Dünde ben bahçede 4 çocukluydumEltimim 2 çocuğu da bize geldi..4 çocukla çıldırmacalar
Hoş geldin çakılBen geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
Başın sağolsun canım. Aminrabbim benden bir kız bir erkek aldı, 1 kız 1 erkek geri verdi şükür sebeplerim, önce çok ağlamıştım beni evlatla sınama Allahım diye, demekki herşeyin bir zamanı varmış ,rabbim kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkese versin ,özellikle kıymetini bileceklere
Aynen aynen ne yiyoruz ki ne çıksınBen wc sıkıntısına cozum buldum okuz gibi pasta borek tatli kisir fln yiyince gunde 3 defa miciyorum
Sonra diyette hep soyledigim sey bi kez daha teyit oluyor.ne yiyom ki ne cikaracam arkadas
Çakayım ağzıma iki taneSana o kadar dedim ses etmedin hanımefendi
Aynen ya, ben ortaokulda çok kavgaciydim. Ya döverdim ya dayak yerdim ama her türlü rahatlardim
Aaa bende kavga edengillerdendim
İyice uçtun senBen hatirlatirim cnm
Okullar açılınca bizimde düzen oturuyor bende 62 olayım diyorumberaber listeye gireriz
Kız toz önce alınırAyyybegüsssssss kiz bu ne bicim sorulaaaarr
1.soru hatalı
Once yerler süpürülur sonra yerler silinir sonra toz alinır
Yanlış tabikazık geldi banada
bende öyle biliyodum bunca yıllık temizliği yanlış mı yapıyorum diyodum demekki sende benim gibi düşünüyosun
GördümMenü vereyim sözde dışarıda 2 saatlik isim vardı iş arasında iş çıkardı eş kişisi
Sabah 10
2 dilim TB ekmek
2 yumurta
Az üzüm
Kk kadar peynir
Akşam 17:30
Bir porsiyon tavuk döner
1.bucuk bardak ayran (bardak büyüktü 1.5 denk gelir )
1 kase salata zeytinyağlı limonlu (roka göbek mor lahana)
18.30
3 minnak hurma
1 kahve
Su ; çok içtim içiyorum çok yürüdüm çok susadım 4 geçer
Spor
100 dk tempolu yürüyüş 250 point
20 dk normal yürüyüş 20 point
Suanlik lessie yaparsam eklerim
@MiuLego
Melek etiketin çıkmıyor bacı
Bu sıcakta hiç çekilmez250 mesaj kaldı ama kalkıp az ütü yapıcam çünkü bugün ki planım da ütü de vardı
Sivasın soğuğu geldi bileBu sıcakta hiç çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?