Parçala behçet ayıkla beni hüsnü zımbala bilal
kız alzaymır mısın sensordum bişey yeme çok acıkırsan süt iç dediniz ya
Offf işte bu çok kötü olmuş yaaa üzüldümÇıldırıcam az kaldı.. sabahın köründe kalktı oğlum.. hiç mi oturmazsın hiç mi durmazsın yavrum yaa2 dk ortada yoktu o sırada sa sen elini sarelleye sok elini yüzünü bacağını halıları duvarları sarelle et.. zaten ni sürü işim vardı bu da tam oldu .. az kaldı oturup ağlıcam..
Allah kabul etsinGünaydın
Hafta sonu çok yoğundum.. menülerde düzensiz oldu o yüzden yazmadım.. cuma akşama kadar temizlik yapmaktan bişi yemedim mesel.. akşam dürüm getirdi eşim mecbur onu yedimçünkü normal eve temziliğe gittim yicek bişi yoktu..
Bugün de oruçluyum akşama tartı bildiririm..
Dun girseydim keske, hatirlatirdim. Dua et bol bol canisimatematik61 @MiuLego
Kızlar bugünü pazar sanan bir beneşim evde olunca günler karıştı. Tartılmadan kahvaltı ettim, arefe günü orucunu da kaçırdım en çok ona üzüldüm
Öyle cnm ya.. bide sürekli memede.. iki dk iş yaptırmıyor.. bende o emerken kk ya bakıyorum ama başım çatlıyor .. evi toplasam bari şu uyuyana kadar..Offf işte bu çok kötü olmuş yaaa üzüldümçıldırma sebebi bayram önü oy oy
Bu durumu kendimden hatırlıyorumÇıldırıcam az kaldı.. sabahın köründe kalktı oğlum.. hiç mi oturmazsın hiç mi durmazsın yavrum yaa2 dk ortada yoktu o sırada sa sen elini sarelleye sok elini yüzünü bacağını halıları duvarları sarelle et.. zaten ni sürü işim vardı bu da tam oldu .. az kaldı oturup ağlıcam..
Çıldırıcam az kaldı.. sabahın köründe kalktı oğlum.. hiç mi oturmazsın hiç mi durmazsın yavrum yaa2 dk ortada yoktu o sırada sa sen elini sarelleye sok elini yüzünü bacağını halıları duvarları sarelle et.. zaten ni sürü işim vardı bu da tam oldu .. az kaldı oturup ağlıcam..
Kesmeyi dusunuyordun suttenÖyle cnm ya.. bide sürekli memede.. iki dk iş yaptırmıyor.. bende o emerken kk ya bakıyorum ama başım çatlıyor .. evi toplasam bari şu uyuyana kadar..
Kızlar çok işim var. Ben her işimi planlı programlı yaparım ama eşim verdiğim listeyi zamanında almaz ve her bayram önü beni sıkıntıya sokar. Bir arefe günü de şöyle bayrama dinlenerek gireyim yooook. İki tatlı iki börek yapıcam daha. Sorun çıkmazsa bir elbise almak için çıkıcam. Bugün arefe ya orucu kaçırdım. Oyyy oyyy
Çıldırıcam az kaldı.. sabahın köründe kalktı oğlum.. hiç mi oturmazsın hiç mi durmazsın yavrum yaa2 dk ortada yoktu o sırada sa sen elini sarelleye sok elini yüzünü bacağını halıları duvarları sarelle et.. zaten ni sürü işim vardı bu da tam oldu .. az kaldı oturup ağlıcam..
Gidiyorum kolay gelsin vana ve hepimize
Öyle cnm ya.. bide sürekli memede.. iki dk iş yaptırmıyor.. bende o emerken kk ya bakıyorum ama başım çatlıyor .. evi toplasam bari şu uyuyana kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?