- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Eşime dedim bakalim tamam ugrayabilirsem alirm dedikız alırsın yenisini n11 lerde falan uyguna bulunuyor
Şakamı bu yaaa@MiuLego gördünmü
Yok kuzm bildiğin tuz buz olduŞakamı bu yaaa
Çok fena olmusYok kuzm bildiğin tuz buz oldu
Bende direk ismini yazıyorum yoksa etiket çıkmıyorOlmuyooorrrr @portakalsuluördek @PortakalSuluÖrdek @ördeklisuluportakal yok yok olmuyor
Sağol kuzum bir an önce tatil gelsin yeter çalıştığımızbayram öncesi işleri toparlamak iyi oluyo
kolay gelsin kuzum
Tatlim dün yarim saat zumba
Bugün 2 saat bisiklet 200 bolgesel
Yok sallana sallana elde soda içmeceli yürüyüş bu. Akşamdı yazmayı unutmuşumdurtempolu mu? menüde göremedim ama ben
Nasıl olmuş yaaaa keisn benimde başıma gelecek çok garipsedim çünküYok kuzm bildiğin tuz buz oldu
gördüm şimdi gördüm
NaberBende direk ismini yazıyorum yoksa etiket çıkmıyor
keyif diyorsunYok sallana sallana elde soda içmeceli yürüyüş bu. Akşamdı yazmayı unutmuşumdur
çok şekil karizmatik olmuş ama ha
İyiyim sen nasılsın asıl cuma geliyor bayram öncesi son çıkış
hee anladım mecburi koşullar.. tamam o zamanKuzum oglen arasi market market gezdim kuvuk yogurt en ufak 500 gr bende aldim light kalmisti yoksa sevmem zaten canim benim
Evet yanımda eşim önümde çocuğum. Benim önüme geçip gölgesini saklayıp bizim gölgelerimize bakıp diyo bak anne çocuksuz oldunuz orda :)keyif diyorsun
benim şişkoluğumu da garipsiyorsunNasıl olmuş yaaaa keisn benimde başıma gelecek çok garipsedim çünkü
len yicem onu aslan parçası yaaaEvet yanımda eşim önümde çocuğum. Benim önüme geçip gölgesini saklayıp bizim gölgelerimize bakıp diyo bak anne çocuksuz oldunuz orda :)
nilişko gelmişBende direk ismini yazıyorum yoksa etiket çıkmıyor
Sağol kuzum bir an önce tatil gelsin yeter çalıştığımız
Ekledim canım harikasın
Çok şükür halime biraz sancı var rezene çayı içiyorum:)İyiyim sen nasılsın asıl cuma geliyor bayram öncesi son çıkış
İŞTE ZENGİN MENÜSÜ
İŞTE BENİM KANKİM
İŞTE HURMA DOLU HERYERİNDEN KALİTE AKAN BİR MENÜ
suspor katyalık
Puanın: 10
Şok oldm bende yaNasıl olmuş yaaaa keisn benimde başıma gelecek çok garipsedim çünkü
Dedim alacakmış askmgördüm şimdi gördüm
oy kıyamam yaa
ağlama oyy alır eşin sana yenisini
Cidden nasil becerdim bende bilmiyorumçok şekil karizmatik olmuş ama ha
güzel kırılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?