Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu gün hiçbişeyden tat almıyorum cok uyuşuk bi moddayım kızımda cok huysuz aksilik
Napacam bilmiyorum
Güneş biraz gitseydi parka indirirdm yavrumu yazık oda skldi heralde benim halimden

Seni çok iyi anlıyorum cnm.. boyum 175.. 64 kiloya bile düşsem zorla 40 bedene girdim.. şimdi 68im 40 tam oluyo.. orta boylular bu oranda 36 bedene giriyor..

ne güzel 68 benimde en hızlısından 6 lara geri dönmem lazım. ben 64 ken small giyiyordum çok harikaydı şimdi 40 a zor sığıyorum

Hiç bilmiyorum, hayır empati de yapamıyorum ben sadece 1.58 im

onun da bir güzelliği var :)

Eve yeni taşındım diye temizlik yapmayacaktim hani yeni yaptım ya sadece mutfak dolapları in kapaklarını silecektim peki sonuç bozdolabi silindi altı çekilip silindi mutfak dolaplarınim içi dışi silindi en alt ayak bölümü silindi halılar halı yıkamaya verildi yerler ciflendi aspiratör yağ sökücü parlatildi kiler silinip temizlendi bulaşık makinasının altı çekilip silindi ve ben bittim daha iki cam sileceğim iki perde yikayacagim ütü yapacağım ayriyetten 2 makina da kirli var

yok artik vayt yeni tasindim beyaz esyalari cekmeye ne hacet
Yeni tasinmis olsam yapmam canimıza yazık ayol sakın yorma kendini yaa

Pazartesi menusu
Sabah 11
1 has.yumrta 3 dlm peynir 4 zeytin domates salatalik maydonoz

16.00 közlenmis patlican biber uzeri yogurt

19.45 3 catal taze fasulye 1 kase yogurt

Su 2 lt
Spr 15 dk leslie

@MiuLego

Acil menu carsamba menusu
8.00 kuru kayisi
10.00 2 has yumurta 4 zeytin 3 dlm peynir domates salatalik
11.00 sutlu kahve
13.30 iskender yagsz ekmeksiz bol salata yogury
18.00 salata .

@MiuLego

Su 2.5
Spor 1 saat tempolu yuruyrus
15 dk leslie
Nehirim canım bugun eve gidince spor yaptigimda bildiririm sana olur mu

Menü verim bende.. şöyle ki bugün misafirliğe gittik 1 senedir gitmediğim birine.. hazırlık yapma diyetteyim dedim..

Sabah 8 gibi..
1 incir
1 ceviz

10.30da..
Ilık limonlu su

11 gibi
2 yumurta
Domates
Salatalık
1 kaşık yeşil zeytin
Bikaç çatal biber sosu(ev yapımı)
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi

İkindi 15te..
3 kaşık kısır bol yeşillikli(diyettesiniz diye pasta börek yapmadım kısır yaptım dediler)
Domates
Salatalık
Marul
Ayran

Su 3ü bulur..

Spor yaptım biraz daha da yaparım inş..

@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…