Yaaaa ne güzeeel yaaaa fotoğraflarını at mutlaka buraya daİki tane yavru sokak köpeği sahipleniyorum yarın
Yaaaa hoşgeldin özledik seniSüpraayyzzz
Ha zemzem bulmuşum ha wifi
Nasilsin?Süpraayyzzz
Gecmis olsun.Kızlar yaa küçük kızımın vücudun her tarafı kızarmış foto atamiyom gostersem
Ne yapıyorsun canım yerleştin miSüpraayyzzz
Yok canım gecirmediGecmis olsun.
Atesli bi hastalik gecirdi mi yakin zamanda.
Geçmiş olsunYok canım gecirmedi
Bişey yedirmedim canım bende yemedim zaten bakalım kremledim sabaha gecmezse acile gotureyimGeçmiş olsun(( canım ne yedi bugün her zamandan farklı olarak
Kaç kilo oldun neslihan
Ne büyük mutluluktur o zayıflama hissi
Yirim siniiiiii alınma sen diğerlerine dedimdi uykucu hep bunlar miskin tembel tembeeellll
Hiç kıskanmadım çıtılıpıtılı olmanı Bi kerene var bende tüm boy analarının alt kısmını bantladım sabah kalkarken de çok rahatım yuvarlanarak yataktan kalkıyorum çok keyifli sen yapabilir misin yoookkkk ben düşsem bana bişey olmaz hava yastığı gibiyim kemiklerim darbe almaz ama sen yooookkk kemikler çatılı çuturluuu kıskanmadım ben yaniiii aslaa çok
güzel menü kuzu.akşamı geç yemişsin saat 20,00de yediğin hurma direk yağa dönüşür aklında bulunsun.yemek yesen daha güzel olurdu
su okey
spor da yapılmış
puanın8
Gecmis olsun pembik.havalar sicak gittiyse isilik dokmus olabilirarden32
sağolun kızlar farklı bişey yemedim de yedirmedimde sıcaktan büyük ihtimal pişik kremi sürüp zorla uyuttum sabaha gecmezse tabi gece uyursak sabah acile gotureyimarden32 Geçmiş olsun.. Sıcaktan olmuş olabilir mi ya da yediği bir şeyden alerji ?
Allah aaaahhh kuzum geçer inşallah kaşınıyor mu pekiBişey yedirmedim canım bende yemedim zaten bakalım kremledim sabaha gecmezse acile gotureyim
Kaşınıyor galiba canım kıyafetlerini çıkarınca kasimaya basladiAllah aaaahhh kuzum geçer inşallah kaşınıyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?