@MiuLego @malipinamatematik61
hepfit
Kimi etiketleyeceğime karar veremeyince, kilo işlerinden sorumlu herkesi etiketledim
Cuma: 68.4
Bugün: 68.0
Fark: -400
Bende mercimek çorbası çok severim ama zayıfladığımdan beri yiyemiyorum .. 1 kasesi bile davul gibi şişiriyo beniValla değişiyoruz.
Annem eskiden bulgur yiyince şişiyorum dedi mi dalga geçerdim, geçmemek lazimmis
Ayyy son artılar gitmiş@MiuLego @malipinamatematik61 hepfit
Kilo bildireyim oğlum baya rahatsız gelemiyorum kusuruma bakmayın nolur.
Cuma:67.5
Bugün:66.6
Fark:-900
Güzel bi eksi gördüm çok şükür darısı cumaya :)
Ayyy evet abartı da yemedim ama eksiler gitmiş bugünBende mercimek çorbası çok severim ama zayıfladığımdan beri yiyemiyorum .. 1 kasesi bile davul gibi şişiriyo beni
FİtimmmmmKUZULAR SIMDIDEN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN, BAYRAM YOĞUN VE GÜZEL GEÇİYOR. HERKESE MUTLU BAYRAMLAR...
Ben de sabiitiö gel sarılalımCuma :56.1
Bugün: 56.1
Aslında eksiydim ama bulgur, uykusuzlukgötürmüş eksimi. Yoksa -800 dum
matematik61
AY ne güzel oluuur berna ya da kolaylık olur kozamİstersen listeyi hazırlayabilirim bugünTüm gün boştayım çünkü
Neden baştan yeme kararı veriyorsun çakıl? Yemezsen ölmezsin canım biliyorsun..Ben cuma bildirsem çünkü kendime hakim olamayacağım çok guzel bayram sofrası var
Gece acıkırsan salata yersinKahvaltı hazırlıyorum. Akşam yemeği saatinde kahvaltı
Yorgunluk beni fena vurmuş toparlayamıyorum ya
Anneannem teyzelerim arkadaşlar yaptıkları yemeklerin fotosunu gönderdi fotodan bile ağzım sulandı allahın inşallah dayanma gücü verir humusun üstüne adım yazılmış pul biberleNeden baştan yeme kararı veriyorsun çakıl? Yemezsen ölmezsin canım biliyorsun..
Baş harfini ye bırak gerisiniAnneannem teyzelerim arkadaşlar yaptıkları yemeklerin fotosunu gönderdi fotodan bile ağzım sulandı allahın inşallah dayanma gücü verir humusun üstüne adım yazılmış pul biberle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?