- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sabah attım kız
Giyinik ama cıbıl değildim
Happy walk 50 dk nerden buldun?Lessie happy walk 50 dk tamam
500 ip atlama bı de yürüyüş yapacağım birazdan şahane olacak regl iken spor yapmaktan nefret ediyorum bu arada
Yaaa renk
Çok küçük yaşta eğitime başlıyorlar eflal : (Ayyyy ayyyy kızlar ciddi ciddi bir gün kendimi sıkmaktan beyin kanaması geçiricem, kafamı biri sıkıyor sanki.
Oğluma tatil kitabını çok zor yaptırıyorum her seferinde çatışma iki kitap ve çok ince birer test üç dersdersten günlük güya ve benim oğlum için cidden çerez gibi bu testler o kadar basit, kitap deseniz ben bu kadar okurken asla asla istemiyor okumak, çok üzülüyorum, okuması hiç ilerlemedi hece hece iyice geriliyor, birinci sınıf sonrasonrası çok önemli tatilde okumayı unutan çok çocuk var, bilgileri unutmaya başladı anne bu neydi diye soruyor.
Günde yarım saat altı üstü ama çoğu gün yaptırmıyorum cidden çok bunaldımokuma hızı artması gerekirken geriliyor. Dil dökmekrem yoruldum, üç sayfalık testi iki saatte hadi hadi hadi diye zar zor yaptırıyorum . Yoruldum ya güzellik, tehdit, mahrum bırakma her yolu denedim yok yok yok.
Okuduğunu anlattırıyorum çok güzel bu yönü, kelimesi kelimesine anlatıyor.
15 dk çevirip çevirip yapıyorum çok hoşuma gitti bı hızlı bı yavaş bir orta tempo sağlam ter attırıyor diğer lessie gibi değil karın kol sırt bacak çalıştırıyor çok sevdim neden bilmem bide yaparken sıkılıyor biliyorsun bana tempolu lazım bu tam istediğim gibiHappy walk 50 dk nerden buldun?
Link atsana bana telden
Benimki ucuz hurma alıyor amaokumadın mı geçmişi ay
hurma aldım bunalıma girdim
8 tl ye 4 tane hurma verdi adam bana
hurma önemli
hurma alıyorsa seveceksin kocanı
pahalı hurma
Aaa ne güzel pabuç ve gözlükBu sabah demin foto çektim. Şişko diyenler susar belkidemez belki şişko zayıf miu der belki
Eki Görüntüle 2179553
Eki Görüntüle 2179554
Zayıflıyom ben
(Göbek değil o he pantolon potluğu. Beli bol geliyo da)
Pahalı beeeYaaa renkben. Pahalı ya yoksa aklımda demiştin ya
kudüs hurmasıymış galibaaaBenimki ucuz hurma alıyor amane hurması aldın öyle çok pahalı be.
Geçmişe bakıcam, koltuk yıkadım da
Eflal koltukları nasıl yıkıyorsunBenimki ucuz hurma alıyor amane hurması aldın öyle çok pahalı be.
Geçmişe bakıcam, koltuk yıkadım da
Ya başladı gene yaaaaAaa ne güzel pabuç ve gözlük
Su ileEflal koltukları nasıl yıkıyorsun
Hoşgördüm kaptanımnilişko gelmiş
Geçmiş olsun Ördekim benimki de geliyor kardeş kardeş geçinirizÇok şükür halime biraz sancı var rezene çayı içiyorum:)
Evet geldi bayram:) Dün 52.3 tüm yine. Bugün hala geldi cumaya kadar ne olur bilmiyorum:)
ördek senden zayıf olma hayalleri kuruyor
Canım asla zorlamak istemiyorum anlıyorum onu ama hece hece okuması normal değil ilerlemesi lazım, gittiği sınıftakilerin seviyesi yüksek. Oğlum da potansiyel var zeka iyi maşallah ama istek sıfır miu hiç ama hiç hevesi isteği yokÇok küçük yaşta eğitime başlıyorlar eflal : (
Çocuk ya daha
Anne olarak anlıyorum üzülmeni
Ama çocuk o daha
Üzülme böyle lütfen
Biz de okumuyorduk çocukken
Ben okumuyordum
Şimdi aklı fikri oyun
Biraz büyüsün içinden gelirse okur kuzum
Sen anlamazsin balom çık aradan sen önce detoks suyunu tencereden sulahiye koymayı öğrenSu ile
Canım makina var ama su püskürtme yeri çalışmıyor, ben ıslak ıslak siliyorum böyle baya sulu, sonra çektiriyorum, iki kere yapıyorum en son yumuşatıcılı su ile yapıyorumEflal koltukları nasıl yıkıyorsun
Ders çalışmayı sevmeyen biriydim hep eflal asla ders çalışmadım ama hep ilk 3 içindeydim okulda bu onun çalışkan bir öğrenci oldumadigi anlamına gelmez okulda iyiyse emin ol iyi bir öğrenci olacaktırCanım asla zorlamak istemiyorum anlıyorum onu ama hece hece okuması normal değil ilerlemesi lazım, gittiği sınıftakilerin seviyesi yüksek. Oğlum da potansiyel var zeka iyi maşallah ama istek sıfır miu hiç ama hiç hevesi isteği yok
Benim okumayı öğrenince başladı kitap aşkım ya, dersler berbattı. Böyle annem yoktu ilgilenen haybeye büyüdüm
İyilikte yaramıyor. Güzelmiş işte zevkli hatunsun beğendimYa başladı gene yaaaa
Zaten ne bekliyordum ki
Su ile
Sende en pahalısını almışsınkudüs hurmasıymış galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?