Saphira bende bilemedimki iznin bi suresi olsun magdem oyle suistimal edilmesin diye alt karisik hesaplar olmasin diye ust limitimi olsa acaba??
ben spor yapmadim cavdarla uyudum:d kizlar ben disari cikicam bari hareketlilik olsun
Doğru söze ne denir, iyi geceler canım, keşke benim yerime de spor yapsan
Haydı iyi geceler canım, koçişler bekletilmeye gelmez
manyak karı seni gülmekten sesim evi inletti gözlerim yaşardı ay balızaam şimdiToplam da bir üye bir de ziyaretçi kalmış,
Sevgili ziyaretçi ben de çok yoruldum, lakin işlerimi bitiremedim, 14 haftalık ders notundan ancak 8 haftasını hazırlayabildim, yani ben sabaha kadar yatmıycam, sen beni bekleme canım,
Kendi kendime mi konuşmuş oldum ben :18::18::18:
canım ben doktora bile gittim ama ne çare fitil krem verdi amaliyat fereksiz dedi sonra sülalemde oldugunu duyunca normal dedi takıl keyfine bak dediallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
az da olsa yiycem ben valla çok severim acıyı....utanma paşam gecen sene 7 takımda biz bu konuyu bir ay enine boyuna konuşmuştuk...ben çok fenaydım çünkü kızlat saolsunlar cok yardımcı oldularr...
ah o cıslar varya o cıslarr
canlar bir doktorla tanıştım gecen sekerin vücüttaki yağ hücrelerini tetiklediğini ve alımının çoğaltıkca ceşitli deri hastalıkları ile baş gösterip kansere cevirdiğini söledi aman fazlasından uzak duarlım...
şimdi tel şehriyede hamur var yane undün akşam iftarda terbiyesiz şehriye çorbasıiçtim nohutlu, yanında bi küçük kase yoğurt elma sirkeli salata bi de küçük bi parça haşlanmış tavuk göğsü yedim.
aralarda çok minnak patlıcan dolması yedim iki tane yani ikisinin içindeki pirinç anca 1 kaşık pirinci karşılar o derece minnakkarpuz yedim bi dilim yanında l.peynirle bir bardak limonata içtim. bi tane de serçe parmağım kadar sigara böreği yedim
bence öyle çok değiloruçtum sonuçta yani sanki şey çok mu olmuş ki ya :18:
lgıdıyım evı temızleyeyım.aksama ne yemek yapcaksınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mukaddes deme öyle deme öyle mukaddesselam fıstıklar
geçmişe atlaya zıplaya baktım.kuzuyu sallıcam ayağımda şimdi,yine kendiliğinden uyumuyor sıpacık :)
muconexçim hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına al inşallah :)
mesaj sayımı yapılmış eline sağlık canım
bugün pirinç yapıyorum,kepekli pirinç denedim ilk kez.normal pirinç daha güzeldi yauv
terbıyesız senı cavdarla uyumus bıde:)
yavrular valla ben de kararsız kaldım.izin kalkmamalı bence de ama suistimalin önüne geçilmeli bir şekilde :26:
paşam mukaddes yisin seni emi
vallahi birşey olmadı sadece sarıldık uyuduk 3 gündrü evde yemek yemiyo en erken saati gece 3 dedim benim bu halim ne olucek tek kalıyom bak burda 4 duvar arasında dedim hanım borçumuz var ödememiz lazım biliyosun dedi öle deyindcede sesim çıkmadı sabah erken gitti öylen eve geldi sonra gene gitti bende anca işleri bitirdim inan belimimn agrısından öldüm yemegi birazdan yapıcem işşallah
manyak karı seni gülmekten sesim evi inletti gözlerim yaşardı ay balızaam şimdi
canım ben doktora bile gittim ama ne çare fitil krem verdi amaliyat fereksiz dedi sonra sülalemde oldugunu duyunca normal dedi takıl keyfine bak dedihoş ameliyat olanlar hiç memnun degil :44::44:
