Sabahı şerifleriniz hayırlı olsun efendimHayırlı sabahlar
Şişkoluktan yuvarlanarak geçmişsindir işte neden hatırlayasın kiGunaydinn
Oglumun yaninda uyandim.yanına ne zaman gectigimi hatirlamiyorum bile.
Calisirken gece miden kazinir yer de durursun sen simdiCinayet romanı okumaktan kabus görmeye başlamıştım he. Yetti gariiiii!
Şimdi aşk romanı okucam basit çerez niyetine. İyi gelir. Kafam rahatlar. Bir de tez nasıl yazılır diye bir kitap aldım. Ona çalışacağımçalış kızım miu
Hııı hayal mi ediyorsun sen böyle bakıyiiiimCalisirken gece miden kazinir yer de durursun sen simdi
Emin olma derim bebegim.ustelik okula donunce listeye girecem ve ben senin gibi kilo verince geri almam bilirsinHııı hayal mi ediyorsun sen böyle bakıyiiiim
Anca öyle miudan zayıf olurum mu diyorsun
oy hayallerine kurban oluruuumm
AL
Eki Görüntüle 2179555
Ay maşallah yaaa darısı başıma darısı başımaEmin olma derim bebegim.ustelik okula donunce listeye girecem ve ben senin gibi kilo verince geri almam bilirsin
Tam tamina 4 ay 20 gun once mezun oldum ve daha hicbir cuma mezuniyet kilomun uzerinde bildirimim yok.
(Korumanin ilk haftasi 100 gr arti vardi ilk elin gunahi olmaz diyerek onu saymiyorum)
İnşallah canimAy maşallah yaaa darısı başıma darısı başıma
Canım benimHer kitabın içinde not olmalı. Hediyeyse hediye edenden.. kendin aldıysan kendi kaleminden.. yıllar sonra açıp okuma zevkini kişiden almamalı..
Eki Görüntüle 2179556
Böyle güzellikte bir kitaba başlıyorum
Kitap ayraçlarıretro_hippo hediyesi
Hippo bu ayraçları sürekli kullandığımı söylememe gerek yok sanırım. Kaş’a tatile bile geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?