Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm arkadaşlar listeye girmek istediğimi yazmıştım ama size güzel bir haberim var hamileyim 2.kez anne olacam inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

ne olucek kız biizm halimiz
anlasamiyolarmi acaba canim bi veterinerle konus bakalim neymis niye hastalaniyolarmis acaba
sen az gelsene faceye bakem
slm arkadaşlar listeye girmek istediğimi yazmıştım ama size güzel bir haberim var hamileyim 2.kez anne olacam inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
allahım analı babalı büyütsün canım darısı bizlere olsun işşallah

Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı benim ve yağmurun başına

Hemen de kendimi nasiplendirdim

Aferin aferin kız sana tebrik ediyorum seni, ben dayanamadım gene çalışacağım derken cızsslardan yedim valla, ben böyle stres olunca tutamıyorum kendimi bakalım nolcak,

valla inşallah tatile de çıkarsın canım sen çok istiyordun, kendim gitmiş kadar sevineceğim inan

Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı benim ve yağmurun başına

Ve pasaminda canim daha dogrusu anne olmak isteyenlere :)

Tesekkur ederim canim :) keske yemeseydin evde hep alternatif tatli falan biseyin olsun bence ve tatlandiricin:)

Ve pasaminda canim daha dogrusu anne olmak isteyenlere :)

Tesekkur ederim canim :) keske yemeseydin evde hep alternatif tatli falan biseyin olsun bence ve tatlandiricin:)

Ayy nasıl unuttum paşamı, bak çok kızacak bana önce o, önce o olsun lütfeeen,

Ya ben evde artık hiç cıs bulundurmak istemiyorum ama son kaldı domamalar, oğlumun tabiriyle, (dondurma) valla küçük masum bir dilimle başladı herşey

doğru söylüyorsun canım, ama elalem bana takılıyor ben de sinir oluyorum işte neyse takılmıycam bundan sonra kimseye kendi işime kiloma bakacağım

dukancım da sağolsun bana 58 olacaksın diyor ama bakalım kısmet artık

Aynen oyle once biraz sonra biraz daha sonra sonra sonra gdiyo bi bakmisiz dunyayi yemisiz nefsimizi gidermek lazim o yuzden :) canim hem oglusun var hem esin soyleniyo eve nasi girmicek o cıslar merak ediyorum bide aklima geldi su kahvaltilik helvaninda lighti cikmis ya arastirmak lazim

yagmurla sana he ben ne oluyum beni unuttun birde yeşil erigim oluceksin bir daha senin nanagından ısırırsam ne oluyum
kız anane sende baban ne kızıyon birşey sorucam çok sertmiydi istersen evde şeker pre var ondan yolluyum sana

Baba dedim niye baklava almadin tum kizdigim bu yani:d ne biliyim ben tadi nasildi sertmiydi ben can derdindeyim nasi tutyorum kendimi dahada iki dilim duruyo bide sekerpare gonderiym diyosun hani destek pasam:d

işte bütün mesele bu canım, almak ya da almamak

Baba dedim niye baklava almadin tum kizdigim bu yani:d ne biliyim ben tadi nasildi sertmiydi ben can derdindeyim nasi tutyorum kendimi dahada iki dilim duruyo bide sekerpare gonderiym diyosun hani destek pasam:d
ben adamı çok güzel motive ederim daha hırs olması lazım sende canım bu kadara ye yavrum brişey olmaz ben kefilim
Sonradan düzelttim valla önce sen önce seeen ol anne

aferim öle ol canımı yişaka yaptım kız sevdigimden takılıyom neyse benim eşim geldi çıkmam laızm yarın görüşürz işşallah aama zorda olabülü yemek ev ütü vs var:18::18::18:anlıcagınız paşa yandı birde işin iyi tarafından bakayım birspor olucek neyse ben kaçtım
ananecim faceye çagırdım yeni aklıma geldi kız yazdımda yorumumu eşim kızmasa dahada takılıcam emme eşim çagırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…