Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok küçük yaşta eğitime başlıyorlar eflal : (
Çocuk ya daha
Anne olarak anlıyorum üzülmeni
Ama çocuk o daha
Üzülme böyle lütfen
Biz de okumuyorduk çocukken
Ben okumuyordum
Şimdi aklı fikri oyun
Biraz büyüsün içinden gelirse okur kuzum

Happy walk 50 dk nerden buldun?
Link atsana bana telden
15 dk çevirip çevirip yapıyorum çok hoşuma gitti bı hızlı bı yavaş bir orta tempo sağlam ter attırıyor diğer lessie gibi değil karın kol sırt bacak çalıştırıyor çok sevdim neden bilmem bide yaparken sıkılıyor biliyorsun bana tempolu lazım bu tam istediğim gibi

okumadın mı geçmişi ay
hurma aldım bunalıma girdim
8 tl ye 4 tane hurma verdi adam bana
hurma önemli
hurma alıyorsa seveceksin kocanı
pahalı hurma
Benimki ucuz hurma alıyor ama ne hurması aldın öyle çok pahalı be.

Geçmişe bakıcam, koltuk yıkadım da

nilişko gelmiş
Hoşgördüm kaptanım
Çok şükür halime biraz sancı var rezene çayı içiyorum:)
Evet geldi bayram:) Dün 52.3 tüm yine. Bugün hala geldi cumaya kadar ne olur bilmiyorum:)
Geçmiş olsun Ördekim benimki de geliyor kardeş kardeş geçiniriz
ördek senden zayıf olma hayalleri kuruyor

Ahahhaha rüyasında hayaller güzelmiş Benim regli gelmezse işim yaş ödemim inmiyor cumaya regli gösteriyor o yüzden şişmeye başladım

Canım asla zorlamak istemiyorum anlıyorum onu ama hece hece okuması normal değil ilerlemesi lazım, gittiği sınıftakilerin seviyesi yüksek. Oğlum da potansiyel var zeka iyi maşallah ama istek sıfır miu hiç ama hiç hevesi isteği yok
Benim okumayı öğrenince başladı kitap aşkım ya, dersler berbattı. Böyle annem yoktu ilgilenen haybeye büyüdüm

Eflal koltukları nasıl yıkıyorsun
Canım makina var ama su püskürtme yeri çalışmıyor, ben ıslak ıslak siliyorum böyle baya sulu, sonra çektiriyorum, iki kere yapıyorum en son yumuşatıcılı su ile yapıyorum

Ders çalışmayı sevmeyen biriydim hep eflal asla ders çalışmadım ama hep ilk 3 içindeydim okulda bu onun çalışkan bir öğrenci oldumadigi anlamına gelmez okulda iyiyse emin ol iyi bir öğrenci olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…