Alma canim seker zararli de ne oldugu belli olmayan yaglar var de kanser diyabet obezite gir konuya :d
kizlar ben yatym yarin hem spor yapcam hemde pazara gitmem lazim iyi geceler size:)
aferim öle ol canımı yi şaka yaptım kız sevdigimden takılıyom neyse benim eşim geldi çıkmam laızm yarın görüşürz işşallah aama zorda olabülü yemek ev ütü vs var:18::18::18:anlıcagınız paşa yandı birde işin iyi tarafından bakayım bir spor olucek neyse ben kaçtım
ananecim faceye çagırdım yeni aklıma geldi kızyazdımda yorumumu eşim kızmasa dahada takılıcam emme eşim çagırıyo
Toplam da bir üye bir de ziyaretçi kalmış,
Sevgili ziyaretçi ben de çok yoruldum, lakin işlerimi bitiremedim, 14 haftalık ders notundan ancak 8 haftasını hazırlayabildim, yani ben sabaha kadar yatmıycam, sen beni bekleme canım,
Kendi kendime mi konuşmuş oldum ben :18::18::18:
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...slm arkadaşlar listeye girmek istediğimi yazmıştım ama size güzel bir haberim var hamileyim 2.kez anne olacam inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
az da olsa yiycem ben valla çok severim acıyı....utanma paşam gecen sene 7 takımda biz bu konuyu bir ay enine boyuna konuşmuştuk...ben çok fenaydım çünkü kızlat saolsunlar cok yardımcı oldularr...ne olucek kız biizm halimiz
sen az gelsene faceye bakem
allahım analı babalı büyütsün canım darısı bizlere olsun işşallah
ah o cıslar varya o cıslarrAyy nasıl unuttum paşamı, bak çok kızacak bana önce o, önce o olsun lütfeeen,
Ya ben evde artık hiç cıs bulundurmak istemiyorumama son kaldı domamalar, oğlumun tabiriyle, (dondurma) valla küçük masum bir dilimle başladı herşey
Alma canim seker zararli de ne oldugu belli olmayan yaglar var de kanser diyabet obezite gir konuya :d
kizlar ben yatym yarin hem spor yapcam hemde pazara gitmem lazim iyi geceler size:)
günaydın canlarımm...direkt gecmişe dalınca geç oldu biraz..gününüz güzel olsun....
Ve bugünkü menüm
SABAH:
*Aç karnına 500 ml ılık su
*1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt
*1 kibrit kutusu light peynir
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Peynir köftesi
*6-7 tane acı biber turşusu
Akşam yemeğimi de yedim canlarım.Yarım saat sonra sporuma geçicem;30 dakikaka yapmıştım gündüz,60 dk daha yapıyım 90'a tamamlayım :124: Bu arada Dukancılar için de peynir köftesinin tarifini veriyim,alternatif olsun:2 kaşık yulaf kepeği+2 yumurta+köfte kıvamına gelene kadar peynir eklenip şekil veriyoruz canlarım ve yağsız teflon tavada kızartıyoruz.Resim de ekleyim:
Eki Görüntüle 503216 Eki Görüntüle 503217
7. takımmmm,müthiş bir tüyo veriyim.Her yemeğinizin yanında birkaç tane de olsa cin biber ya da biberiye turşusu yiyin;hem yağ yakımını hızlandırıyor metabolizmayı çift kat çalıştırıp,hem acı yiyen insan kabız olmuyor,hem deeeeee kanser hücrelerini yok ediyormuş acı;ne dersiniz,hoş olmadı mı
Ben aci yiyemiyorum
Kizlar babam eve şam tatlisi almis cok sinirlendiiim:d gittim bi litre sutu kakaolu hindistan cevizli icmisim tatli niyetine bugun sabah krep aksam kofte olunca yulaf limitimide astimolsun tatli yemedim yinede
ve sanirim 10gune falan tatile gidicem kizlar babam yarin netlestircek cok mutluyum:) bi hafta hergun yuzsem ben kilo vererek donerim hep oyle oluyo bende ayy insallah gideriz ya:)
kızın kac yasında cnmkızımla faaliyet kıtabı yapmam lazımmış ben nasıl anneymışım şikayetlerin ardı arkası kesilmiyo...sıpa buyudu de fırca atıyo anasına
bende cok severım acıyı ama kararında dedıgın gıbıben dayanamıyorum acıya çok seviyorum ölçülü de olsa yemeye calışıyorum acısız bi hayat düşünemem...ama işte sağlık söz konusu olunca üç yiyeceğime bir yemeye calışıyorumm...
