Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın fıstıklar...güzel mutlu bir gün diliyorum herkesee....kahvemi içtim kahvaltı yapamadım bugun az sonra yapıcam siz nasılsınız keyifler nasıll...

Kizlar bende fena bi sislik oldu brokolimi yapti acaba ben yarin ve cuma spor yapcam soz size maviyesil Tugrabi vermesin yapmazsam o dereceee:)
cok ınandırıcıydı

Anane gene bir sen bir ben kalmışız ediyle büdü gibi
ben olmasam da anane benı yasatıyordur burda emınımD:

Kizimla uyuyamazmiyim ben:d!
uyudun da noldu,he söle noldu yanı.koca bı hıc anca kılo aldınız

kacamak yaptım itiraf ediyorumm canım cips istedi bende accık yağ ile mısır patlatıp yedimmmmmmmmmm
dövün bakem beni ceza verin banaa...naptım yaaa ne güzel gidiyodumm:26:
hemde mısırla bozmusssssssssss:)) ben olsam tatlı ıle fln bozardım..barı deyseydı:)))))))

50 mekik cektim cezamı kesiyorum kendi kendime 1 saatte bisiklet sürüyüm geliyorummm....
yaptınmı kızz:)

çok pişmanımmmm parçala beni paşammmama talafi ettim ter içinde kaldım duşa paklar ancak beni kızıma kitap okuycam sonra yarın görüşürüz şekerler allaha emanet olun...
ay kıyamam canını çokmu acıttım aglıyosun kızbir daha yapma ne yapıyosa bize nefsimi zyapıyo canım aman diyim bak ban abiri deseydiki paşa kilo vericen anam bir yerlerimle gülerdin inan ama çok şükü rvermeye başlıyorum yasasın azim
selam kızlar keyifler nasıl ben artık arabistandayım
iç güveyden halliceyiz seni sormalı hoş geldin

Canım çok lezzetli ve tok tutucu gerçekten

bu akşam yicem iftarda

yılda iki izin az canım bence iki bayram bir şubat bir yaz tatili benim 4 izin yılda garantili yani ben diyim size şimdiden

çok pişmanımmmm parçala beni paşammmama talafi ettim ter içinde kaldım duşa paklar ancak beni kızıma kitap okuycam sonra yarın görüşürüz şekerler allaha emanet olun...

ben de kitap okurken çekirdek çitliyom 1 avuç her akşam yakında çiğ alıcam büyük bir kuruyemişçiden şimdilik kavrulmuş yiyom

günaydın fıstıklar...güzel mutlu bir gün diliyorum herkesee....kahvemi içtim kahvaltı yapamadım bugun az sonra yapıcam siz nasılsınız keyifler nasıll...

nasıl olsun canım iş erindeyim ben de.. niyetliyim bugünde hergün oruç mu tutsam diyorum ara ara oruç tutmadığım zaman çok yiyorum ama oruç tutunca da çok susuz kalıyorum kararsız kaldım..

ayol sigaradan da nefret ederim ama bu smiley de tüm duygularıma tercüman napim

Sahurda yediklerim

2 adet grissini
1 salatalık
1 kk kadar peynir
2 zeytin
yarım avuç beyaz leblebi
1 kupa mısırpüsküllü form çay
su

iftarı düşünemiyorum daha çoooooooooook var yaa

Son düzenleme:
7. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
Konu sahibi PamuKSekeR, 17-08-2007 13:48 1 2 3 ... 6000

6000 sayfayı vurmuşuz bugün itibariyle

kızlar eylülde dönerim demiştim ama eğer durumlar değiştiyse bana bildirin
İpekyol sen misin canım :44:

Kizlar bende fena bi sislik oldu brokolimi yapti acaba ben yarin ve cuma spor yapcam soz size maviyesil Tugrabi vermesin yapmazsam o dereceee:)
Sporunu bırakma kuzum,sen azimlisin

Anane 32

pasam 23

yesilerik 12

anşa 13

maviyesil 11

senarist 11

saphira 7

nev 6
Ellerine sağlık canım

Günaydın bitanem.Sabah 6'dan beri ayaktaydım,okula gittim seminerler başladı,daha yeni eve geldim sayılır ben de.Maraton başladı

Canlarım sabah kalktım erkenden.500 ml su içtim ama ılık içmedim,hava sıcak ya soğuk içesim geldi.Zaten bir iddiaya göre soğuk su içmek,sıcak su içmekten daha çok kalori yaktırıyormuş,vücut o soğuk sıyı iç ısıya eşitlemek için enerji harcıyormuş çünkü.Sonra 1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,1 kibrit kutusu peynirden oluşan kahvaltımı yaptım.Okula gittim sonra,arkadaşlarla nescafe içtim bir kupa.Sonra az önce eve geldim.Haşlanmış tavuk göğsü ile 2 kaşık yulaf kepeği,2 yumurta ve 2 kaşık sütü karıştırarak yaptığım tavuk köftesini yedim 1 barda zero kola ile birlikte.Akşama da menümde tavuk çorbası var ve bu şekilde atağı tamamlamış bulunuyorum.Yarın seyire geçiyorum ama saf protein günü ile başlıycam,böylece atağı da 5 gün yapmış gibi olucam.Bu arada akşam da sporla birlikte bugünkü diyet günümü tamamlıycam inşallah.Durumlar böyle

Kilo almadim be:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…