Esradan sonra ikinci bir vakayı takım kaldıramazTabikide hayır
Zaten küstüm iyice küstüm sanaBen çok kötü bise yaptim
Gofret yyedim
Sahur yapmicam o yuzden
Sabah 3 mil leslie yaptm yatmadan bidaha yapcm yedim için
@Whiteblacklife @MiuLego
Ya baktığımızda ne benim adamda ne ben de aşırı çocuk sevgisi yokZaten aram yok çocuklarla
10a doğru marketler kapanıyo . Ayran içiyom şimdi biraz sustu midem şükürSakatatlardan dalıyom o zaman dalak böbrek allah ne verdiyse
Eve kacta gittinanam kuzeninde normal yoğurt süt yok muydu? Midem yanıyor süt var mi diyeydin Çok ac kalmışın kiyamam
Ya sevmesi güzel de o da 5-6 yaşına kadar. Sonra canavara dönüşüyolar :) büyüdükçe dertleri büyüyo banane diyemiyosun canının parçası çünkü. Okulu ayrı dert ergenliği ayrı. Allah acılarını göstermesin ama cidden zormuş. Bebekken uyanıp doyurmaya ne var, asıl dertleri büyüyünceZaten aram yok çocuklarla
Kendi kanımdan olmayana benim de kanım kaynamaz hiç agucuk bugucuk yapamam yani. Benim herif ölüyo çocukklara amaYa baktığımızda ne benim adamda ne ben de aşırı çocuk sevgisi yokbaşka çocuklara falan öyle sevinmiyoruz. Ne bilim ya
Iyi bari10a doğru marketler kapanıyo . Ayran içiyom şimdi biraz sustu midem şükür
Bazen esiyo öyle doğurim diyom ama geçiyo sonraYa sevmesi güzel de o da 5-6 yaşına kadar. Sonra canavara dönüşüyolar :) büyüdükçe dertleri büyüyo banane diyemiyosun canının parçası çünkü. Okulu ayrı dert ergenliği ayrı. Allah acılarını göstermesin ama cidden zormuş. Bebekken uyanıp doyurmaya ne var, asıl dertleri büyüyünce
Hiç yok mu?Bazen esiyo öyle doğurim diyom ama geçiyo sonra
En azından biri seviyormuş sizdeKendi kanımdan olmayana benim de kanım kaynamaz hiç agucuk bugucuk yapamam yani. Benim herif ölüyo çocukklara ama
Çocuk mu,? Yok canım.Hiç yok mu?
Kim yemiş ben yemedimZaten küstüm iyice küstüm sana
O zaman 2 tane patlatÇocuk mu,? Yok canım.
Looo
Kim yemiş ben yemedim
Peki cumaya 66yi görürsem barışcan mi
Pazartesi 69.2ydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?