- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
Goldmaster canım kuru filtreli olanlardan toz torbasizHepa filtre mi su filtreli mi?
Kuzum ne kadar fiyatı?Gratistw indirim vardı
Şampuan ve maske aldım
O da aradan çıktı oooh
Gideyim de zeytin ve ananas alayım. Zeytini işyerine koyacam
7 zeytin 1 incir yapacaaam
O olmaz canım, ıslak kuru çekim yapanlardan olsa olurdu onunla. White alsana bir tane. Sama göre tam makinaGoldmaster canım kuru filtreli olanlardan toz torbasiz
Yani beeenArtık hurma detoksu yapanlar kankim.
Çünkü zengin detoksu resmen. Günde 21 hurma
Zenginleri severim bilirsiniz. Hurma detoksu yapan en birinci kankimdir artık
Kız dur ben ağda falan yapamam kendim kendime canım tatlıdır benim kıyamam ben canım kendimkulakları çınlasın bi arkadaşım vardı ortaokulda o pek yapardı,mutfak tezgahına dökerdide yapardı,ilk ve son onda gördüm
hayatta yapamam öyle meziyetlerim yoktu
kız 101de 20 tlye makinaları var onlar çok rahat bu kuaförde kullanılanlardan alsana onlardan ne rahat edersin
Ay benim de dümdüz saçlarım kıvırcık oldu şimdi bildiğin kıvırcık yaaabenim hamileyken öyle olmuştu
Bi susssssuuuuuunnnn yaaaaaaaaa
Sabah 8 den beri gecmis yapiyorum aralardaaaa yetterrrrrrayyyy icimm sistiii
Kuzu çok tavuk tüketmeok fazla katkı var tavuklarda mümkün olduğu kadar az yesen ne güzel olurKuzum oglen arasi market market gezdim kuvuk yogurt en ufak 500 gr bende aldim light kalmisti yoksa sevmem zaten canim benim
Ay ben onu da beceremiyorumBende direk ismini yazıyorum yoksa etiket çıkmıyor
Sağol kuzum bir an önce tatil gelsin yeter çalıştığımız
Ekledim canım harikasın
Dur ben Bi kocamı deneyim hayırlı kocamı bakalımokumadın mı geçmişi ay
hurma aldım bunalıma girdim
8 tl ye 4 tane hurma verdi adam bana
hurma önemli
hurma alıyorsa seveceksin kocanı
pahalı hurma
Dün eklediğim instagram hesaplarına ayrıntılı bakamadım daha
Bi kişiyi tanıyamadım. Soyadı kurtlu :) belli olmasın :)
Bebeğim Bi pedagogla görüşen nasıl yaklaşan gerektiği konusunda daha sağlıklı bilgi alırsın kazayla çocuğu okuldan soğutmak da var sonraAyyyy ayyyy kızlar ciddi ciddi bir gün kendimi sıkmaktan beyin kanaması geçiricem, kafamı biri sıkıyor sanki.
Oğluma tatil kitabını çok zor yaptırıyorum her seferinde çatışma iki kitap ve çok ince birer test üç dersdersten günlük güya ve benim oğlum için cidden çerez gibi bu testler o kadar basit, kitap deseniz ben bu kadar okurken asla asla istemiyor okumak, çok üzülüyorum, okuması hiç ilerlemedi hece hece iyice geriliyor, birinci sınıf sonrasonrası çok önemli tatilde okumayı unutan çok çocuk var, bilgileri unutmaya başladı anne bu neydi diye soruyor.
Günde yarım saat altı üstü ama çoğu gün yaptırmıyorum cidden çok bunaldımokuma hızı artması gerekirken geriliyor. Dil dökmekrem yoruldum, üç sayfalık testi iki saatte hadi hadi hadi diye zar zor yaptırıyorum . Yoruldum ya güzellik, tehdit, mahrum bırakma her yolu denedim yok yok yok.
Okuduğunu anlattırıyorum çok güzel bu yönü, kelimesi kelimesine anlatıyor.
Su ile
Kız dur ben ağda falan yapamam kendim kendime canım tatlıdır benim kıyamam ben canım kendimşaka yapıyorum kız ben güzellik merkezine gidiyorum yoksa kıl tüy işini beceremem ki
Ay benim de dümdüz saçlarım kıvırcık oldu şimdi bildiğin kıvırcık yaaa
benle ilgilenmiyorsun sen simaykimaaayyyy
bişey diceeemmmm bu ne kiiiii
Kuzu çok tavuk tüketmeok fazla katkı var tavuklarda mümkün olduğu kadar az yesen ne güzel olur
Ay ben onu da beceremiyorum
Dur ben Bi kocamı deneyim hayırlı kocamı bakalım
bende neden yoksun sen acaba
Bebeğim Bi pedagogla görüşen nasıl yaklaşan gerektiği konusunda daha sağlıklı bilgi alırsın kazayla çocuğu okuldan soğutmak da var sonra
Vassss
Aman özge pedagog yok burda olsa bile benimkini ikna et götür birde ona ömür tüketBebeğim Bi pedagogla görüşen nasıl yaklaşan gerektiği konusunda daha sağlıklı bilgi alırsın kazayla çocuğu okuldan soğutmak da var sonra
Tartım oKız dur ben ağda falan yapamam kendim kendime canım tatlıdır benim kıyamam ben canım kendimşaka yapıyorum kız ben güzellik merkezine gidiyorum yoksa kıl tüy işini beceremem ki
Ay benim de dümdüz saçlarım kıvırcık oldu şimdi bildiğin kıvırcık yaaa
benle ilgilenmiyorsun sen simaykimaaayyyy
bişey diceeemmmm bu ne kiiiii
Kuzu çok tavuk tüketmeok fazla katkı var tavuklarda mümkün olduğu kadar az yesen ne güzel olur
Ay ben onu da beceremiyorum
Dur ben Bi kocamı deneyim hayırlı kocamı bakalım
bende neden yoksun sen acaba
Bebeğim Bi pedagogla görüşen nasıl yaklaşan gerektiği konusunda daha sağlıklı bilgi alırsın kazayla çocuğu okuldan soğutmak da var sonra
Evet ben boşa mı açımaslında iyi olmuş
sonuçta mezun olacaksınbirkaç gün aç kalınır mezuniyet haftası
Bak böyle yaz portakal Sulu Ordek başına da @ koy öyle gönder ilk başta görünmüyor ama mesajına baktığında etiketlendiğini cevapladan sonra anlayacaksın
Canım benim ya sen de haklısın bak Bi kadın var instada onu takip etsene link atayım çocuklara oyunla ders veriyor faydası olmaz mı arkadaşım da onun taktiklerle ders yaptırdı hep Bi de onun oğlu hiç durmadı laf dinlemezAman özge pedagog yok burda olsa bile benimkini ikna et götür birde ona ömür tüket
Ay başkasına etiket çaktımBak böyle yaz portakal Sulu Ordek başına da @ koy öyle gönder ilk başta görünmüyor ama mesajına baktığında etiketlendiğini cevapladan sonra anlayacaksın
Söyle canım adına bakayım, belki takip ediyordurumCanım benim ya sen de haklısın bak Bi kadın var instada onu takip etsene link atayım çocuklara oyunla ders veriyor faydası olmaz mı arkadaşım da onun taktiklerle ders yaptırdı hep Bi de onun oğlu hiç durmadı laf dinlemez
Ohh çok iyi geldisarıp sarmalayayım mı?
gel de karnını ovayım, ayağına sıcak su torbası vereyim
Bilmiyorum ki :) ekleşelim.bende neden yoksun sen acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?