Insallah canim bende 2senedir gormedim deniz yuzu yane güzelll...benim yerimede yüz çok severim yüzmeyi ben yaa bu senede ayağımız denize girmedi seneye allah kerim..
fıstıklar iyi geceler diliyorum allaha emanet olun...
slm arkadaşlar listeye girmek istediğimi yazmıştım ama size güzel bir haberim var hamileyim 2.kez anne olacam inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
teşekkür ederim canım yaa takıldım ben sadece...
ayyy ben bırakamıyorum kolayı yaa.....
en doğru boy kılo orantısını dukan veriyo emin ol canımm...
kuzum bu boy ve etin sıkılığı ile alakalı bence ben 75 kiloyum 42 beden giyiyorum mesela suan o bahsettiğin markada 40 bedenler bile oluyo...boyum 1,74 benim etimde o kadar sıkı diildir mesela bi arkadaşım var hatun 1,82 boyu var 75 kilo bildiğin sıfır beden eti de sıkı....sen onlara bakma tatlımm 36-38 beden olucaz inşallah hep birlikte..
eveeeeeetttttükürün banaaa
nevin menüleriiii.........afiyet olsun ataktasın diilmi 6 gün yapıyosun dimi şekerimm
belkide yan yana gectiniz....
evveet doğru ama hemoroıd gibi güççük bi ayrıntı var bebişim onu napcazz....
sen az gelsene faceye bakemanlasamiyolarmi acabacanim bi veterinerle konus bakalim neymis niye hastalaniyolarmis acaba
allahım analı babalı büyütsün canım darısı bizlere olsun işşallahslm arkadaşlar listeye girmek istediğimi yazmıştım ama size güzel bir haberim var hamileyim 2.kez anne olacam inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
slm arkadaşlar listeye girmek istediğimi yazmıştım ama size güzel bir haberim var hamileyim 2.kez anne olacam inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Kizlar babam eve şam tatlisi almis cok sinirlendiiim:d gittim bi litre sutu kakaolu hindistan cevizli icmisim tatli niyetine bugun sabah krep aksam kofte olunca yulaf limitimide astimolsun tatli yemedim yinede
ve sanirim 10gune falan tatile gidicem kizlar babam yarin netlestircek cok mutluyum:) bi hafta hergun yuzsem ben kilo vererek donerim hep oyle oluyo bende ayy insallah gideriz ya:)
Ve pasaminda canim daha dogrusu anne olmak isteyenlere :)Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı benim ve yağmurun başına
Hemen de kendimi nasiplendirdim
Aferin aferin kız sana tebrik ediyorum seni, ben dayanamadım gene çalışacağım derken cızsslardan yedim valla, ben böyle stres olunca tutamıyorum kendimi bakalım nolcak,
valla inşallah tatile de çıkarsın canım sen çok istiyordun, kendim gitmiş kadar sevineceğim inan
Yesilerik 13
anane 27
saphira 33
ansa 16
maviyesil 13
nev 19
senarist 10
pasam 10
Ve pasaminda canim daha dogrusu anne olmak isteyenlere :)
Tesekkur ederim canim :) keske yemeseydin evde hep alternatif tatli falan biseyin olsun bence ve tatlandiricin:)
teşekkür ederim canım yaa takıldım ben sadece...
ayyy ben bırakamıyorum kolayı yaa.....
en doğru boy kılo orantısını dukan veriyo emin ol canımm...
kuzum bu boy ve etin sıkılığı ile alakalı bence ben 75 kiloyum 42 beden giyiyorum mesela suan o bahsettiğin markada 40 bedenler bile oluyo...boyum 1,74 benim etimde o kadar sıkı diildir mesela bi arkadaşım var hatun 1,82 boyu var 75 kilo bildiğin sıfır beden eti de sıkı....sen onlara bakma tatlımm 36-38 beden olucaz inşallah hep birlikte..
Ayy nasıl unuttum paşamı, bak çok kızacak bana önce o, önce o olsun lütfeeen,
Ya ben evde artık hiç cıs bulundurmak istemiyorumama son kaldı domamalar, oğlumun tabiriyle, (dondurma) valla küçük masum bir dilimle başladı herşey
Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı benim ve yağmurun başına
Hemen de kendimi nasiplendirdim
yagmurla sana he ben ne oluyum beni unuttunbirde yeşil erigim oluceksin bir daha senin nanagından ısırırsam ne oluyum
kız anane sende baban ne kızıyon birşey sorucam çok sertmiydi istersen evde şeker pre var ondan yolluyum sana
yagmurla sana he ben ne oluyum beni unuttunbirde yeşil erigim oluceksin bir daha senin nanagından ısırırsam ne oluyum
kız anane sende baban ne kızıyon birşey sorucam çok sertmiydi istersen evde şeker pre var ondan yolluyum sana
Aynen oyle once biraz sonra biraz daha sonra sonra sonra gdiyo bi bakmisiz dunyayi yemisiz nefsimizi gidermek lazim o yuzden :) canim hem oglusun var hem esin soyleniyo eve nasi girmicek o cıslar merak ediyorum bide aklima geldi su kahvaltilik helvaninda lighti cikmis ya arastirmak lazim
işte bütün mesele bu canım, almak ya da almamak
ben adamı çok güzel motive ederimBaba dedim niye baklava almadin tum kizdigim bu yani:d ne biliyim ben tadi nasildi sertmiydi ben can derdindeyim nasi tutyorum kendimi dahada iki dilim duruyo bide sekerpare gonderiym diyosun hani destek pasam:d
Sonradan düzelttim valla önce sen önce seeen ol anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?