Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkeslere selamlar,

Bugün uzun süredir görmediğim arkadaşlarımı gördüm, ünv. bir arkadaşımız 1 seneliğine yurtdışına gidiyor, ona bir veda yemeği verildi. Güzel oldu, görüşmediğim arkadaşlarımı gördüm, kilo verdiğimi onlar daha iyi anladılar, o yüzden süper motivasyon oldu, ama kötü oldu, çok yedim farkına varmadan, aşırı doymuş hissediyorum kendimi midem nerdeyse patlıyacak, bu hissi unutmuşum, ama hiç sevmedim, böyle karım çok dolu olunca hiç iyi gelmedi, şimdi 4 mil leslie yapıyım belki biraz karnım iner, soda filan hiç fayda etmedi çünkü

Dukanda yesil fasulye serbestmi acaba

ben bugun dukan revanisi yedim krep yedim peynir maydonoz domates biber aysberg yedim smdi yemegmi yaptim oda brokolili kusbasi ilginc olcak sanirim brokoliyi besamel soslu cok sevmistim ama yulaf hakkim bitti kizlar bende boyle bisey yaptim:) bugun arabamiz satilmis aksam babamla konuscam belki kucucuk bi ihtimal tatile gidebiliriz insallah olur ya

Canım sık sık gel olur mu

Dukanda yesil fasulye serbestmi acaba
Sebze gününde serbest canım

Kizlar dukanda kilo duraklamasi icin yumruk hareketi diyede bisey varmis ben yeni ogrendim bi daha oyle bisey olursa yapiym magdem

Kizlar dukanda kilo duraklamasi icin yumruk hareketi diyede bisey varmis ben yeni ogrendim bi daha oyle bisey olursa yapiym magdem
Evet canım.Kaçamaksız diyet yapmana,suyunu içmene ve spor yapmana rağmen kilon takıldıysa,1-3 gün saf protein yapılır tıpkı atak gibi.Buna -yumruk harekatı- denir ve her zaman işe yarar :124:

ay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyor ama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok

Son düzenleme:
Kızlar iftarımı yapıyım bekleyin önemli birşey paylaşıcam sizlerle ben 3 gündür o çorbadan yiyourm anabugün tartıya baktımkiyanlış görüyorum dedim bir daha baktımyoık yok rüya dedim gene baktım sonuca şşatım kaldım işşallah cumaya ilk 1 sırada olmazsam benim adımda paşa olmasın okadar iddalıyım yane

ay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyor ama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok
Hayirli olsunn:) canim en az 15dk yapmaya calis sonra arttirirsin zamanla insallah

:d suprizci soyleyipte gitsen ya o mantar maydonozlu falan corba dmi bu insallah birinci olursun canim hatta her haftaa:d

Hayırlı olsun, inşallah gidebilirsin canım tatile,

Hayırlı olsun canım, uzun mücadelelerden sonra kavuşabildin sonunda, ben senin yerine olsam çoktan pes etmiştim, kocam olsa hepsiburadaya geri göndermişti, sen uğraştın başardın tebrik ederim,

Yaaa olmazki öyle söyle bakalım kaç oldu merak ettim çoook, inşallah 1. sıra senin hakkın canım, hele ki en kaçamaksız ve en çok oruçlu sensin bu topikte

Ne zaman paylaşacaksın bekliyoruz bak öyle, hadiii

Anane dimem cumayı bekle bana bir dondurma ısmarlarsan olar
şimdi gelelim yediklerime
1-3 kepçe sebze çorbası
2-bir kase yogurt
3-koca bir salata yeşilligi bol
4- küçük bir kase mantar
5-1 adet soda
şimdi gelelim neler yaptıgıma biliyorusunuzki ben oruç tutyorum hem sahur yapmıyorum anca meyva yiyorum
şimdi çorbanın tarifine gelelim biraz gezinmiştim internette orda yazıyodu ödem atıcı çorba diye dedim ne kaybederim sonra başladım cumartesi yapmayaşimdi neler koudum çorbaya söylüyorum dinleyin beni
1 adet kabak
1 adet patates
1 adet kereviz ve yaprakları
1adet brokoli koydum ama bedenini degilde bacaklarını koydum
Sogan koydum mama kıvamında bir çorba yaptım içine yag koymadım iyide üdüdklüde pişirdim hemsini ince rendeyle rendeledim sarımsakta koydum içine onu içtim 3 gün boyunca yedigim manates dolap poşetinde ve bol yeşil salata yedim kaçamak yapmadım tartılma gününden önce yani çarşamba günü 83 geliyodum perşembe tartılmadım cuma geç tartıldım namazımı kılıcaktım 1 hafta wc görüşmeyinde onuda hallettim ana baktım 81 geliyom sonara anlayım işte bence çorba yardım etti galiba deneyin ne kaybedersiniz
5 biryerde çayın yanına yeşil çay katıyorum yatmadan içiyorum onunda etkisi var gazamız mubarek olsun kızlar birden kilo vermem durursa bilemicem artık çorbam bitti genemi yapsam acaba malzeme var
şimdi diyet listemi yazıyum doktorun verdigi bekleyin azcık

