terbıyesız senı cavdarla uyumus bıde:)
utanmadan birde uyumuş hatunbide yavrusuyla kız ya çocugu altın alsaydın he bak ben bugün neler yaptım sayıyım sana çamaşırları yıka as gene makinaya as nevresimleri degiştridim bazanın altından yorganı çıkardım evi isildim süpürdüm toz aldım tuvaletleri yıkadım levabaları ovdum mutfagı topladım makinayı boşalt gene doldur yemekleri yapacak halim olur işşallah buzdolabını sildim cuma günü pazaraım var diye içinde ne varsa temizledim hoş temizdi semiz otu az kötü olmuş uyuz dolam dondurmuş senzeleri poşetleri temizle :111::111:ütü yapıcektim topladım vevresimleri yıkıyım hepsini ütülerim anacım canım çıktı he inan elimi kaldırasım yok biri gelsede hayrın ayemek yapsa:118::118:
lapaya devam bebeimm...
kızın kac yasında cnm
bende cok severım acıyı ama kararında dedıgın gıbı
oglumu bırakıp nerelere gıtcen bakım sen sordunmu bıze
kızım 5 i bitiriyo 11eylulde 6 dan gün alıyoruz..
yaaa yeni geldim ben ne pişirsemm dunden sehriye corbam var yanına da patlıcan yemeği yapıyım barii..
maşallah motor takmış hatunn...canım niye hapsini aynı gun yaptın...yavaş yavaş yapsana canına yazık valla...ne motor ama sizden sonra sen uyuya kal okadar yorulmuşum ana baktım saat 6.30 kalk kız paşa
ftara yemek yok dedim hemecik koydum yemekleri allah razıolsun şu düdüklüyü icadt edene inanın bulsan icazd edeneni elini öpücemeşimde kaçtır gelmiyodu eve yemege ana bugünde adamın gelesi tuttu muftakta okadar kendimi kaybetmişimki beni aramış eşim birde azar yedim nerdesin telefona bakmıyosun diye dedim salata yapıyodum pardon kokacım bende korktum açmayınca dedi bu adamı seviyourm ben bazen gıcık olsada o olmasa benim halim nece olur ara sıra beni sinir etmese nolurdu
sen beni gör yeminle canlı birş şekilde güzeligimden gözlerin kamaşır uykun bilem gelmezGece yapcam canim sporumu bugun yapmadan uyumicam kararliyim:) ne hastaligi bu merak ettim ben sakincasi yoksa:)
bide nevcim sen dun 90dk yuruyusmu yaptin yoksa 60yuruyus 30fitnesmi yani genel bi spor programinmi var?iri gözlerim yeter kız bir aglamaya başlasa gözlerim garanti bir çay bardagı su doldururum allah aglatmasın genede ah ananen nevcim kızların hepsi keşke aynı yerlerde olsakta spora gitsek yav ne ka gzüel olurdu dur bakıyım hayal ediyim kız anane sen daha uyuyonmu kalk bakıyım spora susu bakıyım kem küm deme abla szöü dinle hıııııııııııı
sen bunlarımı yicenKizlar bugun aksam super bisey yedim:) simdi krebimi koydum tabaga altina hardali surdum incecik ustune brokolili et yemegim kalmisti onu koydum ustunede kasar rendeledim krebi kapatip mikrodalgaya attim bi guzel oldu anlatamam :)hardalda kaç kalori var biliyinmi ana kaşarda var kır brokokilye etmi koyuyuon haşla sarımsaklı sirkeli olmadı yogurtla ye illahi beni deli edicek bu kız
canım bence dügün olur taşınma olur pc olmaz o zaman izin olsun daha psikoloji pozulur aynı benim gibikızlar izin konusunda herkes aynı fikirde anladığım kadarıyla.izin olmalı ama sınır getirilmeliöle iizn allalım keyfe yok ben artık 7 takımın dayakçısıyım yandınız kızım ona göre ismini besmeleyle agzınıza alın döverim yoksa
deme öle mukaddes deme öyle anane çok çalışkan bir kız hiç yaramazlık yaparmıısımız var pasam bu anane ıle.bunu adamedene kdr gecelı gunduzlu calısmamız lazım hehehe
aferın kız masallahın varben el attım ananneye merak etmes sen kız anane uyuacagın zaman olur spora gidicen ne uyuyon artık arkadaşlar dayak fazlını kapadık biraz daha ananeyi döversem iç kanamadan gidicek şaka yapıyorum he ananecim affına sıgınaraktan tatlım
bu arada güzelcene yemekelrimi hazırladım soframı kurdum önce eşimi sonra iftarı bekliyom hadi allahtan hayırlısı
akşam menümde tarhana çorbası salata cacık ve taneli taze fasülye yemegi var yersen 3 kaşıkta bulgur pilavı yerim peşine çayımı içerim olar biter sahurada elma yemeyi düşünüyorum
Bak sen ya:d istifa ettim gelinin olmicam beni begenmiyosun kimi bulcan acep:dısımız var pasam bu anane ıle.bunu adamedene kdr gecelı gunduzlu calısmamız lazım hehehe
aferın kız masallahın var
Simdi hardal toplasan bi cay kasigi kasar 2kare kadar ve light ikiside dukancimda serbest zaten krebimde uygun kalori falan sorunum yok:) brokoliyi tavuk gogusle yapcaktim baktim yok kusbasiyla yapiym dedim kotu olmadi ama:dlapaya devam bebeimm...
