- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Bal şeker olsun yağ olsun gobusune tartışma artı bir olsun vicdanını yük olsun açlıktan geberiyorum burada ben
1.ci ve 2.ci 2.5 yaş araylaBende çocuk hastasiyimdir deli severim ama şimdiki aklım olsan 1 yeter ikincisi delilik 3 kafayı kurmam lazım 4 olursa bir çukur açık gireyim en iyisi
Yarim kilo yoğurdu nasıl yedin
Ben yoğurttan nefret ediyorum zorla yiyorum
ama once toz alirsak evi supurken tozlar toz aldigimiz yerlere gider ve yine tozlanirKız toz önce alınıraldığın toz yere dökülür vs en sona bırakılır mı
yaaa baska bise yazmadin mi canimYaptım ama pek tutmayacakk gibi , o yüzden tekrar deneyeceğim20 binlerde sıralamam
Ben de önce evi makineyle süpürürm sonra toz alırım en son da yerleri silerim. Bence de makineyle çekince toz olur bidahaKiz hazır yogurt aldim en kucugu o
Ben yogurda bayilirim
Ustune üzümleri koydumm ohh misss
ama once toz alirsak evi supurken tozlar toz aldigimiz yerlere gider ve yine tozlanir
yaaa baska bise yazmadin mi canim
Teşekkür ederim canim inşallah burdayımCakilim hoşgeldin cok sevindim senin adina.gitme bi daha.
@tevafuk55 sağlıkla gelsin inşallah minnak prensessss gozun aydin canim
Teftiş devam ediyor ama en kotu 8 9 gibi evde olurum diye düşünüyorum. Ama inşallah 12 de cikmayacagim. Büyük teftiş bitti bu küçük olan evrak kontrolü onun için çok geç çıkmayız diye düşünüyorum. Arefe 4 saat calisip geri donecegim. Bayramla birlikte 2 hafta izinliyim.bunca zaman sonra geçmişte kaybolursun çakıl,anı yakala
hoşgeldin bu aradane zamana kadar izinlisin? bide işe başlayınca yine aynı mı olcak yoğunluğun
HosbuldukSelamlarYogunluktan ancak ugrayabildim. Gecmisi okumadan yazamiyorum, bitti sukur
Benim deee
Geldigi gibi gider canisi. Tatil&bayram aradan ciksin da. Pasanin okul tercihleri ne oldu?
Hayir olsun, rahatsiz degiller insallah
Masallah
Hos geldin
Rabbim evlatlarina saglikli&hayirli bir omur nasip etsin insallah
Ben de seviyorum o diziyierkenci kuş
HosbuldukHoş geldin çakıl
Supperrrrkızlaaaaaarrrrrrrrr pantolon belimden düşiiiiibir aydır sıkıyo diye giymemiştim.şimdi 2-3 adım atıyorum düşüyo
Sorma çok aldim gerginlikten uyuyamadim. Bi de hareketsizlikten bacaklarım o kadar ağrıdı ki yürüyüşler ve spor a ne çabuk alışmış. Akşamları çok ağrıdı. Bu 2 hafta aldığım kiloları verip düzene gireceğim yeniden. Artık kaybedecek zaman ve bahane yok.Ay çok sevindim iyi olduğuna inşallah izinden sonra da iyi olur inşallah kilon ne durumda çakıl aldın mı verdin mi
Sahi galiba instadan da Bi ben benimBen iki çocukluyum
Evet kuzum diğer adetin kadar şişersin ya da şiş kalırsın dedi DrHakkında hayırlısı olsun cnm.. önce ödeminin inmesi için ilaçların etkisinin geçmesini bekle cnm.. cuma kilo bildirirsin sonraki cumaya iyi eksi ile girersen listeye alır seni miu
Canım bu arada aklın yolu bir.. kilolu hamile kalmak gerçekten hem senin için hem bebek için çok zararlı.. kalıcı hasarlar bırakabilir.. 6 ay zaman tanı kendine bence.. bu süreçte en az 20 kilo verirsin inş.. üstelik kafanda rahatlar vücudun sağlıklı olur.. eşine bu durumu güzelce açıkla. Sağlıklı beslenmek sana çok iyi gelecek
Bugünden itibaren düzenli menü ver cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?