Haaaaa gördükçe aklıma geliyor trigonometrix de varNick yapıcam kendime MiuLegoist eflalettin nillinehir karamellihipo neslimax cılgınbegüş daşgozaa hepfaatt mallietto ....
Ne detoksu?Detoks yaparken hiyar yeniyo mu
Nick yapıcam kendime MiuLegoist eflalettin nillinehir karamellihipo neslimax cılgınbegüş daşgozaa hepfaatt mallietto ....
Aynen bende çok sevindim yoksa bayram tatiline ölü gibi girecektim zaten 2-3 gün dinlenmeden geçmezdioyy kıyamam yaaasana azıcık masaj yapayımda rahatla bari
Eki Görüntüle 2179581
arkadaşınızın tekrar işe dönmesine sevindim,hem o işinden olmadı hemde sizin yükünüz de hafiflemiş oldu
kahveleri koy geliyorum
YenmemeliFarketmez
Bugun muz sut yapiyo
Kanepelerin arkasıni silmeden mi kapatiyonuz illa ki araya bir silme islemi giriyoBen de önce evi makineyle süpürürm sonra toz alırım en son da yerleri silerim. Bence de makineyle çekince toz olur bidaha
Sabah sabah nasıl ictin kız o corbayiÇok uykum varHemen menümü yazayım.. Uyumazsam geçmiş de yapıcam
@MiuLego
Sabah: 10.30
2 kepçe fasulye çorbası
Öğle: 13.30
Tavuk döner (ekmek ya da lavaş yok)
Ayran
Akşam 20.00
1 incir
1 kase semizotu salatası
Su: 3litre
Spor: 700 ip
90 dk tempolu yürüyüş
nehirnil111
Yok efendisiymis
Gunaydinn
Oglumun yaninda uyandim.yanına ne zaman gectigimi hatirlamiyorum bile.
Sen benim tartı görüntümü ye bernaaağğğ ama dikkat et ödem yapmasın
Evet kaptanım kilo alınca yüzüm böyle kocaman oluyo, gamzemi bile zor görüyorumSağol evin en miniği
Resimlerini inceldim hee
Kilo sana yakışmıyor bazılarında çok kilolusun eskilerde zayıflık yakışıyor
Ve zayıfladığın belli oluyor son paylaşımlardan
Hedefe gelince afet olacaksın iyice
Okeyto beybisiYenmemeli
Çorbayı çok severim zaten, annem de dedi sen de içmek ister misin olur dedim ben de .. Sağlıksız sayılmaz heraldeKanepelerin arkasıni silmeden mi kapatiyonuz illa ki araya bir silme islemi giriyo
Sabah sabah nasıl ictin kız o corbayi
Yok efendisiymis
Dadlısıymis
Hele ben gece yerde yatmisım nasil orda yattim hatirlamiyorum .dun gece dugun vardı oynamaktan zaten her yerim agriyodu bide yerde yatinca kütük gibi olmuusum
Aynen bende çok sevindim yoksa bayram tatiline ölü gibi girecektim zaten 2-3 gün dinlenmeden geçmezdi
Ya yerim ne tatlı kahve koyuyor o öyleKoydum gel bekliyorum böyle gözlerim yollarda
Eki Görüntüle 2179587
la sen nerene kilo alıyonBu sabah demin foto çektim. Şişko diyenler susar belkidemez belki şişko zayıf miu der belki
Eki Görüntüle 2179553
Eki Görüntüle 2179554
Zayıflıyom ben
(Göbek değil o he pantolon potluğu. Beli bol geliyo da)
makarna kavun, akşam yemeğinde ve salı günü menüsügünaydın herkese menümü vereyim
1 limonlu su aç karına
kahvaltı 09.00
kepekli ekmek 1 dilim
5 zeytin
2 dilim eski kaşar
1 büyük bardak çay
ara öğün:yeşilçay
öğle yemeği 12:00
3 çorba kaşığı yoğurt
2 adet ızgara köfte
1 adet köfte büyüklüğünde ızgara et
mantarlı karışık salata sadece mantarları yedim 4 parça
ara öğün nescafe ve yeşilçay
akşam 18:00
1 küçük kase acılı ezme
makarna 5 çorba kaşığı
1 küçük dilim kavun
1,5 lt su
@MiuLegohepfit
nasıl yani hiç girmeyecek misin?benim bugün son mesaim izine çıkıyorum bayram bitimi salı günü full time olarak görüşürüz yoğun olurum unuturum diye şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum .tatilde part time olarak görüşürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?