ne motor ama sizden sonra sen uyuya kal okadar yorulmuşum ana baktım saat 6.30 kalk kız paşa
ftara yemek yok dedim hemecik koydum yemekleri allah razıolsun şu düdüklüyü icadt edene inanın bulsan icazd edeneni elini öpücemeşimde kaçtır gelmiyodu eve yemege ana bugünde adamın gelesi tuttu muftakta okadar kendimi kaybetmişimki beni aramış eşim birde azar yedim nerdesin telefona bakmıyosun diye dedim salata yapıyodum pardon kokacım bende korktum açmayınca dedi bu adamı seviyourm ben bazen gıcık olsada o olmasa benim halim nece olur ara sıra beni sinir etmese nolurdu
sen beni gör yeminle canlı birş şekilde güzeligimden gözlerin kamaşır uykun bilem gelmeziri gözlerim yeter kız bir aglamaya başlasa gözlerim garanti bir çay bardagı su doldururum allah aglatmasın genede ah ananen nevcim kızların hepsi keşke aynı yerlerde olsakta spora gitsek yav ne ka gzüel olurdu dur bakıyım hayal ediyim kız anane sen daha uyuyonmu kalk bakıyım spora susu bakıyım kem küm deme abla szöü dinle hıııııııııııı
sen bunlarımı yicenhardalda kaç kalori var biliyinmi ana kaşarda var kır brokokilye etmi koyuyuon haşla sarımsaklı sirkeli olmadı yogurtla ye illahi beni deli edicek bu kız
canım bence dügün olur taşınma olur pc olmaz o zaman izin olsun daha psikoloji pozulur aynı benim gibiöle iizn allalım keyfe yok ben artık 7 takımın dayakçısıyım yandınız kızım ona göre ismini besmeleyle agzınıza alın döverim yoksa
deme öle mukaddes deme öyle anane çok çalışkan bir kız hiç yaramazlık yaparmıben el attım ananneye merak etmes sen kız anane uyuacagın zaman olur spora gidicen ne uyuyon artık arkadaşlar dayak fazlını kapadık biraz daha ananeyi döversem iç kanamadan gidicek şaka yapıyorum he ananecim affına sıgınaraktan tatlım
bu arada güzelcene yemekelrimi hazırladım soframı kurdum önce eşimi sonra iftarı bekliyom hadi allahtan hayırlısı
akşam menümde tarhana çorbası salata cacık ve taneli taze fasülye yemegi var yersen 3 kaşıkta bulgur pilavı yerim peşine çayımı içerim olar biter sahurada elma yemeyi düşünüyorum
ya pasam cidden dayakligim spor ayakabima kadar giydim cavdar bi uyumus dayanamadim kivrildim yanina on dakka dururm dedim bi uyandim 3saat uyumusum sonrada disari ciktim geldim salata tavuk yemek yeme derken simdide babam gelir ondan sonra yapcam sporumu soz bak:) bide ben dayanamiyorum cavdar uyurken yanina gidiyorum sevdirmiyoki kendini zibidi kucakta isyan cikariyo anca o gelcek sevcek beni bende iyice yanasiyorum bu durumda hep cavdarin sucu yani:d
Bak sen ya:d istifa ettim gelinin olmicam beni begenmiyosun kimi bulcan acep:d
Simdi hardal toplasan bi cay kasigi kasar 2kare kadar ve light ikiside dukancimda serbest zaten krebimde uygun kalori falan sorunum yok:) brokoliyi tavuk gogusle yapcaktim baktim yok kusbasiyla yapiym dedim kotu olmadi ama:d
ya pasam cidden dayakligim spor ayakabima kadar giydim cavdar bi uyumus dayanamadim kivrildim yanina on dakka dururm dedim bi uyandim 3saat uyumusum sonrada disari ciktim geldim salata tavuk yemek yeme derken simdide babam gelir ondan sonra yapcam sporumu soz bak:) bide ben dayanamiyorum cavdar uyurken yanina gidiyorum sevdirmiyoki kendini zibidi kucakta isyan cikariyo anca o gelcek sevcek beni bende iyice yanasiyorum bu durumda hep cavdarin sucu yani:d
