Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alma canim seker zararli de ne oldugu belli olmayan yaglar var de kanser diyabet obezite gir konuya :d

kizlar ben yatym yarin hem spor yapcam hemde pazara gitmem lazim iyi geceler size:)

Doğru söze ne denir, iyi geceler canım, keşke benim yerime de spor yapsan

Haydı iyi geceler canım, koçişler bekletilmeye gelmez

Toplam da bir üye bir de ziyaretçi kalmış,

Sevgili ziyaretçi ben de çok yoruldum, lakin işlerimi bitiremedim, 14 haftalık ders notundan ancak 8 haftasını hazırlayabildim, yani ben sabaha kadar yatmıycam, sen beni bekleme canım,

Kendi kendime mi konuşmuş oldum ben :18::18::18:

Ilahi sen guldum burda:)

gunaydin kizlar :)

slm arkadaşlar listeye girmek istediğimi yazmıştım ama size güzel bir haberim var hamileyim 2.kez anne olacam inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
ne olucek kız biizm halimiz

sen az gelsene faceye bakem

allahım analı babalı büyütsün canım darısı bizlere olsun işşallah
az da olsa yiycem ben valla çok severim acıyı....utanma paşam gecen sene 7 takımda biz bu konuyu bir ay enine boyuna konuşmuştuk...ben çok fenaydım çünkü kızlat saolsunlar cok yardımcı oldularr...
ah o cıslar varya o cıslarr
Alma canim seker zararli de ne oldugu belli olmayan yaglar var de kanser diyabet obezite gir konuya :d

kizlar ben yatym yarin hem spor yapcam hemde pazara gitmem lazim iyi geceler size:)

canlar bir doktorla tanıştım gecen sekerin vücüttaki yağ hücrelerini tetiklediğini ve alımının çoğaltıkca ceşitli deri hastalıkları ile baş gösterip kansere cevirdiğini söledi aman fazlasından uzak duarlım...

bu peynir köftesi iyi oldu tarifi not ettim hemen tam da canım peynir kızartması istemişti dün.. yarın yapayım hem biraz zeytinyağı ile kızartırım dukanda değilken hazır

biz süs biberi diyoruz acaba aynı biber mi :26: çok pis acı ama ya

Ben aci yiyemiyorum

ben de ekmeksiz yiyemiyorum

canım light puding var dr.oetker in ben içindekilere baktım sankim Dukan'a uygun gibi.. un yok mısır nişastası var içinde şeker yok tatlandırıcı var önce sütü kaynatıyorsun altını kapattıktan sonra karışımı ekliyorsun hiç denemedim daha Dukan için aldıydım

kızımla faaliyet kıtabı yapmam lazımmış ben nasıl anneymışım şikayetlerin ardı arkası kesilmiyo...sıpa buyudu de fırca atıyo anasına
kızın kac yasında cnm

bende cok severım acıyı ama kararında dedıgın gıbı
oglumu bırakıp nerelere gıtcen bakım sen sordunmu bıze

dün akşam iftarda terbiyesiz şehriye çorbası içtim nohutlu, yanında bi küçük kase yoğurt elma sirkeli salata bi de küçük bi parça haşlanmış tavuk göğsü yedim.

aralarda çok minnak patlıcan dolması yedim iki tane yani ikisinin içindeki pirinç anca 1 kaşık pirinci karşılar o derece minnak karpuz yedim bi dilim yanında l.peynirle bir bardak limonata içtim. bi tane de serçe parmağım kadar sigara böreği yedim

bence öyle çok değil oruçtum sonuçta yani sanki şey çok mu olmuş ki ya :18:

aslında cok gıbı gozukuyor anlatınca ama cesıt cok yedıgın ıcın ole olmus anlatmana bakılırsa hep azar azar yemıssın bence ıyı oruclusun sonucta yane:)

evet canim dogal seker disinda kullanmamak lazim iste gaztede okumustum bi amca sekerini evde kendi yapiyomus pancarla

günaydın canlarımm...direkt gecmişe dalınca geç oldu biraz..gününüz güzel olsun....
Gunaydin canim
Bende aldim kacarmii:d hazirlamasini oyle bi anlatiyoki ama ben direk sutle kaynattim guzel oldu canim tadi normal pudingten farkli degil zaten:)

aslında cok gıbı gozukuyor anlatınca ama cesıt cok yedıgın ıcın ole olmus anlatmana bakılırsa hep azar azar yemıssın bence ıyı oruclusun sonucta yane:)

zaten o böreği yiyeyim diye abartmıyorum resmen ayaklarıma kapandılar.. oruçluymuşum az yemişim ısrar ısrar yemem dedim bu sefer görümcem ikiye böldü birini serçe parmağım kadar kaldı işte yalvar yakar yedirdiler bana

bu sabah oruç günüm değil iki dilim light ekmek 1 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık yeşillik ile klasik bi kahvaltı yaptım şekersiz çay tabi.. iyi gidiyor bugün de hayırlısı :106:

gıdıyım evı temızleyeyım.aksama ne yemek yapcaksınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pilav var tavuk yaparim sanirim yanina bide sögus kendimede yemegim var aksam super lezzetli yicem:) kolay gelsin canim sana bende spor yapcam simdi

Diyet yapan bi insana isrardan gicik kapiyorum resmen. Oglende makarna pilav ekmek falan yemezsin insallah canim bende krep ve kasar yedim mikrodalgada kasari erittim domatesle yedim pek guzeldi:d bide kakaolu sut ictim dolapta tatliyla kesisiyoruzda zor durumdayim :) bugun gojibery alcam recelini yapcam evde bulunsunda krizlerim gelince onu yiyim

öğlen balık var canım ama yağda kızartacaklar o yüzden çok çok az yicem fırınımız çalışmıyor çünkü ben fırında daha iyi alıyorum balığın lezzetini burda da herkes kızartıyor pek sevmiyorum ben kızartmasını balığın bi hamsinin ki güzel oluyor o kadar :106:

Son düzenleyen: Moderatör:

napalim canim saglik olsun artik zaten firinda pisirincede kizartma tadi alinabiliyo keske calissaymis

ben spor kiyafetimi giydim kaldim oyle ya spor yapasim yok olmuyoooo

Tünaydınnnn arkadaşlar, (bi de böyle bişey vardı dimi, ne kdar maziden kaldığım belli)

Bugün sabah erkenden kalktım ama kahvaltı yapamadan geldim okula, ancak işlerimin yarısı bitti, şimdi yemeğe çıkacağız, arkadaş hazırlanırken yazıyorum size, lakin kahvaltı ne kadar önemliymiş öyle açım ki karnımdan bir sesler geliyor inanamazsınız, şimdi hafif bişeyler nasıl bulup yerim bilmiyorum, tavuk ızgara ve salata düşünüyorum bakalım menüyü elime alınca ne olacak

Öpüyorum sizi,

Bu arada ananecim, hazır giyinmişsin kalk benim içinde bir iki spor yapıver nolurrrr

selam fıstıklar

geçmişe atlaya zıplaya baktım.kuzuyu sallıcam ayağımda şimdi,yine kendiliğinden uyumuyor sıpacık :)
muconexçim hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına al inşallah :)

mesaj sayımı yapılmış eline sağlık canım

bugün pirinç yapıyorum,kepekli pirinç denedim ilk kez.normal pirinç daha güzeldi yauv

Saphira bende bilemedimki iznin bi suresi olsun magdem oyle suistimal edilmesin diye alt karisik hesaplar olmasin diye ust limitimi olsa acaba??

ben spor yapmadim cavdarla uyudum:d kizlar ben disari cikicam bari hareketlilik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…