Canım sık sık gel olur muselam arkadaşlar...nasılsınız şekerler...canlarım ben takımdan ayrılmak istiyorum..kızıımdan dolayııı hiç nete giremiyorum bileSABAH YAZDIM BU MSJ I GÖNDERMEDİM BİLE DÜŞÜNÜN...TAKIMDA 5 MSJ I BİLE DOLDURAMIYORUM ÇOĞU ZAMAN VE AKLIM BURDA KALIYOR..BENİM YERİME TAKIMA SIRADA BEKLEYEN BİR ARKADAŞ GİRSİN..BEN YİN BURDA OLURUM..SİZİ BIRAKAMM ÇÜNKÜ ÇOK ALIŞIM SİZE...ŞU ANDA KIZIM AĞLIYOR GİTMEM GEREK YAZICIM YİNE
Sebze gününde serbest canımDukanda yesil fasulye serbestmi acaba
Evet canım.Kaçamaksız diyet yapmana,suyunu içmene ve spor yapmana rağmen kilon takıldıysa,1-3 gün saf protein yapılır tıpkı atak gibi.Buna -yumruk harekatı- denir ve her zaman işe yarar :124:Kizlar dukanda kilo duraklamasi icin yumruk hareketi diyede bisey varmis ben yeni ogrendim bi daha oyle bisey olursa yapiym magdem
Evet canım.Kaçamaksız diyet yapmana,suyunu içmene ve spor yapmana rağmen kilon takıldıysa,1-3 gün saf protein yapılır tıpkı atak gibi.Buna -yumruk harekatı- denir ve her zaman işe yarar :124:
Hayirli olsunn:) canim en az 15dk yapmaya calis sonra arttirirsin zamanla insallahay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyorama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok
Kızlar iftarımı yapıyım bekleyin önemli birşey paylaşıcam sizlerle ben 3 gündür o çorbadan yiyourm anabugün tartıya baktımkiyanlış görüyorum dedim bir daha baktım yoık yok rüya dedim gene baktım sonuca şşatım kaldım işşallah cumaya ilk 1 sırada olmazsam benim adımda paşa olmasın okadar iddalıyım yane
Dukanda yesil fasulye serbestmi acaba
ben bugun dukan revanisi yedim krep yedim peynir maydonoz domates biber aysberg yedim smdi yemegmi yaptim oda brokolili kusbasi ilginc olcak sanirim brokoliyi besamel soslu cok sevmistim ama yulaf hakkim bitti kizlar bende boyle bisey yaptim:) bugun arabamiz satilmis aksam babamla konuscam belki kucucuk bi ihtimal tatile gidebiliriz insallah olur ya
ay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyorama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok
Kızlar iftarımı yapıyım bekleyin önemli birşey paylaşıcam sizlerle ben 3 gündür o çorbadan yiyourm anabugün tartıya baktımkiyanlış görüyorum dedim bir daha baktım yoık yok rüya dedim gene baktım sonuca şşatım kaldım işşallah cumaya ilk 1 sırada olmazsam benim adımda paşa olmasın okadar iddalıyım yane
canım oruç boynumun borcu ne yapıcen hamile kalırsan tutamam diye tuttumhayırlı olsun, inşallah gidebilirsin canım tatile,
hayırlı olsun canım, uzun mücadelelerden sonra kavuşabildin sonunda, ben senin yerine olsam çoktan pes etmiştim, kocam olsa hepsiburadaya geri göndermişti, sen uğraştın başardın tebrik ederim,
yaaa olmazki öyle söyle bakalım kaç oldu merak ettim çoook, inşallah 1. Sıra senin hakkın canım, hele ki en kaçamaksız ve en çok oruçlu sensin bu topikte
ne zaman paylaşacaksın bekliyoruz bak öyle, hadiii
Öyle insanların olduğunu bilmek bile yeşertiyor insanın içini,ne mutluananeeeeeeeeeetrambolin olayını çözdüm hem de nasıl anlatayım ucuz atlattım valla.
hepsiburada hiçbir çözüm sunmadı bende gittigidiyorda trambolin satan tüm satıcılara mesaj attım zaten fazla yok işte bunun ayaklarını temin edebilir miyiz falan gibi mesajlar attım. birkaçından olumsuz cevap geldi, birinden ise ithalatçı firmanın yetkilisinin cep numarasını verdi aradım adamı durumu anlattım. trambolini sizden almadım ama böyle böyle bir mağduriyetim var yardımcı olun lütfen falan diye olayı anlattım. adam ben size yardımcı olacağım dedi 5 dk sonra arayacağım dedi. aradı adres isim bilgilerimi aldı arkadaşlar şimdi kargoya veriyor ayakları dedi peki ücret? diye sordum. bu yedek parça olarak satılan birşey değil ben bozuk çıkan bir trambolinin ayaklarını söküp göndertiyorum size dedi. bugün kargom geldi 6 tl kargo ücreti karşılığında ayaklara sahip oldum ohhh çok şükür
dünyada böyle insanlar kalmış mı dedim düşünün aldığım site yardımcı olmuyor, hiç tanımadığım bir adam bana yardım ediyor. Allah razı olsun o adamdan.
Çok sık yapıldığında hem etkisi azalır,hem de gerçekten kilo vemen durduğunda işe yaramaz yapılan yumruk.Vücudu çok alıştırmamak lazım,harekat adı üstünde,beklenmedik anda olmalıAma kacamaktada oluyomus Dukan Yumruk | Dukan Diyeti, Dukan Diyeti Tarifleri - dukandiyeti.co ben kitabi okudum ve bunu bilmiyodum:d
Canım ne güzel ya,peki zıplarken aşağı kata ses gitme olasılığı var mı,ses var mı yani?ay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyorama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok
VuuuuuuuuuuuKızlar iftarımı yapıyım bekleyin önemli birşey paylaşıcam sizlerle ben 3 gündür o çorbadan yiyourm anabugün tartıya baktımkiyanlış görüyorum dedim bir daha baktım yoık yok rüya dedim gene baktım sonuca şşatım kaldım işşallah cumaya ilk 1 sırada olmazsam benim adımda paşa olmasın okadar iddalıyım yane
Çok sevindim.Bak en küçük olumsuzlukta hemen gemileri yakıyorsun ama demek ki su tutuyormuşsun demek ki birkaç haftadır,çok sevindim canımdresemmi demesemmi acaba kilomu allahım hiç aklım agelmezdi inanın gözüm gördü 7 okadar diyeyim
Öyle insanların olduğunu bilmek bile yeşertiyor insanın içini,ne mutluGüle güle kullan canım
Çok sık yapıldığında hem etkisi azalır,hem de gerçekten kilo vemen durduğunda işe yaramaz yapılan yumruk.Vücudu çok alıştırmamak lazım,harekat adı üstünde,beklenmedik anda olmalı
Canım ne güzel ya,peki zıplarken aşağı kata ses gitme olasılığı var mı,ses var mı yani?
Vuuuuuuuuuuu
Çok sevindim.Bak en küçük olumsuzlukta hemen gemileri yakıyorsun ama demek ki su tutuyormuşsun demek ki birkaç haftadır,çok sevindim canım
veeee bugün toplam 90 dakika oldu sporum öğle yaptığım spor ile birlikte :124: 60 dakika yürüyüş+15 dk twister ve dambıl+15 dakika kol ve sırt egzersizleri :124: Bunları burdan bildirsem olur mu ananee fıstığım,yoksa özelden mi atıcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?