bak sen herşeye cevapı var hatununbirde kedicigin günahını alıyo kız o uyuy diye sendemi uyucen onlar miskin olur çok uyurlar benim paşada uyuyo bendemi uyuyum eşim geldi yemek yedik :123::123:birazdan paşayla köpügü yıkıcez paşa gene hapsuruyu astımı azdı oglanın ya ilaç vermek gerek mantarıda beter her yerini görsen patikonlu kremli rabbim yavrularıma şife varsın işşallah yarım o mimmak poponu kalıdıryosun yürüyüşe gidiyon bak beni yanına getirme dayak arsızı olma he
yarın bana hesap vericen sen yarın orucum bitsin ozaman gör beni yürüyüş yapıcem fitnısada gitmeyi düşünüyorum arkadaşı aramam lazım bende ayakkabımı ve eşortman takımlarımı aldım nasip olmadı gitmesi gidiyim diyorum ekimde 28 ablamın nişanı var bebekte düşünüyorum 1 ay param gdier diye gdiesim yok devletin aletleriylemi yapsam acaba benim gibi azimlileri yokki arkadaş elicek ama çocukları okula giderse zor biraz:44::44::44:gelde birlikte spor yapalım noluuuu
kızlar izin konusunda herkes aynı fikirde anladığım kadarıyla.izin olmalı ama sınır getirilmeli
kacamak yaptım itiraf ediyorumm canım cips istedi bende accık yağ ile mısır patlatıp yedimmmmmmmmmm
dövün bakem beni ceza verin banaa...naptım yaaa ne güzel gidiyodumm:26:
sen yeterki iste hemen dövüyorum al sana al sana yicenmi birdaha çabuk süle
kızlar eylülde dönerim demiştim ama eğer durumlar değiştiyse bana bildirin
Dmi beraberce spor yapsak kapansak bi daga bayira incecik olunca ciksak:d nolcak bu pasanin kopugun hali konustunmu veterinerle ?Bak sen ya:d istifa ettim gelinin olmicam beni begenmiyosun kimi bulcan acep:d
bak sen herşeye cevapı var hatununbirde kedicigin günahını alıyo kız o uyuy diye sendemi uyucen onlar miskin olur çok uyurlar benim paşada uyuyo bendemi uyuyum eşim geldi yemek yedik :123::123:birazdan paşayla köpügü yıkıcez paşa gene hapsuruyu astımı azdı oglanın ya ilaç vermek gerek mantarıda beter her yerini görsen patikonlu kremli rabbim yavrularıma şife varsın işşallah yarım o mimmak poponu kalıdıryosun yürüyüşe gidiyon bak beni yanına getirme dayak arsızı olma he
yarın bana hesap vericen sen yarın orucum bitsin ozaman gör beni yürüyüş yapıcem fitnısada gitmeyi düşünüyorum arkadaşı aramam lazım bende ayakkabımı ve eşortman takımlarımı aldım nasip olmadı gitmesi gidiyim diyorum ekimde 28 ablamın nişanı var bebekte düşünüyorum 1 ay param gdier diye gdiesim yok devletin aletleriylemi yapsam acaba benim gibi azimlileri yokki arkadaş elicek ama çocukları okula giderse zor biraz:44::44::44:gelde birlikte spor yapalım noluuuu
Cipsten iyi yine:)kacamak yaptım itiraf ediyorumm canım cips istedi bende accık yağ ile mısır patlatıp yedimmmmmmmmmm
dövün bakem beni ceza verin banaa...naptım yaaa ne güzel gidiyodumm:26:
Tebrik ederim canim hemen spor listesine yaziyorum :)50 mekik cektim cezamı kesiyorum kendi kendime 1 saatte bisiklet sürüyüm geliyorummm....
kızlar izin konusunda herkes aynı fikirde anladığım kadarıyla.izin olmalı ama sınır getirilmeli
Anane gene bir sen bir ben kalmışız ediyle büdü gibi
Benim de çalışmam lazım ama hala başlayamadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?