- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Hee kahve çekirdekleri ile çay yapraklarını yerim... miss... yoksa sen hiç yemedin miÇay kahve yersin
Yeniyor mu ben de deniyim
Denemem lazım, daha pratikmisHee kahve çekirdekleri ile çay yapraklarını yerim... miss... yoksa sen hiç yemedin mi
Cnm senin doğum günün bugün müydüDenemem lazım, daha pratikmis
Güle güle sağlıcakla giy canimAlisverise gittim geldim.Aldiklarimin 36 beden olduklarını soylememe gerek yok sanirim
evet yaa benimde gözler aradı nerdeki
Evet... en güzel spor . Tempolu yüzme dk 4 puan keyfi yüzme dk 1 puan..Canla yüzme öğrenme de spordan sayılır mı
Burdayım kuzum
Teşekkürler canım o zaman benimki keyfi yüzme diye puanlanacak demiEvet... en güzel spor . Tempolu yüzme dk 4 puan keyfi yüzme dk 1 puan..
Teşekkürler canım o zaman benimki keyfi yüzme diye puanlanacak demiEvet... en güzel spor . Tempolu yüzme dk 4 puan keyfi yüzme dk 1 puan..
Ama benim kiloda oynama yok suan ayni 80.500 cumaya kadar inermiymki 79.500 yoksa ekstra bi onlem almam gerekiyomu
Yani keyfi yüzüyorsan :))Teşekkürler canım o zaman benimki keyfi yüzme diye puanlanacak demi
canım nasılsın nerelerdesinBurdayım kuzum
Regl yakın mi
Ne oldu kızz??
O kadar sinirliyim ki ağlamamak için sinirden 1 saattir yürüyorum 10 dk dinlendim şimdi geri dönecemNe oldu kızz??
Yaa boşver cnm nolur sıkma kendiniO kadar sinirliyim ki ağlamamak için sinirden 1 saattir yürüyorum 10 dk dinlendim şimdi geri dönecem
Kısaca kv diyim yeterli galiba
İdare ediyom pembik moralsizim biraz sen nasılsıncanım nasılsın nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?