canım oruç boynumun borcu ne yapıcen hamile kalırsan tutamam diye tuttum
ne zaman paylaşacaksın bekliyoruz bak öyle, hadiii

dresemmi demesemmi acaba kilomu allahım hiç aklım agelmezdi inanın gözüm gördü 7 okadar diyeyim

Öyle insanların olduğunu bilmek bile yeşertiyor insanın içini,ne mutlu Güle güle kullan canım

Ama kacamaktada oluyomus Dukan Yumruk | Dukan Diyeti, Dukan Diyeti Tarifleri - dukandiyeti.co ben kitabi okudum ve bunu bilmiyodum:d
Çok sık yapıldığında hem etkisi azalır,hem de gerçekten kilo vemen durduğunda işe yaramaz yapılan yumruk.Vücudu çok alıştırmamak lazım,harekat adı üstünde,beklenmedik anda olmalı

Canım ne güzel ya,peki zıplarken aşağı kata ses gitme olasılığı var mı,ses var mı yani?

Vuuuuuuuuuuu

dresemmi demesemmi acaba kilomu allahım hiç aklım agelmezdi inanın gözüm gördü 7 okadar diyeyim
Çok sevindim.Bak en küçük olumsuzlukta hemen gemileri yakıyorsun ama demek ki su tutuyormuşsun demek ki birkaç haftadır,çok sevindim canım

şimdi gelelik diyet listeme şimdiden söylüyom biri bir hafta yapsa ne kadar kilo veiri
1600 kalorikil diyet öhü öhü:2::2:
Sabah kahvaltısı 08.00-09.00
2 dilim kepekli ekmek
1 kutubeyz peynir
5 adet zeytin
şekersiz çay
domates.salatalıkçsivribiber.maydonoz

ara 10.30
2 adet kepekli galete

öylen 12.o0-13.00
200gr.tavuk sote veya ızgara
1 bardak ayran
2 dilim kepekliekmek
bol salata bir tatlı kaşıgı zeytin yagı

ilkindi15.30
1 porsiyon meyve
2 adet kepekli galete

akşam19.00-20.00
6 yemek kaşıgı etli sebze yemegi
1 kase yogurt
2dilim kepekli ekmek
bol salata.1 tatlı kaşıgı zeytin yagı

ara21.30
1 kutusüt
2 adet kepekli galete

liste bu ananecim nasıl listem:131::131::131::131::131:

Veeee bugün toplam 90 dakika oldu sporum öğle yaptığım spor ile birlikte :124: 60 dakika yürüyüş+15 dk twister ve dambıl+15 dakika kol ve sırt egzersizleri :124: Bunları burdan bildirsem olur mu Ananee fıstığım,yoksa özelden mi atıcaz?

NEVCİM 79 GELİYORUM CANIM HEM SU HEMDE WC SORUNU AFEDERSİN KBIZ OLMUŞUM BİRAZ AYIP OLUCEK AMA BASURUM AZDIOKADAR KANAMAM OLDUKİ OKADAR KABIZ OLDUGUMA YA SANKİ DOGUM SANCISI ÇEKTİM BBEK DOGURDUM OKADAR OLURMEYVADA YUMUŞATMADI NE OLUCEK PAŞA GÜLÜN HALİ

ebnim aletlerim yok amaküçücük ayaklarım var bende yürürümpazartesi 2 tane piliç ayarladım birlikte yürüyüşe giidcezkorkun bende sonra eve gelince plates topuma binerim temem bu iş hem sauna şortum var benim taammıyaglarım gidicek paşa muhteşem dönücek sonra ver elini küçük paşalarrabbim bir daha evlatlarımın acısını göstermesin işşallah

Bu arada ben o çorbayı ve çayları içtim içeli wc gelemiyorum okadar sık çıkıyourm su içmedigim halde nasıl küçük abdestim gelirki :44::44::44:sizde yatmadan için o çaylardan göerün bir hafta neler oluyo adetimde yakın ya ozaman kadar vucudum şişerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…