Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İçlik minisi puın virmiyirim
Böcük yaa

Nego kocanı çok sev sana hurma alıyor. Şuan evli olmal istedim. Sadece bana hurma alsın diye. Bence çok mantıklı. Evlenbilirim her an.

Aradığım kriter: bana hurma alacak.

Başka yok
Ha ha bu ne kız şimdi bana hissettirdiklerinin yanında tonla hurma alsa nafile

Ayyyy ayyyy kızlar ciddi ciddi bir gün kendimi sıkmaktan beyin kanaması geçiricem, kafamı biri sıkıyor sanki.
Oğluma tatil kitabını çok zor yaptırıyorum her seferinde çatışma iki kitap ve çok ince birer test üç dersdersten günlük güya ve benim oğlum için cidden çerez gibi bu testler o kadar basit, kitap deseniz ben bu kadar okurken asla asla istemiyor okumak, çok üzülüyorum, okuması hiç ilerlemedi hece hece iyice geriliyor, birinci sınıf sonrasonrası çok önemli tatilde okumayı unutan çok çocuk var, bilgileri unutmaya başladı anne bu neydi diye soruyor.
Günde yarım saat altı üstü ama çoğu gün yaptırmıyorum cidden çok bunaldım okuma hızı artması gerekirken geriliyor. Dil dökmekrem yoruldum, üç sayfalık testi iki saatte hadi hadi hadi diye zar zor yaptırıyorum . Yoruldum ya güzellik, tehdit, mahrum bırakma her yolu denedim yok yok yok.
Okuduğunu anlattırıyorum çok güzel bu yönü, kelimesi kelimesine anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…