şimdi tel şehriyede hamur var yane unhade patlıcan dolmasını ye affettim bende severim ama karpız lmuşmu hiç limonatada şeker var birde üstüne sigara böregimi yedin ana vasat olmuş canım bir daha görmüyüm bu yazıyı okuyunca ana ben ne yapmısım deyip şu şekilde kafanı kaşıcen:44::44::44:ben tel şehriye bile yemiyorum hamur işi diye kavun karpuz eve sokmuyorum inan ölüyorum yiyemedigime ama mecburum szö kilo ver ben sana elelrimle yediriyim karpuzu seneye ama eşim zorla korardı agzıma ye birşey olmaz bir dilin çay kaşıgıyla alırdım ucundan ne olursa olsun nefsinin senin kanduırmasına izin verme bak bana hep pazartesi dedim diyete durdum belkim ilk bebegimd ekilo verseydim çocuklarım yaşardı hep bu pis bogazım yüüznden ben 3 melegimi özledim elimden hiç birşey gelmedi zor çok zor
l
şimdi ben tarhana çorbası yapıcem ısladım taneli taze fasülye soklamıştım onu yapıcem kısa tiritli yanınada bulgur pilavı yapıcem cacik salata temem bu iştabe vucudum okadar yorulduki kalkabilrsem
mukaddes deme öyle deme öyle mukaddescanım bendemi yapsam acaba lapa
yavrular valla ben de kararsız kaldım.izin kalkmamalı bence de ama suistimalin önüne geçilmeli bir şekilde :26:
paşam mukaddes yisin seni emi
paşam limonatam şekersiz benim tatlandırıcı bile yok
şehriye çorbasıda unla terbiye edilmediydi diye yedim ben :26: ona saydım yani olmamı öyle :44:
gün sınırlaması getirilebilir uzun süre izin isteyenler ya da izinden bi türlü dönemeyenler daha sonra gruplarda yarışma hakkı saklı kalmak üzere yarışmadan uzaklaştırılabilir bence gibi sanki :44:
lapaya devam bebeimm...gunaydın nasılsın ansaa..nasıl gıdıyor dıyet:)
kızın kac yasında cnm
bende cok severım acıyı ama kararında dedıgın gıbı
oglumu bırakıp nerelere gıtcen bakım sen sordunmu bıze
kızım 5 i bitiriyo 11eylulde 6 dan gün alıyoruz..Yesilerik 13
anane 27
saphira 33
ansa 16
maviyesil 13
nev 19
senarist 10
pasam 10[/QUOTE
elıne saglık cnm
ah yavrum nasıl dayanırosun sen sımdı
yaaa yeni geldim ben ne pişirsemm dunden sehriye corbam var yanına da patlıcan yemeği yapıyım barii..gıdıyım evı temızleyeyım.aksama ne yemek yapcaksınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
utanmadan birde uyumuş hatunbide yavrusuyla kız ya çocugu altın alsaydın he bak ben bugün neler yaptım sayıyım sana çamaşırları yıka as gene makinaya as nevresimleri degiştridim bazanın altından yorganı çıkardım evi isildim süpürdüm toz aldım tuvaletleri yıkadım levabaları ovdum mutfagı topladım makinayı boşalt gene doldur yemekleri yapacak halim olur işşallah buzdolabını sildim cuma günü pazaraım var diye içinde ne varsa temizledim hoş temizdi semiz otu az kötü olmuş uyuz dolam dondurmuş senzeleri poşetleri temizle :111::111:ütü yapıcektim topladım vevresimleri yıkıyım hepsini ütülerim anacım canım çıktı he inan elimi kaldırasım yok biri gelsede hayrın ayemek yapsa:118::118:
maşallah motor takmış hatunn...canım niye hapsini aynı gun yaptın...yavaş yavaş yapsana canına yazık valla...
Canım benim,evet tam adres orası;maximum operasyon 20 dakika sürüyor ve yürüyerek evine gidiyorsun,bir daha da o hastalığı hatırlamıyorsun bile.Bana söylediklerinde inanmamıştım ama mucizeyi annemde yaşadım şükürler olsun,mutlaka kurtul canımnevimm gecen işten çıkınca eşimin yanına gittim o da calışıodu beraber döneriz diye...nesse kocatepe camının orda görevliydi...oralarda bekliyodum eşimi karşımda bi tabela mevlüt topbaşş..........senın anneni götürdüğün doktor......ben böle şaşkın şaşkın bakarken eşim gelmiş farkında diilim......bak ınternetteki arkadaşının bahsettiği muayenehane burası dedi...yerini öğrendim yanı...aklımdasın arkadaşım varlığın yeter...
