- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Bende iftardan önce 1 üstü gordum1 üstü ydu sabah ama bakalım yarına artı gelir belki regl yım hacı ne halt olacağı belli olmuyor regl de
Geçmiş olsun canımBisekilde yaparsın inşallah
aynı canım yaa ateşi düştü biraz çorba iciriyom sürün vereyim ama mızmız zorla yediriyom akşama kadar kafayı kaldıramadı yattı uyudu durdu aksine küçükte uyumadı bugün vee benim pertim çıktı spor felan yapamadım
Yaaa seni tanıdım zaatenSana en son istek gönderen benim :) ama beni göremezsin çocuklar var :)
Ben hergün yiyorum kızKaptan çekirdek yemiş, hemi de bu saatte hemi de listede
Kolay gelsin6:30 da bir süt içtiö
Eve gelince cacık ve üzüm yidim
Akşam öğünü böyle oldu
Bir saate çekirdek yerim bir avuçÇayla
Ben çalışayıö
Sağol evin en miniğiKolay gelsin
Takibe takip heee :)Sağol evin en miniği
Resimlerini inceldim hee
Kilo sana yakışmıyor bazılarında çok kilolusun eskilerde zayıflık yakışıyor
Ve zayıfladığın belli oluyor son paylaşımlardan
Hedefe gelince afet olacaksın iyice
Tarti ne diyorhepfit canım iftarda 1 kk karpuz yeme şansım varmı fazla değil 1kk kadar
kızlaaaaaarrrrrrrrr pantolon belimden düşiiiiibir aydır sıkıyo diye giymemiştim.şimdi 2-3 adım atıyorum düşüyo
Çok tatlısın amaaaaa yersem diyetim bozulur, bozsam mi ki
Temizzz
Çok teknolojiktir benim rahmetliDede daha iyiymişDedeye sahip çıkalım
Bozulmaz yeÇok tatlısın amaaaaa yersem diyetim bozulur, bozsam mi ki
Amin canım inşallah versin hem de çiftAmin kuzum, allah bana da babası gibi boncuk gözlü bi kız versin
iyi gibiTarti ne diyor
Ay çok sevindim iyi olduğuna inşallah izinden sonra da iyi olur inşallah kilon ne durumda çakıl aldın mı verdin miToparladım zor 1 ay geçti 3 kez istifa ettim kabul edilmedi bi dolu sorunla mücadele ettim bi de terapide cildiriyordum artik izin dönemi terapiye ara verdik 2 hafta tadıni çıkaracağım. Bu arada tatil için kalabalık bir grupla ayarladığımız tatil köyünün lisansı iptal olmus paramız yandi tatil iptal oldu. Nuhun gemisine gidemedik bebeği nuhun gemisinde yapcam karar verdim ilerde anlatacak hikayesi olsun. Kış iznini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?