafana dikkat et ama:d cidden hala insanlik olmemis yani..ananeeeeeeeeeetrambolin olayını çözdüm hem de nasıl anlatayım ucuz atlattım valla.
hepsiburada hiçbir çözüm sunmadı bende gittigidiyorda trambolin satan tüm satıcılara mesaj attım zaten fazla yok işte bunun ayaklarını temin edebilir miyiz falan gibi mesajlar attım. birkaçından olumsuz cevap geldi, birinden ise ithalatçı firmanın yetkilisinin cep numarasını verdi aradım adamı durumu anlattım. trambolini sizden almadım ama böyle böyle bir mağduriyetim var yardımcı olun lütfen falan diye olayı anlattım. adam ben size yardımcı olacağım dedi 5 dk sonra arayacağım dedi. aradı adres isim bilgilerimi aldı arkadaşlar şimdi kargoya veriyor ayakları dedi peki ücret? diye sordum. bu yedek parça olarak satılan birşey değil ben bozuk çıkan bir trambolinin ayaklarını söküp göndertiyorum size dedi. bugün kargom geldi 6 tl kargo ücreti karşılığında ayaklara sahip oldum ohhh çok şükür
dünyada böyle insanlar kalmış mı dedim düşünün aldığım site yardımcı olmuyor, hiç tanımadığım bir adam bana yardım ediyor. Allah razı olsun o adamdan.
Caniniz sagolsun canim soyle dusun en azindan sifirdan basliyosun yeni bi ev falan ve insallah yeni bi sen..:)canım biz kiracıydık sigortayı ev sahipleri yaptırıyor ve evin bedeli ev sahibine ödeniyor biz yine aç açıkta kalıyoruz yani.. özel sigorta yaptırmamız lazımdı eşyalar için
ananeeeeeeeeeetrambolin olayını çözdüm hem de nasıl anlatayım ucuz atlattım valla.
hepsiburada hiçbir çözüm sunmadı bende gittigidiyorda trambolin satan tüm satıcılara mesaj attım zaten fazla yok işte bunun ayaklarını temin edebilir miyiz falan gibi mesajlar attım. birkaçından olumsuz cevap geldi, birinden ise ithalatçı firmanın yetkilisinin cep numarasını verdi aradım adamı durumu anlattım. trambolini sizden almadım ama böyle böyle bir mağduriyetim var yardımcı olun lütfen falan diye olayı anlattım. adam ben size yardımcı olacağım dedi 5 dk sonra arayacağım dedi. aradı adres isim bilgilerimi aldı arkadaşlar şimdi kargoya veriyor ayakları dedi peki ücret? diye sordum. bu yedek parça olarak satılan birşey değil ben bozuk çıkan bir trambolinin ayaklarını söküp göndertiyorum size dedi. bugün kargom geldi 6 tl kargo ücreti karşılığında ayaklara sahip oldum ohhh çok şükür
dünyada böyle insanlar kalmış mı dedim düşünün aldığım site yardımcı olmuyor, hiç tanımadığım bir adam bana yardım ediyor. Allah razı olsun o adamdan.
valla bende acayip sevindim çöpe gitcekti o kadar para çünkü iade edenlerin de paralarını yatırmıyolarmış yada geç yatırıyolarmış çoook şükür akşam zıplayıp haber veririm işe yarıyor muAy cok sevindimmmm:) canim gercekten sansliymissin ya ama iyi gelmis aklina ciddende :) bol bol ziplarsin artik insallah:) kafana dikkat et ama:d cidden hala insanlik olmemis yani..
valla bende acayip sevindim çöpe gitcekti o kadar para çünkü iade edenlerin de paralarını yatırmıyolarmış yada geç yatırıyolarmış çoook şükür akşam zıplayıp haber veririm işe yarıyor mu
selam arkadaşlar...nasılsınız şekerler...canlarım ben takımdan ayrılmak istiyorum..kızıımdan dolayııı hiç nete giremiyorum bileSABAH YAZDIM BU MSJ I GÖNDERMEDİM BİLE DÜŞÜNÜN...TAKIMDA 5 MSJ I BİLE DOLDURAMIYORUM ÇOĞU ZAMAN VE AKLIM BURDA KALIYOR..BENİM YERİME TAKIMA SIRADA BEKLEYEN BİR ARKADAŞ GİRSİN..BEN YİN BURDA OLURUM..SİZİ BIRAKAMM ÇÜNKÜ ÇOK ALIŞIM SİZE...ŞU ANDA KIZIM AĞLIYOR GİTMEM GEREK YAZICIM YİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?