Ellerine sağlık canımYesilerik 13
anane 27
saphira 33
ansa 16
maviyesil 13
nev 19
senarist 10
pasam 10
Canım çok lezzetli ve tok tutucu gerçektenbu peynir köftesi iyi oldu tarifi not ettim hemen tam da canım peynir kızartması istemişti dün.. yarın yapayım hem biraz zeytinyağı ile kızartırım dukanda değilken hazır
Kuzum bünyen iyice soğumadan spordan,zorla da olsa geç,Zorla da olsa 10 dakika yap,eminim arkası gelecek;senden kurtulur mu yaben spor kiyafetimi giydim kaldim oyle ya spor yapasim yok olmuyoooo
Belki kaldırılması değil ama,şu fikirdeyim:İzin olmalı ama şu şartlarda:yavrular valla ben de kararsız kaldım.izin kalkmamalı bence de ama suistimalin önüne geçilmeli bir şekilde :26:
Ben de onu kullanıyorum canımKizlar ozellikle dukancilar yörsanin kavonozda pembe kapakli bi lor peyniri var yag orani 2 tadi muthis hemen deneyin derim yani beyaz peynir almicam bidaha ben :)
Gece yapcam canim sporumu bugun yapmadan uyumicam kararliyim:) ne hastaligi bu merak ettim ben sakincasi yoksa:)Canım benim,evet tam adres orası;maximum operasyon 20 dakika sürüyor ve yürüyerek evine gidiyorsun,bir daha da o hastalığı hatırlamıyorsun bile.Bana söylediklerinde inanmamıştım ama mucizeyi annemde yaşadım şükürler olsun,mutlaka kurtul canım
Ellerine sağlık canım
Canım çok lezzetli ve tok tutucu gerçekten
Kuzum bünyen iyice soğumadan spordan,zorla da olsa geç,Zorla da olsa 10 dakika yap,eminim arkası gelecek;senden kurtulur mu ya
Belki kaldırılması değil ama,şu fikirdeyim:İzin olmalı ama şu şartlarda:
*Yılda en fazla 2 izin kullanılmalı,
*Bu izinlerin süresi maximum 4 hafta olmalı,
*4 hafta sonra gelmeyen ya da 2'den fazla izin kullanmak isteyen diskalifiye edilmeli.
Çünkü gerçekten 6 ay izin kullanan arkadaşlar oluyordu,1.5 yıldır takımlardayım,hatta 5 ay izin kullanmıştım elimde olmayan sebeplerden dolayı,bu takımlarda sürekliliği bozuyor.Ben böyle düşünüyorum kaptanım
Ben de onu kullanıyorum canım
safieran ayrıldı canım.Eylülde döneceğim demişti ama herhalde işlerini halledemedisafiş nerde saphira...mezun olmadı bildiğim kadarı ile...
Kizlar ozellikle dukancilar yörsanin kavonozda pembe kapakli bi lor peyniri var yag orani 2 tadi muthis hemen deneyin derim yani beyaz peynir almicam bidaha ben :)
Kizlar bugun aksam super bisey yedim:) simdi krebimi koydum tabaga altina hardali surdum incecik ustune brokolili et yemegim kalmisti onu koydum ustunede kasar rendeledim krebi kapatip mikrodalgaya attim bi guzel oldu anlatamam :)
Hemeeeen:)safieran ayrıldı canım.Eylülde döneceğim demişti ama herhalde işlerini halledemedi
ooo! beyaz peynir almayacak kadar güzel diyorsun yani,o zaman hemen aınmalı ve denenmeli
Aynen canim ben zaten bi daha normal yemek yemem sanirim dukan sefi olcam:dafiyet olsun yavrukuş,yaz bu tarifleri bir yere not al,sonra hepimize lazım olabilir
Galiba:)kızlar izin konusunda herkes aynı fikirde anladığım kadarıyla.izin olmalı ama sınır getirilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?