Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler, annemin koynundayim

Egzersiz
60 dk tempolu 150 puan
650 bolgesel 120 puan
Toplam 270 puan begum75

Pek güzel haberlerle gelememdm ama umut var içimde inş tercihlerde yüzüm güler
İnsallah canim. Dusundugun gibi olur da yerlesirsen, esine soyle ama bence. Yalan iyi degil kuzum

Cabucak gecer insallah canim, Rabbim sifa versin.

KIZLar işten çıktım koştur koştur labortuvara geldim ölçümlere.. daha ancak çıkabiliyorum yeni bitti.

Çok yorgunum
Sen cikmissin yine iyi. Ben labda yatardim

Ooh sosisler ekmekler
İki yumurta yemişin bi de ekmek yemişin, sosis ooh,, hurma miss, suyundan da kooy
Beni de yeseydin fılavır
Akşam köfteyi biraz daha yesen o bulamaça gerek duymicaktın hemi de perşembe günü
Puanın 7
Aşırı zevkli

Perşembe günü sucuk
Hemi de normal ekmaanan yenmiş
Akşam kavun
Bi de cevizli sucuk( bayılırım )
Su içmedin mi
Puanın 5

Menüm böyle bu arada mutfak sorumlusu annem ve o kafasına göre yapıyor gözümün önünde kek ve çerez yediler ben seviyorum diye almışlar şans işte ben yemedim uslu durdum.

13.00
8 yemek kaşığı kurufasulye susuz
1 kase bol baharatlı yoğurt

16.30
Yarım zübeyr
1 türk kahvesi

19.00
2 kaşık kısır
1 kase şehriye çorbası
Salata (salatada yağ limon yok sadece söğüş doğradım 1 domates 1 salatalık 1 biber 2 tane de zeytin ekledim)

Gece yeşil çay

Yaylada siteye aletler koymuşlar uzay mekiği gibi aleti 60 dakika yaptım 300 adet kol çalıştım

@MiuLego malipina

Kahvaltı zayıf, ekmek yemiyosan 2 yumurta ye,zeytin yeşillik falan ekle, Çorba ne çorbası minnakım? şehriye mercimek falansa olmaz karbon
Su okey
90 dk yüzme şişirmez inşallah
Puanın 8

Kahvaltın çok zayıf özge
yumurta kaç tane
Peynir az olmaz, zeytini yeşillik biber domates salatalık ceviz fındık ye. Kahvaltıdan kısma. Öğlen güzel. Akşam hafif ama daha erken olup güzel bi kabak yemeği falan olabilirdi
Su güzel. Spor sıkıntı değil bugün perşembe zaten.
Puanın 8

Aman yarabbim
O nasıl bi menü
Kahvaltı nerde çakıl
İzindeysen kahvaltı istiyorum
Zübeyir ne olaki
İnternette de bişe yazmıyo zübeyr diye
Bide akşam akşam kısır yemiş
Hemi de şehriye çorbasıyla
Çakıl annene hemen diyosunki ana ben diyetteyim bana sebze pişir
Su içmeye başlıyosun derhalsporuna puan veriyorum sadece. Puanın 3
Geçemedin çakıl üzgünüm

Yiyeyim anam

Yaw öğlen yediğim benim diyet yaparkenki klasik öğle-kahvaltı menüm, sadece ekmek eklendi
Anacım o yemek asıl yemekti, ondan sonra ıvır zıvırla atlattım, akşam da hafif yediğimi düşündüm. Başla köfte yoktu, dünden kalanları yedim..

Gözüm aç, regl etkisi

Allah gözünü doyursun ne diyim. Kadın milleti hep kalanları yer zaten yazık lan bize

Büyük birşey atlatmissiniz
Evet canım, neyse ki zararsız atlattık şükür
Minicik hayatıma bir sel, bir yangın, bir deprem,6 tane de araba kazası sağdırdım.. ha bir de kum fırtınası vardı, başka da birşey kalmadı işşallah

Daha önceki hayatımda kedi olduğumu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…