bebeğimmm sen ne küller atttın şu forumun dili olsada konuşsaa....
oglumu bırakıp nerelere gıtcen bakım sen sordunmu bızeKizlar babam eve şam tatlisi almis cok sinirlendiiim:d gittim bi litre sutu kakaolu hindistan cevizli icmisim tatli niyetine bugun sabah krep aksam kofte olunca yulaf limitimide astimolsun tatli yemedim yinede
ve sanirim 10gune falan tatile gidicem kizlar babam yarin netlestircek cok mutluyum:) bi hafta hergun yuzsem ben kilo vererek donerim hep oyle oluyo bende ayy insallah gideriz ya:)
Yesilerik 13
anane 27
saphira 33
ansa 16
maviyesil 13
nev 19
senarist 10
pasam 10[/QUOTE
elıne saglık cnm
ah yavrum nasıl dayanırosun sen sımdıBaba dedim niye baklava almadin tum kizdigim bu yani:d ne biliyim ben tadi nasildi sertmiydi ben can derdindeyim nasi tutyorum kendimi dahada iki dilim duruyo bide sekerpare gonderiym diyosun hani destek pasam:d
dün akşam iftarda terbiyesiz şehriye çorbasıiçtim nohutlu, yanında bi küçük kase yoğurt elma sirkeli salata bi de küçük bi parça haşlanmış tavuk göğsü yedim.
aralarda çok minnak patlıcan dolması yedim iki tane yani ikisinin içindeki pirinç anca 1 kaşık pirinci karşılar o derece minnakkarpuz yedim bi dilim yanında l.peynirle bir bardak limonata içtim. bi tane de serçe parmağım kadar sigara böreği yedim
bence öyle çok değiloruçtum sonuçta yani sanki şey çok mu olmuş ki ya :18:
evet canim dogal seker disinda kullanmamak lazim iste gaztede okumustum bi amca sekerini evde kendi yapiyomus pancarlaallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
az da olsa yiycem ben valla çok severim acıyı....utanma paşam gecen sene 7 takımda biz bu konuyu bir ay enine boyuna konuşmuştuk...ben çok fenaydım çünkü kızlat saolsunlar cok yardımcı oldularr...
ah o cıslar varya o cıslarr
canlar bir doktorla tanıştım gecen sekerin vücüttaki yağ hücrelerini tetiklediğini ve alımının çoğaltıkca ceşitli deri hastalıkları ile baş gösterip kansere cevirdiğini söledi aman fazlasından uzak duarlım...
Gunaydin canimgünaydın canlarımm...direkt gecmişe dalınca geç oldu biraz..gününüz güzel olsun....
