Yok valla seviyo hatta on tane olsa onbirinciye yok demem diyo. Futbol takımı kurucaz sankiEn azından biri seviyormuş sizdebenim adam tepkisiz çocuklara
Ben de ikilemdeyim işte
İnşallah temennimiZz oO zaman 2 tane patlatonlarsız da olmuyo yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yap sen
Benimkide bayılıyo en az 3 diyoYok valla seviyo hatta on tane olsa onbirinciye yok demem diyo. Futbol takımı kurucaz sanki
Kendi çocuğu olunca öyle olmazEn azından biri seviyormuş sizdebenim adam tepkisiz çocuklara
Ben de ikilemdeyim işte
Rabbim gönlünüze göre versinİnşallah temennimiZz o
4 müBenimkide bayılıyo en az 3 diyo
Ama bende cok çok seviyorum Rabb'im nasip ederse 4 olsun inşaAllah 2 kiz 2 oglan
Ayyy ne güzel oluuramin
(Yürek yedi)
(2.ci olursa 3.cuden vazgecmezsem iyi)
Evet
Tamam
Benim tavsiyem tek tek git kuzum ikisi bir arada kombo olur uykusuzluktan bayilirsin biri susar birisi ağlar birinin altını değiştirdin onurlu kaka yapar birini doyurmadan diğeri acıkır annelik halı eşittir delilik halı zaten üstüne ikizay bilmiom
Sanki tek seferde 2 si çıkar diye düşündüm
Bal şeker olsun yağ olsun gobusune tartışma artı bir olsun vicdanını yük olsun açlıktan geberiyorum burada benBen çok kötü bise yaptim
Gofret yyedim
Sahur yapmicam o yuzden
Sabah 3 mil leslie yaptm yatmadan bidaha yapcm yedim için
Whiteblacklife @MiuLego
Bakacak yardım edecek biri varsa maddi durum müsaitse 2iz güzel olur. Ama tek başına 2 bebeyle ilgilenmek eminim çok çok zordur.Benim tavsiyem tek tek git kuzum ikisi bir arada kombo olur uykusuzluktan bayilirsin biri susar birisi ağlar birinin altını değiştirdin onurlu kaka yapar birini doyurmadan diğeri acıkır annelik halı eşittir delilik halı zaten üstüne ikiz
Ben de geberiyorm. Gidip peynr domates yesem olur mu ki acep. Yoksa krep falan yapcm bu saatteBal şeker olsun yağ olsun gobusune tartışma artı bir olsun vicdanını yük olsun açlıktan geberiyorum burada ben
Bende çocuk hastasiyimdir deli severim ama şimdiki aklım olsan 1 yeter ikincisi delilik 3 kafayı kurmam lazım 4 olursa bir çukur açık gireyim en iyisi
Sabahı bekle açlıktan ölmedin ki olmezsinde yat uyu iki bardak su içip 60 gördün kaju üstüne gerek var mı yok demi nefsine yenilme sen mi güçlüsün nefsin miBen de geberiyorm. Gidip peynr domates yesem olur mu ki acep. Yoksa krep falan yapcm bu saatte
Ühühühü ağlıcam haklısın ben ye dersn diye ummuştm yaaaSabahı bekle açlıktan ölmedin ki olmezsinde yat uyu iki bardak su içip 60 gördün kaju üstüne gerek var mı yok demi nefsine yenilme sen mi güçlüsün nefsin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?