Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaa ne güzel Benim sadece kuşum var şimdilik.. İlerde kedi ve köpek de alabilirim umarım
Hepsinin yeri o kadar ayrı ki. Kuşta güzel ama kuşal duygusal yakınlaşmayı çok hissedemiyorum ben. Ama kedi ve köpek o kadar anlatılamaz bir duygu ki çok seviyorum çoookkkk
Kedimle geceleri beraber uyuyoruz, yürüyüşleri köpüşümle yapıyoruz bazen. İnan doğal antidepresan üçüde :)

Bu arada annemlerin bahçesi var babam bakıyor annem kızıma baktığı için istanbul da bizimleydi

Neyse bahçeden al kopar ye tam benlik olmuşlar herşey var karpuz bile var ama ben yemedim onu daha ya herşeyin doğal olması be güzelmis

Sana da geçmiş olsun sen de ihmal etme sonra çok zor oluyor

cakil80 Melegiimm22 gecmisler olsun
Gunaydin herkeze

Kızlar cok gecmış olsun tam bayrama ters denk gelmiş iyi olursunuz inşallah
günaydın canım

Melegiimm22 cakil80 çok geçmiş olsun kızlar
Takıma nazar mı değdi herkes hasta

Geçmiş olsun canım

Günaydınlar canlarım

Melegiimm22 cakil80 canlar çok geçmiş olsun benim de kız hasta bayram üstü memlekette çok zor
Sagolun canlar ❤

sağolun kızlar farklı bişey yemedim de yedirmedimde sıcaktan büyük ihtimal pişik kremi sürüp zorla uyuttum sabaha gecmezse tabi gece uyursak sabah acile gotureyim
Canım ne yaptınız? Su çiçeği salgını var ihmal etme olabilir

Ya bogazm cok fena olms nokta nokta kabarmış yutkunurken tören yapıyorum resemn bide bu gün alışverişe cikacaktk
Oyle olduğu zaman sonra kızariyo ve iltihap oluyo bayram üstü mahvoldm
Geçmiş olsun hemen acile git çekilmez bayramda

İki arada geçmiş yaptım bayram hazırlığına devam. Hiç keyfim yok ama varmış gibi güzel numara yapıyorum

Selam, iyi pazarlar Alisveris, hazirlik, kurbanlik, gitmece-gelmece...guzel bir tempoda gidiyor. Sizde keyifler nasil?

Çok sarhoştum hatırlamıyorum

Bişey yedirmedim canım bende yemedim zaten bakalım kremledim sabaha gecmezse acile gotureyim
Gecmis olsun canim

Kızlar dangal filmini izledinizmi harikaaaaaa
Amir khanin son çıkan filmi
Guzel film ama eski kuzum o

Benim o iş yaş gibi.

Yerleştim gülbe bazı aksilikler devam ediyo kimisi kurumlarla ilgili kimisi bina ile ilgili.

Doğalgaz ve asansör olmadı hala en büuük eksikler olarak.

Yeni bina canisi, normal bu aksakliklar. Oturur zamanla. Senin keyfin nasil?

Ne guzel. Bizim de elimize gecse oyle dogali. Ancak emekli olunca tasi taragi toplar guzel bir yere yerlesiriz herhalde

İki arada geçmiş yaptım bayram hazırlığına devam. Hiç keyfim yok ama varmış gibi güzel numara yapıyorum
Keyfin niye yok guzellik?

İstersen listeyi hazırlayabilirim bugün Tüm gün boştayım çünkü

Mutlaka sahiplen. Sonra geçen yıllarıma yazık diyeceksin
Yaaa çook güzek gerçekten kuşum 6 yıldır bizle ona da o kadar alıştım kii, onu severken bile rahatlıyorum Şu 1 yıl için zor ailem de pek sıcak bakmıyor lakin üniversitede düşünüyorum, inşallah sahiplenebilirim ben de Hele beraber uyumak ne güzeldir ayy

Sabah
10.30 iki yum peynr zeytin kivircik domts
14.30 etli patlican yemegi cacik

He bide elma maydanoz zencefil az ispank yaprklarini coslattim ictim

18.bi brdk sut 15tane findik
Su 4lt
Spor 3mil lesli 30 dk cardio
malipina @hepfit
güzel menü kuzum.akşam çok hafif olmuş
su spor çok güzel maşallah
10 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…