Seninim al beniAhahahahahha ana ve baba dedi mali
Bu evlenmemiz gerektiğini düşündürtüyor bana
Beğendin sankiHem de gece 21-22 civarı heee
ÇIldırmuş olmalısın
Sağol kuzum daha iyileri senin olsun inşallahmalipina mezuniyetini tebrik ederim. Seni 90 lardan taniyorum.Masallah sana ne guzel bir iraden varmis,bozmadan istikrarlı bir sekilde basariya ulastin. Seni kendime ornek almak isterim ama ben senin kadar azimli olur muyum bilemiyorum.
Tekrar tebrikler
Bu arada kaptanliginda hayirli olsun
valla geldiğim günden beri ana çocukları bırakıp tatile çıkmış,bize hala bakıyordu @Whiteblacklife .sonra pat diye baba çıkıp geldimalipina ,ana evine döndü.ama ana @MiuLego şimdi boşanma davası açtı biz nolcaz biiizzzzz giderim babanneme hepfit börekler açar bana
Çocuk detoksu muHuhuuuuu yorgunluktan geberiyommm yarin gene koye gidiyozzz bugun carsilardaydim tunik almistim pantolon aldim vakit kalmadi esarp bulamadim netcem bilmem.
Oglani anamla disari saldim uzandim evde.cocuk detoksu yapiyorum sakin kafa
Ay annem aradi seni soruyo gel diye.10 dakka uzanamadimÇocuk detoksu mu
Vuhuuu super yaaa hemi de 2 taneİki tane yavru sokak köpeği sahipleniyorum yarın
Çok tatlıİki tane yavru sokak köpeği sahipleniyorum yarın
Aaa gerçekten mi?? Çok şaşırdım cnm.. senin için sevindim.. foto bekliyoruz...İki tane yavru sokak köpeği sahipleniyorum yarın
Gel yawrum babaannenevalla geldiğim günden beri ana çocukları bırakıp tatile çıkmış,bize hala bakıyordu @Whiteblacklife .sonra pat diye baba çıkıp geldimalipina ,ana evine döndü.ama ana @MiuLego şimdi boşanma davası açtı biz nolcaz biiizzzzz giderim babanneme hepfit börekler açar bana
İki tane yavru sokak köpeği sahipleniyorum yarın
Öyle oldu beraber yaptık sonraOoooo çok fena köşeye sıkışmışsın
Tespit gibi tespit beeevalla geldiğim günden beri ana çocukları bırakıp tatile çıkmış,bize hala bakıyordu @Whiteblacklife .sonra pat diye baba çıkıp geldimalipina ,ana evine döndü.ama ana @MiuLego şimdi boşanma davası açtı biz nolcaz biiizzzzz giderim babanneme hepfit börekler açar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?