Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen bende çok sevindim yoksa bayram tatiline ölü gibi girecektim zaten 2-3 gün dinlenmeden geçmezdi

Ya yerim ne tatlı kahve koyuyor o öyle Koydum gel bekliyorum böyle gözlerim yollarda

Ben de önce evi makineyle süpürürm sonra toz alırım en son da yerleri silerim. Bence de makineyle çekince toz olur bidaha
Kanepelerin arkasıni silmeden mi kapatiyonuz illa ki araya bir silme islemi giriyo

Sabah sabah nasıl ictin kız o corbayi

Günaydın tatlişkolarııımmmm
Günaydın göynümün efendisiiiii @MiuLego
Günaydın yari kuşum datlum Bi denem hepfit
Yok efendisiymis
Dadlısıymis

Gunaydinn

Oglumun yaninda uyandim.yanına ne zaman gectigimi hatirlamiyorum bile.

Hele ben gece yerde yatmisım nasil orda yattim hatirlamiyorum .dun gece dugun vardı oynamaktan zaten her yerim agriyodu bide yerde yatinca kütük gibi olmuusum
Sen benim tartı görüntümü ye bernaaağğğ ama dikkat et ödem yapmasın

Evet kaptanım kilo alınca yüzüm böyle kocaman oluyo, gamzemi bile zor görüyorum
Ya inşallah hedefe bu yaz ulaşamam ama seneye yazın artık.. Tabii bir 63-64 olsam bu kış için süper olur Seneye de 54

Çorbayı çok severim zaten, annem de dedi sen de içmek ister misin olur dedim ben de .. Sağlıksız sayılmaz heralde

Dün menü veremedm
Sabah menü 10.30
6 7 bıber 1 domatesle soteledm
2 dlm cavdar ekmek
3 catal peynır
1 salatalık
1 bardak acık cay
Ara ogun 15.00
Yarım seftalı
10 cıg fındık
Aksam menü 18.00
1 kase yogurt corbası
2 parca karpuz
Su 2.5
Spor yok annem geldı. bu sabah yune tartıstık neden ekmek yemıyorsun sen hala dıyet mı yapıyotsn dıye.artık yoruldum ben ya valla
@MiuLego

makarna kavun, akşam yemeğinde ve salı günü menüsü
makarnayı cuma ya da cumartesiye bırak. salı çarşamba perşembe akşam yemeğinde karbon almıyoruz, sebze ya da protein alıyoruz
spor yazmıyor?

nasıl yani hiç girmeyecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…