Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Parçala behçet ayıkla beni hüsnü zımbala bilal

Durduk yere karpuz kabuğunu şeettin aklıma zımbalı falan sen terfimi ettin ula maşallah inşallah

Şu an ki statünden konum at bi bakiyim

Beş parmak dağları böyle asillik görmedi

kız alzaymır mısın sen sordum bişey yeme çok acıkırsan süt iç dediniz ya

Allahım sana şükür ki bu delide sonunda yerini takımını bulmuş

hepfit fit guşum regl zamanlarında çok kötü oluyorum bunu son zamanlarda sayende farkettim.
Yeni yeni icatlar

matematik61 topla çıkar çarp böl bernağ ellerin dert görmesin.
Tartıyı eski haline getiricem inşallah.
İyi ki burdasın iyi ki gitmedin mezun olunca

tevafuk55 bu kadar yorulmaya ne hakkın var ula gebe halinle
Kamili kamili diyesim geliyo resmini görünce

D3S1R3 yeni bina aksiliği tabide ihmal durumları var ya onlar sıkıyo canımı.
Telekom hattı içeriye kadar çekmemiş arada bırakmış modem telefon öyle kaldı arada mesela yazdım mı bilmiyorum size herkes işini başından atar gibi yapıyo.

@MiuLego ağzını yediğim miu neti ben bitirirmiyim ya ortak paketimiz var eşimle oğlanda bize dahil.

Oğlan bitirdi sağolsun evlat irisi 14 yaşında ama kafa 5 yaşında gibi bazen

Bak yine sinirlendim

Telekomda 3 kere randevu verip gelmedi şikayetlerden sonra geldi yoksa bayramdan sonraya kalmıştı.

@MiuLego canım ben bayramdan sonraki cuma kilo bildirmek istiyorum. Biliyorum artı olurum şu dönemde, benim artıları da biliyorsun çok oluyor. Strese girip daha çok gerilip sapıtıcam, spora devam bu süreçte. 3 gündür wc yok suyu az içtim, spor yapamadım. Bugün ne kadar yorgun olsam da yapıcam spor.
Şu bayram haftası yoğun stres altında olucam ben bazı sıkıntılar var. Birde tartıyı görüp bunalıma girmiyim. Öbür cuma 57 hedefimle gelicem söz.
Tamam mı kızma ve bana güven

Kızlar çok işim var. Ben her işimi planlı programlı yaparım ama eşim verdiğim listeyi zamanında almaz ve her bayram önü beni sıkıntıya sokar. Bir arefe günü de şöyle bayrama dinlenerek gireyim yooook. İki tatlı iki börek yapıcam daha. Sorun çıkmazsa bir elbise almak için çıkıcam. Bugün arefe ya orucu kaçırdım. Oyyy oyyy

Çıldırıcam az kaldı.. sabahın köründe kalktı oğlum.. hiç mi oturmazsın hiç mi durmazsın yavrum yaa 2 dk ortada yoktu o sırada sa sen elini sarelleye sok elini yüzünü bacağını halıları duvarları sarelle et.. zaten ni sürü işim vardı bu da tam oldu .. az kaldı oturup ağlıcam..

Offf işte bu çok kötü olmuş yaaa üzüldüm çıldırma sebebi bayram önü oy oy

Gunaydin, Arefe gunumuz mubarek olsun. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin insallah

Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.4
Guncel:53.3
Fark:0.1
@MiuLego malipina hepfit

Allah kabul etsin

matematik61 @MiuLego

Kızlar bugünü pazar sanan bir ben eşim evde olunca günler karıştı. Tartılmadan kahvaltı ettim, arefe günü orucunu da kaçırdım en çok ona üzüldüm
Dun girseydim keske, hatirlatirdim. Dua et bol bol canisi

Bu durumu kendimden hatırlıyorum
Aynısından

Allah yardımcın olsun cnm
Gelen gidenin oluyor mu ki yemek hazırlığı yapıcaksın
Oyy ben de memlekette unuttum bugün arefe oldugunu

Offf offff çok kötü olmuş cnm ben de olsam delirirdim ama şöyle yap rahatla ve anlıyorsa artık seni konuş evet yaptığı şey komik oyun gibi olabilir ama onu üzdüğünü söyle cnm..

Gidiyorum kolay gelsin vana ve hepimize

Sağol cnm sana da kolay gelsin cnm

Öyle cnm ya.. bide sürekli memede.. iki dk iş yaptırmıyor.. bende o emerken kk ya bakıyorum ama başım çatlıyor .. evi toplasam bari şu uyuyana kadar..

Canım sen onu memeden bir an önce kes evet senn için rahatlık gibi gözüküyor kesebilecek miyim diye de korkuyorsun ama inan bırakınca daha da rahat edeceksin ve çok kolay bırakacaksın.. dens çok geç kalmadan cnm

Ben de bugün psikoljik bunalımdayım

Kızı memlekete bırakıp yarın sabahtan günü birlik istanbul a gidip geleceğim ama durmazsa diye korkuyorum evde duruyor da burada durur mu bilmiyorum geçen sene burada kalmıştı ben işe giderken hafta sonları geliyordum ama sonra durmadı beni burada bırakma demişti halen ben se o da etkisindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…