Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız dur ben ağda falan yapamam kendim kendime canım tatlıdır benim kıyamam ben canım kendimşaka yapıyorum kız ben güzellik merkezine gidiyorum yoksa kıl tüy işini beceremem ki
benim hamileyken öyle olmuştu
Ay benim de dümdüz saçlarım kıvırcık oldu şimdi bildiğin kıvırcık yaaa
Bi susssssuuuuuunnnn yaaaaaaaaa
Sabah 8 den beri gecmis yapiyorum aralardaaaa yetterrrrrr ayyyy icimm sistiii
benle ilgilenmiyorsun sen simaykimaaayyyy
bişey diceeemmmm bu ne kiiiii
Kuzum oglen arasi market market gezdim kuvuk yogurt en ufak 500 gr bende aldim light kalmisti yoksa sevmem zaten canim benim
Kuzu çok tavuk tüketmeok fazla katkı var tavuklarda mümkün olduğu kadar az yesen ne güzel olur
Bende direk ismini yazıyorum yoksa etiket çıkmıyor

Sağol kuzum bir an önce tatil gelsin yeter çalıştığımız

Ekledim canım harikasın
Ay ben onu da beceremiyorum
okumadın mı geçmişi ay
hurma aldım bunalıma girdim
8 tl ye 4 tane hurma verdi adam bana
hurma önemli
hurma alıyorsa seveceksin kocanı
pahalı hurma
Dur ben Bi kocamı deneyim hayırlı kocamı bakalım
Dün eklediğim instagram hesaplarına ayrıntılı bakamadım daha
Bi kişiyi tanıyamadım. Soyadı kurtlu :) belli olmasın :)
bende neden yoksun sen acaba
Bebeğim Bi pedagogla görüşen nasıl yaklaşan gerektiği konusunda daha sağlıklı bilgi alırsın kazayla çocuğu okuldan soğutmak da var sonra

Bak böyle yaz portakal Sulu Ordek başına da @ koy öyle gönder ilk başta görünmüyor ama mesajına baktığında etiketlendiğini cevapladan sonra anlayacaksın

Bebeğim Bi pedagogla görüşen nasıl yaklaşan gerektiği konusunda daha sağlıklı bilgi alırsın kazayla çocuğu okuldan soğutmak da var sonra
Aman özge pedagog yok burda olsa bile benimkini ikna et götür birde ona ömür tüket

Tartım o

Aman özge pedagog yok burda olsa bile benimkini ikna et götür birde ona ömür tüket
Canım benim ya sen de haklısın bak Bi kadın var instada onu takip etsene link atayım çocuklara oyunla ders veriyor faydası olmaz mı arkadaşım da onun taktiklerle ders yaptırdı hep Bi de onun oğlu hiç durmadı laf dinlemez

Söyle canım adına bakayım, belki takip ediyordurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…