- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İşte bende makina yok ya aradım 150 TL istiyorlar 2 koltuğaCanım makina var ama su püskürtme yeri çalışmıyor, ben ıslak ıslak siliyorum böyle baya sulu, sonra çektiriyorum, iki kere yapıyorum en son yumuşatıcılı su ile yapıyorum
Okulda iyi white, nasıl anlatsam ko hırs yok oğlum da , potansiyelini kullanmıyor. Aşırı hırstan bahsetmiyorum, ciddi ciddi aman olursa olur modunda. Ya 24 saatte 30 dk ne ki? Onun dışında zaten hep oyun vs var hayatındaDers çalışmayı sevmeyen biriydim hep eflal asla ders çalışmadım ama hep ilk 3 içindeydim okulda bu onun çalışkan bir öğrenci oldumadigi anlamına gelmez okulda iyiyse emin ol iyi bir öğrenci olacaktır
anlıyorum kuzumCanım asla zorlamak istemiyorum anlıyorum onu ama hece hece okuması normal değil ilerlemesi lazım, gittiği sınıftakilerin seviyesi yüksek. Oğlum da potansiyel var zeka iyi maşallah ama istek sıfır miu hiç ama hiç hevesi isteği yok
Benim okumayı öğrenince başladı kitap aşkım ya, dersler berbattı. Böyle annem yoktu ilgilenen haybeye büyüdüm
Sen anlamazsin balom çık aradan sen önce detoks suyunu tencereden sulahiye koymayı öğren
Sulu çekim yapıyor mu makinan?İşte bende makina yok ya aradım 150 TL istiyorlar 2 koltuğa
İlk fırsatta bakıcamPahalı beee
İndirimden aldım ama içime oturdu yine de
Ama bu rengi yeni çıkmış kız bayıldım ben de
Valla mütüş
Aldım rengini sevdim diye :)
ulan bir tartıya aşkın mı oldu
hurma da aldırhurma stokla
hurma önemli
Kaç yaşında başladın kız sen? Ben 6. Oğlum da 6 buçuk da başladı. Öncesi iki yıl ana okulu var ve ona rağmen orda ki etkinliklere doymadı, evde ekstra ben yaptığım haldeanlıyorum kuzum
ama çocuk işte ya ne bileyim
bizden 1 yıl önce başladı okula
1 yıl çok fark ettiriyor o yaşta
bir de okumayı öğrenemeyen yok okula gidip de biliyorsun
illa ki öğrenecek
boşver takma gerçekten
uğraşmayı bırak demiyorum
sadece kendini çok üzme
su akar yolunu bulur.. sağlığı olsun da
hayatımda silmedim ki ben ne anlarım
silemem de bananesürahiye değil bardağaydı bi kere o
sürahi olsa kesin kendim yapardım
ama bardak zor hacı
bardak sıkıntı
yoksa biliyosun yapardım
Bende üç gün hurmaDün aç kaldım bugün yarın pattis, halim duman
valla bizimkide yapmıyor canım üstüne gitme ,yap dedikçe inada biniyor ,bizimkide okuyor anlatırken ıııııııı sürekli ııı lıyor valla dinlerken yoruluyorum hiç anasına çekmemiş seri konuşma yokAyyyy ayyyy kızlar ciddi ciddi bir gün kendimi sıkmaktan beyin kanaması geçiricem, kafamı biri sıkıyor sanki.
Oğluma tatil kitabını çok zor yaptırıyorum her seferinde çatışma iki kitap ve çok ince birer test üç dersdersten günlük güya ve benim oğlum için cidden çerez gibi bu testler o kadar basit, kitap deseniz ben bu kadar okurken asla asla istemiyor okumak, çok üzülüyorum, okuması hiç ilerlemedi hece hece iyice geriliyor, birinci sınıf sonrasonrası çok önemli tatilde okumayı unutan çok çocuk var, bilgileri unutmaya başladı anne bu neydi diye soruyor.
Günde yarım saat altı üstü ama çoğu gün yaptırmıyorum cidden çok bunaldımokuma hızı artması gerekirken geriliyor. Dil dökmekrem yoruldum, üç sayfalık testi iki saatte hadi hadi hadi diye zar zor yaptırıyorum . Yoruldum ya güzellik, tehdit, mahrum bırakma her yolu denedim yok yok yok.
Okuduğunu anlattırıyorum çok güzel bu yönü, kelimesi kelimesine anlatıyor.
Bilmiyordum canım dün tartı nasıl dedin ya onu yazmistim
HERGÜN KUTLAYACAĞIZ KIZLAR..
TUTTURANA KADAR NAPALIM.. HATIRLAYAMIYORUM BİR TÜRLÜ.
ÇARE HERGÜN DOĞUM GÜNÜSÜ KUTLAMAK
Kız ne bozuon o kadar milleti e doğmuşsun işte bi ara nolacak ha bugün ha yarın
konuş be özge
ayy evet yaa var öyle insanlar,afedersin ota moka şikayet
18Ne zaman o halde
vur ördekim ben ona söyledim hatırlamıyor
Yoksa siz 2-3 kere daha doğum gününü kutlamaya üşeniyor musunux
Aaaa yük mü geliyor size buuu
Cık cık hiç yakıştıramadım
Gofretci geldi hanııımmmm
neiii gofretmi neli neli?
Kurtlu var
Hamambocekli var
Çıtır bocekli var
Varda var hangisinden istersin
sinirim bozuldu, buna hazır değildim hunharca gülüyorumı run each
Kavanoza koy kokla :)) orta direk miutürk kahvem geldi.. hurma yiyeceğim.. içim yanıyor a dostlar
kız nerden buldun bu resmi Allahım ya çikilata
he kuzu miucana yaz sen
ay evet begüş ya, adam öyle saçma bişey istiyor, sistem senin yapmana izin vermiyor(yoksa saçma olsada başımdan gitsin diye yaparım vallaha), sonra adam seni gidip şikayet ediyoranlatamıyorsun senin elinde olan bişey olmadığını
18
vur ördekim ben ona söyledim hatırlamıyor
GOFRETÇİ MELEK, MARKETLERDE GOFRET KARABORSAYA DÜŞMÜŞ, HEPSİNİ SEN YEMİŞSİN DİYORLAR. GÖBEĞİNDE AŞAĞIYA BAKIYORMUŞ BINGILDAMIŞ DİYORLAR
Eki Görüntüle 2179711
AL kuzum çeşit çeşit çikolata, hemde proteinli
Nego kocanı çok sev sana hurma alıyor. Şuan evli olmal istedim. Sadece bana hurma alsın diye. Bence çok mantıklı. Evlenbilirim her an.
Aradığım kriter: bana hurma alacak.
Başka yok
Karnım ağrıyor hafiften. Hala geldiİçim sıkılıyor. Eki Görüntüle 2179661
arada oda lazım,hem böyle anlarda gülmek belki rahatlatırsinirim bozuldu, buna hazır değildim hunharca gülüyorum
bilerek kırmışsındır sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?