Evett artik sisko olup olup geri geldigin tescillenecek
Bi benim grafige bak bi de seninkine diyecegim nihahahahah
Hain bernaaağğ bana paylaşımda şişko dedi
Ay cümle alem şişkoluğumu öğrendidiyet topğinde şişkoluğum nam salacak yürü be miu kim tutar seni ahhahaha
Kaçıncı sınıf canım? Anlatmada sıkıntı yok, ilk okumayı öğrendim hep anlatırdım, önemli olan bence bu diyevalla bizimkide yapmıyor canım üstüne gitme ,yap dedikçe inada biniyor ,bizimkide okuyor anlatırken ıııııııı sürekli ııı lıyor valla dinlerken yoruluyorum hiç anasına çekmemiş seri konuşma yok
4 e geçti cnm .Kaçıncı sınıf canım? Anlatmada sıkıntı yok, ilk okumayı öğrendim hep anlatırdım, önemli olan bence bu diye
Benim adam da çalışıyor cidden çok çalışıyor memur yani. Olsun kuzum aldığınız parayı hakediyorsunuz en güzeli bu.nerdeee begüş, adımız memur ama değil kaytarmak adamı,başka birinin işini yaparken azcık bekletsen bimer e şikayet ediyor
OoO maşallah büyümüş seninki. İkinci sınıfa geçti benimki de4 e geçti cnm .
Carpilacan simdikbilerek kırmışsındır sen onuyedin gofretleri wayta yenilecem diye bahanen mi olacak tartım yok mu diyecen
kız nerden buldun bu resmi Allahım ya çikilata
öyle eflalim bak bugün 7 ye kadar burdayımBenim adam da çalışıyor cidden çok çalışıyor memur yani. Olsun kuzum aldığınız parayı hakediyorsunuz en güzeli bu.
ne çarpılacam cuma günü bi tartım yok tartılamıyorum de bak napacam seniCarpilacan simdik
Kocama dedim yenisini alacakki gelirken
Kime yenilecekmism gofrwte rağmen eksi gördüm bikere
Kocam alacak gelirken dedim yaaane çarpılacam cuma günü bi tartım yok tartılamıyorum de bak napacam seni
öpme küsüm ben sana
Üç gün çok değil mi kuzumBende üç gün hurma
tamam barışırımKocam alacak gelirken dedim yaaa
Operimmm
Sen bana hala cevap vermedin cumaya 66 görürsem barisacazmi
67de barisirz diyodun bak 66 diyorum
Yapıyla alakalı eflal ya hiç bir hocam benim ders çalışmadığıma inanmazdi asla çalışmazdim ama dersler sahaneydiOkulda iyi white, nasıl anlatsam ko hırs yok oğlum da , potansiyelini kullanmıyor. Aşırı hırstan bahsetmiyorum, ciddi ciddi aman olursa olur modunda. Ya 24 saatte 30 dk ne ki? Onun dışında zaten hep oyun vs var hayatında
Bilmiyorum filtreli supurgeSulu çekim yapıyor mu makinan?
Hepa filtre mi su filtreli mi?Yapıyla alakalı eflal ya hiç bir hocam benim ders çalışmadığıma inanmazdi asla çalışmazdim ama dersler sahaneydi
Bilmiyorum filtreli supurge
Daha önce 4 gün yaptımÜç gün çok değil mi kuzum
Ela çok şakacısınBişey sorcam kesin yassah hemşerim diyceksiniz biliyorum ama
Light kola yuvarlasam bi bardak, şöyle soğuk soğuk lıkırdatsam
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
dümdük dalıyorum
Çok yoüunum bugün sabah kız ateşliydi geceden sabahta olunca asm götürdüm. Boğazlar danmış.
Ben de ofise geç geldim işler yoğun ortam stresli bugün pek gelemem canlar...
Sabah 1 incir ve 7 zeytin yedim şimdi de bişiler yiyorum akşamı yine erken kapatacağım.
Sabahtan da eksiyi gördüm akşamı erken kapatmak işe yaradı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?