Benim adım nickime de benziyorYaw benim devreler yandı zaten çok da sağlam değildi ama iyice gafa gitti kim kim karıştırdım hep instada
Ay ben onları fındıklı fıstıklı çikolata sandımdı ya Bi de reglim canım ne istemiştiiii
La libido tavan hatunda fantazi dünyasına bak beeee Malim yürüüüü kim tutar seniii
Hoşgeldiiiinnn
Allah kabul etsin kuzu
Yine mi doğum günü dedim bende
Yafru sen yanlış anladın waffle yicek değil sandalye adı üstüne oturucak yemek diil oooo
Kapıları da iyi kapat fitim, National Geographic belgesine dönmesin ortalık, güvercin hamsterı, kedi güvercini allah korusunIyiyim kuzucumsabahın köründe kedi, hamster ve güvercin bir haftalik mama ve suyunu ayarladım, konyaya gidiom
Olabilir beden ileMalum bedenle alakası herhalde banada 46 tam olur üst Xl bol geliyor L tam güzel oluyor
Hoşgeldiniz..Merhabalar; çok eskilerden mimu ben
İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)
az daha öv beni begüşüm
yetmedi
Sebep?Dün misafirler gittiginden beri kendimi iğrenc hissediyorum
Yorgunluk ve monoton hayatSebep?
Hosbuldum canım benimmm oğlan video izlerken kus kadar interneti bitirdi hasret kaldım sizeee ama artik burdayım inşallah
Sev beni simaaayyy
Hoşgeldin ipekcik gitme emi dahaaaa
Hocam büyüksüüünnnn
Heee onu fark ettimBenim adım nickime de benziyor
Favorim fitfiyuuu olduuuçok minnoş kalpli,içten, candan,sevgi dolu,müthüş,çok akıllı,çok güzel,al yanak,baldudak,manken gibi,fitfiyuuu,huhuuu gibi kelimelerle anlatmaya çalışsamda işin aslı seni övmeye kelimeler yetmez mium,takıma gelip yaşamak anlamak lazım
Zaten böyle bize kedi vermeye kalkan falan oluyor, diyoz ev kotasını doldurdu bi tane daha hayvan alırsak biz eve giremeyeceğizEv ev değil jurasic park mübarek
Aç bırakma kuzucukları sonra kedi hepsini yer
Orucunu 1 kasik zeytinyağı ve yarim litre su ile aç, biliyorum iğrenç bisey ama çok etkiliKızlar ne yaparsınız bugün niyetliyim sabah kalkınca yarım saat sonra tartildim beni tartıdedi ve 3 gündür wc de yok ne yapmalıyım bı fikir verin hele
Sizin bayram planlari nasil? Var mi bir kacamak?Yorgunluk ve monoton hayat
İYİ Kİ DOĞDUN LÖPEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HEPİ DE BÖRTDEY TU YUUUUUUU
HANİMİŞ ELMA SU YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
hepfit
Ibit 1 hafta salon kedilerinEvde öyle tek durabiliyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?