kesinlike mimu o konuda hiç şüphen olmasınAy yine harika bir kaptanla karşı karşıyayız uaşasın :)
kesinlike mimu o konuda hiç şüphen olmasın
Keşke denk gelebilsek ama ayrı biyolojik saatin insanlarıyız MaliSabahları aynısı bana oluyo fılavır kendi kendime cevaplar vere vere bi bakmışım iki sayfa konuşmuşum
Giy, giyOnu önce bi zihnimde kendime kabullendirmem lazım. Anca seneye belki
Geçmiş olsun ..Yarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım
Yaw benim devreler yandı zaten çok da sağlam değildi ama iyice gafa gitti kim kim karıştırdım hep instadaEvet ahu gözlü güzel kadın
Oyyy kıyamam ben sanaherifleri boşayıp beraber yaşayalım mali
Ay ben onları fındıklı fıstıklı çikolata sandımdı ya Bi de reglim canım ne istemiştiiiiEşşek kadar hamam bocukleri solucanlar var içinde, nasıl sonradan gördün
La libido tavan hatunda fantazi dünyasına bak beeee Malim yürüüüü kim tutar seniiiBanyoya çikilattan aqua park yaptırdım sen ne diyosun
HoşgeldiiiinnnMerhabalar; çok eskilerden mimu ben
İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)
Allah kabul etsin kuzuKızlar ne yaparsınız bugün niyetliyim sabah kalkınca yarım saat sonra tartildim beni tartıdedi ve 3 gündür wc de yok ne yapmalıyım bı fikir verin hele
Vuuuuuu
Banada esim 70 e varinca waffle alicak anca ona parasi yetiyo
Yine mi doğum günü dedim bende
Yafru sen yanlış anladın waffle yicek değil sandalye adı üstüne oturucak yemek diil oooonabıcan o waffle ı zumrud? yiyecen mi 70 olunca?nabıcan o waffle ı
Amin canım aminYaw benim devreler yandı zaten çok da sağlam değildi ama iyice gafa gitti kim kim karıştırdım hep instada
Ay ben onları fındıklı fıstıklı çikolata sandımdı ya Bi de reglim canım ne istemiştiiii
La libido tavan hatunda fantazi dünyasına bak beeee Malim yürüüüü kim tutar seniii
Hoşgeldiiiinnn
Allah kabul etsin kuzu
Yafru sen yanlış anladın waffle yicek değil sandalye adı üstüne oturucak yemek diil oooo
HoşgeldinMerhabalar; çok eskilerden mimu ben
İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)
Ben senin kilomda 42 rahat giyiyorum 40 oturuyorYok canım benim etekler genelde dikimdi bı kaç hazır vardı ama hiç bedenleri uymuyor 48 biri büyük biri küçük artık küçük 48 de bol baya kaç giymem gerekiyor simdi
Ay bende Çok merak ediyorum inşallah hedef tutar tartı kabusum oldu artıkGülbiş ben senin yarinki bildirimini cok merak ediyorum
Bende neler var nelerYaw benim devreler yandı zaten çok da sağlam değildi ama iyice gafa gitti kim kim karıştırdım hep instada
Ay ben onları fındıklı fıstıklı çikolata sandımdı ya Bi de reglim canım ne istemiştiiii
La libido tavan hatunda fantazi dünyasına bak beeee Malim yürüüüü kim tutar seniii
Hoşgeldiiiinnn
Allah kabul etsin kuzu
Yafru sen yanlış anladın waffle yicek değil sandalye adı üstüne oturucak yemek diil oooo
Sorunsuz gecer insallah canisi, Allah sifa versinYarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım
Merhabalar; çok eskilerden mimu ben
Kızlar bu aşağıdaki yazıyı herkes okusun emi
Çok önemli
Gupse özay on paylaşımı bu
Filmleri için sürekli kilo alıp verdiği süreci yazmış
Çok etkilendim ben
Özellikle sen oku @mimu88
Eki Görüntüle 2179992
Hadi guzel haberler gelsin insallahGünaydınnnn heyecanla dgs sonucumu bekliyorm. Bugün açıklanacak açıklanmadı halaaa. Offf heyecandan ölecem.
Ya yaptıklarm yanlşsa diye yedim bitirdim kendmi.
1 sene kaybetmek istemiyorum
Makinesi bile var çok güzel oluyorKız onda ne var çok kolay ama boş ver cıs o cıs
Malum bedenle alakası herhalde banada 46 tam olur üst Xl bol geliyor L tam güzel oluyorBen senin kilomda 42 rahat giyiyorum 40 oturuyor
Ne vuruyon be.En iyi koruma yapan takim birinci olsa fln guzel olmaz mi.
Sen de sisko olup olup mezun olmazsin
Sev beni simaaayyyDün gecmiss yap yap yaaap yaaap yaaap alintilari topla topla en son gitti hepsi
Çenesi düsükler
ay bilmiyom eflalkanepe arkasıni flan cekimce süpürüp silip yerine cekiyom o isler bitincede toz aliyom islak bez kuru bez
ayy kuzum ben seni etiketlemedim ciktim grubundan sandım bir haftadır du onlari toplamaya calisayim buhun
Eki Görüntüle 2179975 minnoş çok tatlısın senben dün alinti yaptim ama olmadı kaldi oyle malesef
Bide dun ben tavuk yemedim yogurt yedimm
Hoşgeldin ipekcik gitme emi dahaaaaEveeeeettttttt miuuuuuuummmmm tatlı kaptanicem paketim yenilendi çok şükür geldim artikkohh miss gibide optum
Hocam büyüksüüünnnnBende neler var neler
Onlarda sıkıntı yok da yemeklerine saldırabilirim her anCanın böcekli çikolata mı istedi
Kedilerle köpuşden uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?