Ahahhahaha onur duyarım
Durduk yere karpuz kabuğunu şeettin aklıma zımbalı falansen terfimi ettin ula maşallah inşallah
Şu an ki statünden konum at bi bakiyim
Beş parmak dağları böyle asillik görmedi
Allahım sana şükür ki bu delide sonunda yerini takımını bulmuş
Gönder bana onuu Çıldırıcam az kaldı.. sabahın köründe kalktı oğlum.. hiç mi oturmazsın hiç mi durmazsın yavrum yaa2 dk ortada yoktu o sırada sa sen elini sarelleye sok elini yüzünü bacağını halıları duvarları sarelle et.. zaten ni sürü işim vardı bu da tam oldu .. az kaldı oturup ağlıcam..
Ben düşünüyorum ama o düşünmüyor.. bidw 1 aydır öksürüğü kesilmedi iyileşsin kesicem inş..Kesmeyi dusunuyordun sutten
Gunaydın mali 2 gundür menu veremiyorum cok ozur dilerim cok yogun geciyorGünaydıın
Çaktırmadan seninle yarışıyorum ben@MiuLegomalipina matematik61
hepfit
Kimi etiketleyeceğime karar veremeyince, kilo işlerinden sorumlu herkesi etiketledim
Cuma: 68.4
Bugün: 68.0
Fark: -400
Valla senin yerine ben burda stres oluyorum.. ben senin kadar doğum yapmıştım o kadar yedim yine dw senin kadar kilo almamıltım.. o kdr dikkat ediyorsunCuma 106.5
Pazertesi 106.5
Sabit
Kilolar yapışıyordu üzerime
Hayırdır cnm neler olıyo??Çok sinirliyim ilk kavgamızı da ettik kv yüzünden benim annem babam neden kv de kalacak böyle bir mantıksızlık var mı Bi de savunuyor ya bana sanki kv ye bişey dedik bu nasıl bişey ya valla bıktım
Maşallah minnakıma@MiuLegomalipina matematik61
hepfit
Kimi etiketleyeceğime karar veremeyince, kilo işlerinden sorumlu herkesi etiketledim
Cuma: 68.4
Bugün: 68.0
Fark: -400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?