Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

58 yazıyor ama ne güze rakam...

kulağa hoş geliyo demi 58 ama görüntüde yetmiyo işte ,hedefim 54-55 arası kalmak 55,9 u gördüm en son auslayken,miudada 56 yı gördüm sanırım,işte buraya kadar gelip geri hopp 57-58 oluyorum
inşallah birgün ulaşırım
sen nasılsın? neler yapıyosun? evlilik,yeni iş nasıl gidiyor?

Günaydınnnn heyecanla dgs sonucumu bekliyorm. Bugün açıklanacak açıklanmadı halaaa. Offf heyecandan ölecem.
Ya yaptıklarm yanlşsa diye yedim bitirdim kendmi.
1 sene kaybetmek istemiyorum
ayy bu sınav sonuçlarını beklemek ne heyecenlı stresli
inşallah hayırlı haberler alırsın
bize bildir sonucunu emi

ayy bu sınav sonuçlarını beklemek ne heyecenlı stresli
inşallah hayırlı haberler alırsın
bize bildir sonucunu emi
Çoook çok stresliiii. Neyi bekliyolr açıklasalar ya artk. Hiç bişey yapasm da gelmiyor sürekli sayfayı güncelliyorm. Açıklasn yazarm buraya hemen açıklasn ama yaaa

Çoook çok stresliiii. Neyi bekliyolr açıklasalar ya artk. Hiç bişey yapasm da gelmiyor sürekli sayfayı güncelliyorm. Açıklasn yazarm buraya hemen açıklasn ama yaaa
ayy kıyamam yaaa
biliyorum o teleşları,hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin,benide heyecanlandırdın bak şimdi

ayy kıyamam yaaa
biliyorum o teleşları,hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin,benide heyecanlandırdın bak şimdi
Ahahaha :)) aslında bi yandan seviniyorm böyle heyecanlarm var diye. Ama merak işte çok fena. Bir de sonuçtan emin olablsem rahat olck. Hatrlayamadğm emin olamadğm sorular var. İstediğim bölüm kıl payı olacak ya da olmayack gibi. Ondan çok dertlendm

zaten öyle sınırda kalınca daha bi stresli oluyo,ya olursa,olurmuki,ya olmazsa,olmaz ama yaaa
hayırlısı olsun diyelim

kilo almam herşeyi etkiledi valla. biraz depresyona girdim. insan içine çıkmak istemiyorum. o işi toparlarsam her şey düzelecek gibi geliyor:)

kilo almam herşeyi etkiledi valla. biraz depresyona girdim. insan içine çıkmak istemiyorum. o işi toparlarsam her şey düzelecek gibi geliyor:)

tabikide insan kilo alınca morali bozuluyo ama sıkıntı yapma miu seni çok güzel zayıflatır,yeterki dediklerinden çıkma
Allahtan boy var ordan kurtarıyosun

aynen canım yeni almam zatı etekler çok canım yaa

çoksa direk daralt,ben kilo verirken pantolonlarımın beline pens attrırmıştım,bazılarında 4 bazılarında 6 tane pens vardı

Son düzenleme:
her kelimesine katılıyorum begüşüm.. şaka gibi geliyor bize.. ya da gözle göremiyoruz vücudumuzun içinde neler oluyor diye gerçek gibi gelmiyor .. ama sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı yapmak zorundayız..
çok teşekkür ederim gerçekten sağlığıma bir zarar gelecek diye korkuyorum bende yaptırıyorum testleri vitamin eksikliğim çok

peki şimdi ne yapacağım ... kaptanım takıma nasıl dahil olabilirim. :)

olmaz bir sıkıntı inşallah.. son kilo verişin olsun sonra hep koru:))

1. sayfadaki formu doldurup bana özel mesaj atmanı isteyeceğim.. bir de takımda paylaşmanı.. hem seni iyice tanımış da oluruz..

böylece başlangıcı yapmış oluruz.. kalan herşey 1. sayfada yazıyor ama sen zaten biliyorsundur :)

aynen yaa nasıl olsa daralacak bayram sonrası yaptırayım şimdi baya yoğun benim terzi

Ay yine harika bir kaptanla karşı karşıyayız uaşasın :)

teşekkür ederim yarın sabah tartılıp güncel kiloyla başlayıp formu yapıştırayım o halde çok teşekkür ederim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…