itiraz edeni yan odaya çekiyorum ona göreçok şekersin bişey diyemiyorum ki
ordan da kovarlar beniya git yaaaa anaokulu kaptanı yapsınlar senimiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu help
Kızz sus.. zorla ikna ettik kaptanlığa.. onu kaybedersek naparızz?? Sen mi kaptan olucanya git yaaaa anaokulu kaptanı yapsınlar senimiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu help
benim de başım bağlıitiraz edeni yan odaya çekiyorum ona göre
kaptan olmicam benKızz sus.. zorla ikna ettik kaptanlığa.. onu kaybedersek naparızz?? Sen mi kaptan olucan
O yüzden sus
başı bağlı olmayan yokki şükür takımdabenim de başım bağlı
tamamKızz sus.. zorla ikna ettik kaptanlığa.. onu kaybedersek naparızz?? Sen mi kaptan olucan
O yüzden sus
ilan verirken başa bekar diye yaz kocamanbaşı bağlı olmayan yokki şükür takımda
ayyyy miu beni gebertirkaptan olmicam ben
ayyyy miu beni gebertir
şaka yaptım mali yaa hiç anlamıyosun hayatım,hemen anneye şikayete koşulmaz kigel oynayalım gel
bi bekar libidolu iğde vardı o da kayıpilan verirken başa bekar diye yaz kocaman
şaka bi yana azimle,hırsla 40 kilo vermiş birinin önerilerine saygıyla eğilirim ben ancak
Oldun bile kaptanım ♡♡♡kaptan olmicam ben
en büyük kaptan bizim kaptanOldun bile kaptanım ♡♡♡
estağfurullahşaka bi yana azimle,hırsla 40 kilo vermiş birinin önerilerine saygıyla eğilirim ben ancak
çok biliyosaydık verseydik ya yıllardır o 5-10 kiloyuestağfurullah
elalis bana mı yürüyon sençok biliyosaydık verseydik ya yıllardır o 5-10 kiloyudemek ki daha öğreneceğimiz çok şey var,özellikle sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?