Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen istiyor dujjjj

furkanlipek45 huhuuu nerelerdesin hiç spor bildirmedin
bu hafta listedesin değil mi?
Canım internetim yoktu simdi tatile otele geldik ordan bağlanmaya çalışıyorum buda zayıf ama 12 den sonra kendi internetim geliyo köydeydik eşimin de bitmişti interneti toplu bildiricem inşallah sporları

Nasılsınız takimcanlarimmm. Köydeydik biz ilk zamanlar esimden giriyodum internete onunkide bitti zaten telefonu elime almaya bile vaktim olmadı . Telefon başka yerlerdeydi. Geldim artik çok şükür :)bugün otelden bağlanıyorum çok yavaş yarin internetim yenileniyo inşallah. Nasılsınız neler yapiyosunuz eksikliğim belli miydiiiii @MiuLego ben geldimmmmmmmmmm

Nasılsınız takimcanlarimmm. Köydeydik biz ilk zamanlar esimden giriyodum internete onunkide bitti zaten telefonu elime almaya bile vaktim olmadı . Telefon başka yerlerdeydi. Geldim artik çok şükür :)bugün otelden bağlanıyorum çok yavaş yarin internetim yenileniyo inşallah. Nasılsınız neler yapiyosunuz eksikliğim belli miydiiiii @MiuLego ben geldimmmmmmmmmm

Miuuuuuuummmm benim hedefim 56 mi yanlis yazılmış galibaaaa

Menü vereyim he vereyim
Sabah 10:30
2 dilim TB ekmek
2 yumurta
Yarım domates 2 çatal salatalık
5 zeytin
Kk peynir
Az üzüm
Ara spor öncesi
3 hurma
1 kahve
Spor sonrası 3 tane üzüm
Akşam
7 hurma
1 bardak süt
Acikirsam bı kahve içerim
Su 3 5 Allah ne verdiyse
Spor
500 ip atlama 100 point
50 dk lessie hapyy walk 175 point
60 dk tempolu yürüyüş 150 point
10 dk normal yürüyüş 10 point
Toplam 435 point
@MiuLego begum75 sevgili mortim yine çıkmadı etiketin
Begusum dün ki sporum
100 dk tempolu yürüyüş 250 point
20 dk normal 20 point
Toplam :270 point

Çay kahve yersin
Yeniyor mu ben de deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…