Utandırdınız kızı beaynen ortaya çıktı
mali yüz görümlüğü takta nur cemalini görelim ördek hanımın
Hoşgeldin mimu
Maşallah boyuna
Hiç kıskanmadım ki
Kuzum benDetoks sonrası normal beslenmesine rağmen artı gelen var mı?? Ben dün çok güzel eksi görmüştüm bugün bi tık artı oldu o eksiye göre.. ama sabah erken tartıldım onunda etkisi olabilir..
instagramlarda aşk yaşarken utanmıyo amaUtandırdınız kızı be
Pis dedikoduccular hemen de iftiralaraşmışlar gizli kapaklı instagramlarda buluşuyolar bide
zaten ördek hanımıda göremedikmalide göremeyince kime yürüyorum bilemiyorum diye ifşa etti işte
aman diyeyim temiz geçir canım bak listeye girecen onun ağırlığı var hem o kadar verdin az daha olsa fark ediliyordurAy inSaallah canimyaaa keske bayrama iki hafta daha olsaydi biraz daha zayiflayip girmek istiyodum gerci bayramdanda korkuyomgittig yerlerde ayran ve kahve icicem sadece Allahdan cogu koyde
Ben normal çikolata koyar miyimYaw benim devreler yandı zaten çok da sağlam değildi ama iyice gafa gitti kim kim karıştırdım hep instada
Ay ben onları fındıklı fıstıklı çikolata sandımdı ya Bi de reglim canım ne istemiştiiii
La libido tavan hatunda fantazi dünyasına bak beeee Malim yürüüüü kim tutar seniii
Hoşgeldiiiinnn
Allah kabul etsin kuzu
Yine mi doğum günü dedim bende
Yafru sen yanlış anladın waffle yicek değil sandalye adı üstüne oturucak yemek diil oooo
KesemedimKuzum benattigim ekstra suyu hemen vücut ödem olarak geri topluyor emzirmeyi kestiysen kiraz sapi çayı iç
Hayırdır neyi var geçmiş olsun
Cok gecmis olsun ahu
Ahu060812 geçmiş olsun hayırdır eşinin nesi var
Rabbim şifa versin geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun ahu neyi vardı ki ciddi değildir inşallah
Çok sağolın kızlar basit bi fıtık ameliyatıydı ama çok zorlandı çok ağrısı var bakalım toparlanır inşallah.Fıtık ameliyatıymış şimdi gördüm. Rabbim şifalar versin inşallah
Kapattım kuzu, siz ayrı ayrı güzelsiniz didimKapıları da iyi kapat fitim, National Geographic belgesine dönmesin ortalık, güvercin hamsterı, kedi güvercini allah korusun
Seni çok iyi anlıyorum cnm.. boyum 175.. 64 kiloya bile düşsem zorla 40 bedene girdim.. şimdi 68im 40 tam oluyo.. orta boylular bu oranda 36 bedene giriyor..hoşbulduk :) hep derim kilo uzun boylunun daha kabusu
çünkü ultra iri duruyorsun :)
Sığıyoruz kuzu valla, can cana ten tene oturuyoruzNasıl sığıyorsunuz o kadar canlı bi de hamster daha nasıl olmadı o kadar etkenin içinde
Çalış kuzu, sabah 6:45 de evden çıkıp 18:00 de eve girip ev işi yapınca hiç anlamıyorsun gün nasıl geçiyorInanki cooookkkkk monoton
Ev kaynanam ev kaynanam ev kaynanam
Başka bisey yok resemn
Aşırı yorgunluk çarptı sanırımAy bu ne ayol
Fitim ne oldu bu kıza
Geçmiş olsun cnm....Çok sağolın kızlar basit bi fıtık ameliyatıydı ama çok zorlandı çok ağrısı var bakalım toparlanır inşallah.
Aynen canim grupla guncel kalinca insan vicdanen daha dikkatli oluyo bide kilo verenleri gorunce daha motive oluyoaman diyeyim temiz geçir canım bak listeye girecen onun ağırlığı var hem o kadar verdin az daha olsa fark ediliyordur
Hiç bilmiyorum, hayır empati de yapamıyorum ben sadece 1.58 imhoşbulduk :) hep derim kilo uzun boylunun daha kabusu
çünkü ultra iri duruyorsun :)
O zaman bol su yapcak bisey yokKesemedim
onşla geçmiş olsun ahu,Rabbim şifalar versinÇok sağolın kızlar basit bi fıtık ameliyatıydı ama çok zorlandı çok ağrısı var bakalım toparlanır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?