Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendim bile ses duymuyorum ki aşağı ses gitsin gayet sessiz bi alet zaten ayaklarında lastik var sabit duruyor zıplatan bölüm yere değmediği için de ses gitmiyor. valla hopladım zıpladım neşem yerine geldi veeee acayip terletiyor 10 dakikada 1 saat spor yapmıştan beter oldum her yanım ağrıyor sanırım hamlamışım

ay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyor ama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok
hayırlı olsun tubış.b

hım kerevız her zaman kılo yaktırır bu bı gercek...bende yapmayı dusunuorum .

kızlar bugun anneme kıslık domates yaotım cok yoruldum ama degdı.ve acaıp moralım mozuk neredeyse 66 ları gordum.ben anlamıorum ınsan her gun bı kılo alırmı ya.ınsanın hevesını kırıo bu tartı:)

iyi akşamlar kızlar,

Hala oldum bugün, o yüzden dünden beri pek takılamadım, şimdi birazdan geçmişi okuyup 31 Ağustosun da mesaj sayımını yapacağım, görüşürüz

AAA sen kendı ıs yerınızdemı calısıosun ben baska dusunduydum.tabıkı de olamaz ole bısı

ya benden bı halt olamz bunun kararına vardım aldıgım kıloları gorunce

Bide babam basenlerimin inceldigini soyledi nasil mutlu oldumm:)

ole baba dostlar basına

Pasam liste cok guzel ben simdi kagit kalemle alternatif yaratcam sana:)
Canim benim hafiza iyi zaten unutmadgmdan sorun olmuyo:) cok guzel spor yapmissin canim:)
Pasagul incecik olcak anne olcak hemde :) cok mutlu oldum ya:) kanama ozel donemdemiydi ilk kezmi oyle oldu canim
bobrekler calisiyo demekki canim cok guzel bisey aslinda bu:) bide bu sauna sort super bisey ya bendede var

Canim yeme duzeni olusturman lazim kanimca vucudunun bi programa alismasi lazim kilolar yag degildir zaten sanmiyorum

yok kafaya taktım ustune gıtcem bu kıloların devıremıcekler benı
Hadi lesliyle ter at madem bak biz bomba gbiyiz :)
aslında yapsam cok ıyı olacakta anannem ama bu gun gercekten cok yoruldum gdun gecede bugun gunduzde hhep kıslık yaptım belımm koptu.kendıme gelmem lazım

Kislik nedir canim kurutmami tursumu baska biseymi aslinda shopaholic demisti cok mantikli sabah ilk is spor yapmak olmali firsat varsa eger hem daha dinamik olursun canim.gitcek kilolar tabiki ama kendine 3ögun 6ögun falan bi yeme programi yap derim

kendıme lahana tursusu kurdum,esım cok sevıyor ıcıne kırmızı lahana da koyuyorum mor oluyor cok guzel gorunusu oluo
bırde domates,bıber fln buzluga

annemeede domates bıber yaptım ama onunkı kavanozlara
cnm cıktı anlıcagın

kendıme lahana tursusu kurdum,esım cok sevıyor ıcıne kırmızı lahana da koyuyorum mor oluyor cok guzel gorunusu oluo
bırde domates,bıber fln buzluga

annemeede domates bıber yaptım ama onunkı kavanozlara
cnm cıktı anlıcagın

Eline saglik canim bende pancarla salatalik tursusunu cok severim ya :)

ayy ölüyorum taşınmanın zor olduğunu anladım ama şansımıza inşaat pisliği temizliyoruz taşıncaz diye süt almadık alsaymışız olurmuş sütü taze süt alıyoruz ama nefis ben çok beğeniyorum inekten sağar sağmaz alıyoruz geldiğinde hala sıcak oluyor neyse ben yalancı puding yaptım kendime ondan yiyim bari

Kolay gelsin canim isiniz uzun valla spor olur iste:) yalanci puding ne canim tarif aliyim:d

Kolay gelsin canim isiniz uzun valla spor olur iste:) yalanci puding ne canim tarif aliyim:d

1 bardak süte 1 y.k nişansta koydum az şeker biraz muz aroması yarısını annem yiyecek yarısını benen azından un falan yok içinde süt kaldıydıda yaptım bende

oo gelin kaynana ne kaynatıyorsunuz bakayım bende çok severim pancar ve salatalk turşusunu ankara çubuk var bide ha bide acur gerçi hepsi salatalık familyasından ama

vay demek sımdıden oglumla aramı bozmaya calısıorsun heeeeee.
ıyı bakalım yazdım bunu bı kereee
Haha:d oglun iyi bakmicaksa almasin beni:d ben tripliyimdir cenemde dusuk benim kabulunuzse annecim:d
1 bardak süte 1 y.k nişansta koydum az şeker biraz muz aroması yarısını annem yiyecek yarısını benen azından un falan yok içinde süt kaldıydıda yaptım bende

Yalanci diyince sut olmaz diye dusundum bende fena bi tatli krizi var ve sut yogurt hicbisey yok evdee canim seker yerine tatlandirici kullanmaya baslasanbide bak gecistirme bidaha soruyorum ne zaman doncen:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…