Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok valla seviyo hatta on tane olsa onbirinciye yok demem diyo. Futbol takımı kurucaz sanki
Benimkide bayılıyo en az 3 diyo

Ama bende cok çok seviyorum Rabb'im nasip ederse 4 olsun inşaAllah 2 kiz 2 oglan
Ayyy ne güzel oluur amin
(Yürek yedi)
(2.ci olursa 3.cuden vazgecmezsem iyi)

Oglani uyutup kanepede uyumus kalmisim ben de ayyy..oglani yedirip yikadiydim ne banyoyu ne mutfagi toplamamisim.canim anam toplamis her bi yeri.spor yapacaktim guya ama goz acamiyom.Bana musade cancagizlar.
Herkese iyi geceler

ay bilmiom
Sanki tek seferde 2 si çıkar diye düşündüm
Benim tavsiyem tek tek git kuzum ikisi bir arada kombo olur uykusuzluktan bayilirsin biri susar birisi ağlar birinin altını değiştirdin onurlu kaka yapar birini doyurmadan diğeri acıkır annelik halı eşittir delilik halı zaten üstüne ikiz

Bakacak yardım edecek biri varsa maddi durum müsaitse 2iz güzel olur. Ama tek başına 2 bebeyle ilgilenmek eminim çok çok zordur.
Yaa zaten kardeşlik romantizmine kapılmasam tek çocuk en güzeli.
Ama işte kardeşsiz kalmasn Allah nasip ederse onun da bi kardeşi olsun diye 2.yi istiyorm.
Yoksa ben de çocuklara bayılan bi tip değilim.kendi hayatımı kendi alanlarımı da seviyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…