Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bal şeker olsun yağ olsun gobusune tartışma artı bir olsun vicdanını yük olsun açlıktan geberiyorum burada ben

Bende çocuk hastasiyimdir deli severim ama şimdiki aklım olsan 1 yeter ikincisi delilik 3 kafayı kurmam lazım 4 olursa bir çukur açık gireyim en iyisi
1.ci ve 2.ci 2.5 yaş arayla
3.ü 2.i 9 yaşındayken falan
4.cü 3.cü 5 yaşındayken

Benim yaşlar
1.yi 20de doğurdum
2. 22 de doğar nasip olursa
3.cü 31 de
4.cü 36 da

Bence çok güzel olur ilk kızım 16 yaşında oluyo oda yardımcı olur

Ne hayal ama demii

Yarim kilo yoğurdu nasıl yedin
Ben yoğurttan nefret ediyorum zorla yiyorum

Kiz hazır yogurt aldim en kucugu o
Ben yogurda bayilirim
Ustune üzümleri koydumm ohh misss

Kız toz önce alınır aldığın toz yere dökülür vs en sona bırakılır mı
ama once toz alirsak evi supurken tozlar toz aldigimiz yerlere gider ve yine tozlanir

Yaptım ama pek tutmayacakk gibi , o yüzden tekrar deneyeceğim 20 binlerde sıralamam
yaaa baska bise yazmadin mi canim

Kiz hazır yogurt aldim en kucugu o
Ben yogurda bayilirim
Ustune üzümleri koydumm ohh misss

ama once toz alirsak evi supurken tozlar toz aldigimiz yerlere gider ve yine tozlanir

yaaa baska bise yazmadin mi canim
Ben de önce evi makineyle süpürürm sonra toz alırım en son da yerleri silerim. Bence de makineyle çekince toz olur bidaha

İyigeceler
Gecekuşu geldii
Menümü vermeye geldim bu saate kadar bekledim belki spor yapabilirim umudu ile ama fırsat bulamadım artık pes ettim çocuklar beni çok yoruyor bugün park park gezdik..
Menü
Sabah 10:00
Bi yumurta
Pey.zey
Bi dl ekmek
Domt.salatalık
Öğlen 14:30
Mercimek çorba
Salatalık yoğurt
Akşam 18.15
Patlıcan kavurma
Cacık
Su 2,5
Spor parklarda çocukalrla oynama zıplama
@MiuLego

bunca zaman sonra geçmişte kaybolursun çakıl,anı yakala
hoşgeldin bu arada ne zamana kadar izinlisin? bide işe başlayınca yine aynı mı olcak yoğunluğun
Teftiş devam ediyor ama en kotu 8 9 gibi evde olurum diye düşünüyorum. Ama inşallah 12 de cikmayacagim. Büyük teftiş bitti bu küçük olan evrak kontrolü onun için çok geç çıkmayız diye düşünüyorum. Arefe 4 saat calisip geri donecegim. Bayramla birlikte 2 hafta izinliyim.

Hosbulduk

Ay çok sevindim iyi olduğuna inşallah izinden sonra da iyi olur inşallah kilon ne durumda çakıl aldın mı verdin mi
Sorma çok aldim gerginlikten uyuyamadim. Bi de hareketsizlikten bacaklarım o kadar ağrıdı ki yürüyüşler ve spor a ne çabuk alışmış. Akşamları çok ağrıdı. Bu 2 hafta aldığım kiloları verip düzene gireceğim yeniden. Artık kaybedecek zaman ve bahane yok.

Evet kuzum diğer adetin kadar şişersin ya da şiş kalırsın dedi Dr bakim yaaaa ben bu ayı saymayayım takıntı yapmayayım ama ilaç içmemek ne büyük nimetmiş ya Allah tüm hastalara yardım etsin 2 yıldır ilaç ilaç bu sabah ilaçsız çıktım ya mutluyum huzurluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…