Bende aldim kacarmii:d hazirlamasini oyle bi anlatiyoki ama ben direk sutle kaynattim guzel oldu canim tadi normal pudingten farkli degil zaten:)bu peynir köftesi iyi oldu tarifi not ettim hemen tam da canım peynir kızartması istemişti dün.. yarın yapayım hem biraz zeytinyağı ile kızartırım dukanda değilken hazır
biz süs biberi diyoruz acaba aynı biber mi :26: çok pis acı ama ya
ben de ekmeksiz yiyemiyorum
canım light puding var dr.oetker in ben içindekilere baktım sankim Dukan'a uygun gibi.. un yok mısır nişastası var içinde şeker yok tatlandırıcı var önce sütü kaynatıyorsun altını kapattıktan sonra karışımı ekliyorsun hiç denemedim daha Dukan için aldıydım
kızın kac yasında cnm
bende cok severım acıyı ama kararında dedıgın gıbı
oglumu bırakıp nerelere gıtcen bakım sen sordunmu bıze
Gitcem valla insallah:) ya varya sorma nasil dayandim resmen bi litre sut ictim aksam tatli niyetine kakaolu off bu kilolar..Yesilerik 13
anane 27
saphira 33
ansa 16
maviyesil 13
nev 19
senarist 10
pasam 10[/QUOTE
elıne saglık cnm
ah yavrum nasıl dayanırosun sen sımdı
Haha ben biliyodum dunku yazdigin menunun yetmicegni:) cok degil canim borekte olmasa hatta ideal bencedün akşam iftarda terbiyesiz şehriye çorbasıiçtim nohutlu, yanında bi küçük kase yoğurt elma sirkeli salata bi de küçük bi parça haşlanmış tavuk göğsü yedim.
aralarda çok minnak patlıcan dolması yedim iki tane yani ikisinin içindeki pirinç anca 1 kaşık pirinci karşılar o derece minnakkarpuz yedim bi dilim yanında l.peynirle bir bardak limonata içtim. bi tane de serçe parmağım kadar sigara böreği yedim
bence öyle çok değiloruçtum sonuçta yani sanki şey çok mu olmuş ki ya :18:
kizlar cok sinirlendim ya pttyi ariyorum kac numara cevirdim en son dogru yeri aramisim mesgul sabahtan beri nasi istir bu ya kargoyu ben gotursem daha az zahmetli olcakti.
aslında cok gıbı gozukuyor anlatınca ama cesıt cok yedıgın ıcın ole olmus anlatmana bakılırsa hep azar azar yemıssın bence ıyı oruclusun sonucta yane:)
Haha ben biliyodum dunku yazdigin menunun yetmicegni:) cok degil canim borekte olmasa hatta ideal bence
kizlar cok sinirlendim ya pttyi ariyorum kac numara cevirdim en son dogru yeri aramisim mesgul sabahtan beri nasi istir bu ya kargoyu ben gotursem daha az zahmetli olcakti.
Pilav var tavuk yaparim sanirim yanina bide sögus kendimede yemegim var aksam super lezzetli yicem:) kolay gelsin canim sana bende spor yapcam simdigıdıyım evı temızleyeyım.aksama ne yemek yapcaksınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zaten o böreği yiyeyim diye abartmıyorum resmen ayaklarıma kapandılar.. oruçluymuşum az yemişim ısrar ısrar yemem dedim bu sefer görümcem ikiye böldü birini serçe parmağım kadar kaldı işte yalvar yakar yedirdiler bana
bu sabah oruç günüm değil iki dilim light ekmek 1 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık yeşillik ile klasik bi kahvaltı yaptım şekersiz çay tabi.. iyi gidiyor bugün de hayırlısı :106:
Pilav var tavuk yaparim sanirim yanina bide sögus kendimede yemegim var aksam super lezzetli yicem:) kolay gelsin canim sana bende spor yapcam simdi
Diyet yapan bi insana isrardan gicik kapiyorum resmen. Oglende makarna pilav ekmek falan yemezsin insallah canim bende krep ve kasar yedim mikrodalgada kasari erittim domatesle yedim pek guzeldi:d bide kakaolu sut ictim dolapta tatliyla kesisiyoruzda zor durumdayim :) bugun gojibery alcam recelini yapcam evde bulunsunda krizlerim gelince onu yiyim
öğlen balık var canım ama yağda kızartacaklar o yüzden çok çok az yicem fırınımız çalışmıyor çünküben fırında daha iyi alıyorum balığın lezzetini burda da herkes kızartıyor pek sevmiyorum ben kızartmasını balığın bi hamsinin ki güzel oluyor o kadar :106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?